Bebelusi de mai-iunie 2005 (42)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Vai da ce liniste ... hei ...pe unde umblati...? smotru,tricoteuri, carnati,cumparaturi...chiar ma lasa-ti singura?!

Margott la asa spiridus cred si eu ca vine Mosu'...de unde ai gasit caciulita?

Stefania se gaseste la farmacie crema cu vitamina A...Mebra se numeste...

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

uitati-va dupa ce va faceti cont www.filehost.ro/70031/Webshots_146_jpg/" target="_blank">aici

Margott

http://community.webshots.com/user/arcultro

Mergi la inceput

Loreena primit-o sotul la serviciu

Margott

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Chiar este pustiu pe aici!
Androix cu toate ca nu ne-am luat brad propun sa facem concursul pe categorii. Iaca ma bag si eu in seama...
Beatrice Multi Ani sotului tau!
Loreen chiar doream una pt David si uite ca a primit. Dar nu plange ca pote iti aduce si tie Mosul!

Margott

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Pai pe unde sa fim, Loreen, iaca pe acasa. Dar am o oboseala in fizic de zici ce-i asta. Nu stiu de ce ca practic n-am facut mare lucru. DIN NOU. Bineinteles ca am batut Carrefour-ul de data asta, fara a cumpara nimic pentru ca erau niste cozi monstruoase si am fost la dentist. Am pus de-o detartrare pentru moment si maine vedem cum astupam 2-3 carii micute aparute destul de recent. In rest, mai nimic, nu tu copil, nu tu curatenie (am intrat acum vreo ora iar din debaraua buclucasa, dar am abandonat misiunea pentru ca nu ma puteam tine pe picioare). Cred ca cel mai mult m-au obosit drumurile ca se circula ca la nebuni si e o aglomeratie!
Azi dimineata Ana nu se mai dadea trezita. Cu greu a deschis un ochi la 9 fara 10, ca incepusem sa umblam prin casa fara menajamente. Asa face mereu cand trebuie sa ma scol eu devreme, parca stie. A sunat ceasul la 8.30 ca am plecat cu barbatul de dimineata: el la munca, eu sa-mi iau sange pentru analize. Mogaldea nimic. Am fost la baie, am mai studiat-o si ea nimic. Abia cand a inceput ursul de barbate-meu sa umble s-a trezit. I-am dat sa suga in graba si pe-aici ti-e drumul.
Margott - ce categorii?
Lili - vai, ce ma sperii! Tocmai azi cand imi spuneam ca nu e chiar asa rau sa pleci de acasa. Normal, la cumparaturi! Dar sa stai 9-10 ore la munca, cu nasul in calculator, nu cred ca e prea amuzant. In orice caz, sper sa nu-mi pierd laptele de la stres ca tare-mi sunt dragi mesele de dimineata si seara (de la o vreme chiar si aia de noapte).
Chris - da' ca azi 5 pagini recunoaste ca nu se strangeau. Poate in 2 zile asa...
Am vazut si eu pozele de pe paginile trecute, care mai de care mai frumos si amuzant! Ar trebui sa mai pun si eu vreo 2, dar nu mai am putere. Cred ca pentru prima oara dupa mult timp la 10.30 ma culc. Sper ca nu va mai cauta la noapte inspiratia pe-acasa, ca maine iar am dentist si dupa-amiaza chiar ca vreau sa mai fac ceva curatenie!Va pup!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Pozele Anei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Cam pustiu acum! V-ati desertat sacul si acum gata, hai, v-ati culcat. Pai o sa va urmez frumosul exemplu si ma duc si eu la patuc. Somn usor!

Pozele Anei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maysa spune:

Seara buna!
Multumesc pentru sfaturi. Eu banuiesc ca nu mai este lapte suficient, dar vad ca Rares nu se agita inca. Referitor la Lactana, doctorita zicea ca 'e cel mai apropiat de laptele matern, e scump dar merita'. Oricum de luna viitoare o sa cer reteta gratuita. noi sintem in Bucuresti asa ca tot Bebelac vom primi si daca voi sinteti multumite de el ma gindesc ca trebuie sa fie bun si pentru noi.
Uitasem sa va multumesc pentru carticica de diversificare. Mi se pare foarte utila.
O noapte linistita sa aveti si voi, si bebelusii vostri

Poze Rares

Mergi la inceput

Da cat de scum e Maysa draga Lactana asta? Ca daca e vorba ca e mai scump ca Bebelacul, care, repet, e foarte bun (parerea mea) atunci nu are rost sa te complici cu aceasta marca de care nu a auzit nimeni si iei si tu un Nan, Humana, Milumil sau ceva asemanator.
AM mai dat o ultima raita pe aici sa va spun ca in Bucuresti ninge ca-n povesti...

Pozele Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Loreen-pentru mine nu e scump, a fost doar 190 lei, ca aia de Clip Trade au reduceri de pana la 50%. Era scump pentru altcineva, care s-a oferit sa i-l ia de cadou si la urma s-a tras pe cur, adica a dau jumate de bani cu expresia: "ia astia ca sa aiba Thomas tot ce trebuie", de parca eu nu bag 8-10 milioane pe luna in fundu' lui Thomas... dar e o poveste aiurea, pe care nu am chef s-o zic acum.. Ca am alta.

Sora mea a fost lovita de o masina azi, dupa ce ne-am despartit de ea, asta dupa ce am fost prin oras la plimbare cu ea si cu Stirbu'. Cum a ajuns barbatu-meu, am fugit la ea si am dus-o la urgente. Noroc ca a scapat cu 3 copci la cap si o radiografie si o buba la genunchi. A fost din vina ei, ca traversa strada aiurea, asa ca a ajuns la o intelegere cu tipul respeciv, care a avut grija de ea, a dus-o acasa...
Nu are nimica grav, dar mi s-a facut rau fizic cand m-a sunat.. doamne fereste ca a fost numai atat. Acum e bine, e acasa, sper ca doarme...

Cu acestea, va spun noapte buna.

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput