Bebelusi de mai-iunie 2005 (42)
Raspunsuri - Pagina 8

ioanailincam spune:
Neata, mey, vad ca v-ati cam rarit, de, cu treburi, sarmaloante si alte bunatati.
AM intrat sa va arat poze de aseara.
Ia uitati aici ce tort a avut Ana si cum stie sa sufle in el! La asta nu va asteptati, spuneti drept!
Hai, spor la treaba va doresc, ma duc sa adorm copchilul.
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Pozele Anei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Margott spune:
Fie ca sarbatoarea Nasterii Domnului sa faca sa renasca in sufletele noastre iubirea, speranta, frumusetea, lumina!
Margott
http://community.webshots.com/user/arcultro

Margott spune:
Fie ca sarbatoarea Nasterii Domnului sa faca sa renasca in sufletele noastre iubirea, speranta, frumusetea, lumina!
Margott

Margott spune:
Scuze pentru reluare, ce sa-i faci...neuronii!
Margott

patriciaRO spune:
Mai care vrea sa vina la petit nici o problema...
Eu zic asa hai sa facem o lista sa ne mai amuzam... Si sa vedem care este cel mai ravnit.... hihihihi
Si scriem asa: Mama, copilul si cine vine la petit, mama respectivului copil...Uite incep eu: Beatrice cu
ALEX - in petit vine:
Mariuca cu mama Tzumpiloi
Hai ca-mi place asa! Sa vedeti voi peste ceva nai ce o sa ne mai amuzam...
In alta ordine de idei astazi este ultima zi cand o sa mai pot discuta cu voi ca pe la ora 15.00, avem avion spre Germania si nu stiu daca vom reusi sa intram de-acolo pe net, ca din cate am inteles este cam nasol, au legatura pe dial-up...
Pentru listuta tot asa da-ti p.m... ca sa-l gasesc direct, ca imi va fi greu sa nu intru si apoi cand intru sa reiau ce ati discutat ca sa ma uit ce si cum...
Eu va doresc tuturor SARBATORI FERICITE! Craciun fericit, sa aveti parte de un sac plin de jucarii, fericire si multe bucurii pentru voi, sa fiti sanatosi cu totii si pentru copilasi La multi Ani!
pentru cei care vor mai adauga inca o luna... Si o sa ne auzim pe 27 dec, cand ne intoarcem...
Beatrice, mami de Alex pifos

ChrisDun spune:
Va doresc un Craciun fericit si bucurii cat cuprinde!
Rujeola si vaccinul antirujeolic: A gasit sotiorul meu www.cdc.gov/nip/publications/VIS/vis-mmr.pdf" target="_blank">un sait unde se vorbea de rujeola, si a aruncat o intrebare. Va copiez intrebarea si raspunsul:
Query:
What are the risks of early MMR vaccination for a child as young as 7 months old? In my country authorities are rushing to immunise all children as young as 7 months old because of an measles epidemic.
Reply:
Thank you for your email. It is perfectly acceptable to offer babies as young as 7 months MMR when there is a measles epidemic. This is because the protection which babies get from their mums via the placenta is beginning to wear off after 6 months of age, and measles in babies under a year can be extremely serious. Your baby should have an MMR as recommended by the authorities in your country, and subsequent doses as recommended.
Thanks

babygirl spune:
Copilul optimist si copilul pesimist il asteapta pe Mos Caciun
Copilul optimist si copilul pesimist il asteapta pe Mos Caciun. Copilul
pesimist e sigur ca nu o sa primeasca mare lucru, copilul optimist nu
mai poate de incantare si abia asteapta sa vada darurile. Buun, vine
Mosu',
copilul pesimist primeste super-cadouri: trenulete, masinute,
ciocolata,
tot ce i-ar fi putut trece prin cap. Copilul optimist primeste... o
balega.
Se intalnesc copiii si schimba impresii: Pesimistul: "mai, eu am primit
un trenulet, da' nu e prea mare, o masinuta, da' nu e culoarea pe care
o
vroiam , si ciocolata, da' e cu lapte si fara alune..." si asa mai
departe.
Optimistul rade incantat: "mai, eu am primit un cal, da' nu-l gasesc!")

sufletzica spune:
multzumesc gabitza.
uitatzi link-ul din nou.sper sa mearga acum
http://community.webshots.com/user/adele313

ChrisDun spune:
Sufletzica, frumoase poze, si, mai ales, dragalasa foc protagonista mititica! Sa fie fericita si sa aiba parte numai de lucruri bune in viata!
Imi place tare mult poza de la nunta (unde e facuta??) si poza din parc (Cismigiu?). Numai bine,