Miresele anului 2005 (26)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisu_miau spune:

Saluti!
Woow ce ma bucur ca inca stati pe aici pe forum pentru ca si eu stau si citesc in general la miresele 2006, avand nostalgia lui 2005
SunSmile, ma bucur mult ca ai animalut si ca vei fi nasa...offf ce-as da si eu sa fiu!, dar lasa ca mai avem timp destul!
Va pupacesc pe toate, doamnelor si astept sa ne mai conversam pe aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Anamariame..daca mi-ai fi zis dupa nunta..ti-as fi trimis....Si..asa..pt."linistea" ta..sa stii ca a fost foarte gustos....
BraveGirl e superba rochitza...cred ca o sa eclipsezi mireasa
Anangel_lexi stai mai fata linistita,nu te mai stresa..o sa vina el si BB..Sigur o sa vina.. cu maxima pasiune,fara sa va mai ganditi la si o sa vedetzi ce BB-loi o sa avetzi..PAROL!!
Cat despre nashit..avetzi tot timpul inainte..Sa gasitzi noi fini sa va merite..
Pisu_miau de acord cu tine cu listutza..dar cine sa o faca..io una..nu prea ma pricep..
Florentina G si ideea cu deschiderea unui nou subiect!!!
la miresici nasici si nu numai!!!

Nunta noastra-26.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

quote:
Originally posted by zozela

Anangel_lexi stai mai fata linistita,nu te mai stresa..o sa vina el si BB..Sigur o sa vina.. cu maxima pasiune,fara sa va mai ganditi la si o sa vedetzi ce BB-loi o sa avetzi..PAROL!!

Nunta noastra-26.06.2005

Zozela, cred ca bebe a venit deja si mami habar n-avea! Dimineata am facut un test Barza si a iesit pozitiv!!! Sambata mai fac un test, o sa-mi iau un Clear Blue!

I wish I were an angel...

Poze diverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

WOOOOWWWWWWWWWWWWanangel_lexi Felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sa va dea D-zeu sanatate si un sanatos si cuminte!!!!!
Sa ne dai vesti de la ...
la frumoasa!!!!!!!!!!!!!

Nunta noastra-26.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rally spune:

Deja au inceput sa apara bebeii mireselor din 2005? Super! Sa dea Dumnezeu sa fie bine. Felicitari mamico!
Noi implinim azi 4 luni de casatorie (10 sept.2005)si abia astept sa ajung acasa sa sarbatorim.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by rally

Deja au inceput sa apara bebeii mireselor din 2005? Super! Sa dea Dumnezeu sa fie bine. Felicitari mamico!
Noi implinim azi 4 luni de casatorie (10 sept.2005)si abia astept sa ajung acasa sa sarbatorim.

Superrr! Si noi la fel!
Off, azi m-am mai uitat un pic la dvd-urile de la nunta! Ce frumos a fost si ce repede a trecut!
Pup ya ooolll :P!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca1977 spune:

LA MULTI ANI pe 2006 dragi miresici...
Anangel, felicitari pt bebe...si noi lucram la bebe, poate o sa vina si la noi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

La multi ani,miresici de 2005!

Mai,dar v-ati pus pe treaba nu gluma...Multe sunt deja insarcinate,altele vor fi nasici... si noi vrem anul acesta sa facem un bebe(mai asteptam 1,2 luna ca deabia am renuntat la anticonceptionale).De abia astept sa va dau si eu vestea cea mare.
Va pup si numai bine in noul an!

------------------------

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Multumesc pentru felicitari! Hai, pe care din voi le mai iau cu mine la mamici de sept.-oct? Floricika si cu mine suntem deja acolo, va asteptam si pe voi cele care sunteti aspirante optimiste:))

I wish I were an angel...

Poze diverse

Mergi la inceput

Felicitari, Lexi!
Ma bucur mult pentru tine ca esti graviduta acum
Abia astept peste cateva luni sa ne spui ce vei avea, fetita sau baietel. Sanatos sa fie ca de frumos, sigur va fi!
Te pup!

Mergi la inceput