Miresele anului 2005 (26)
Raspunsuri - Pagina 5
zozela spune:
Bravegirl !!!!!!!!
Moaamaaa..eu sunt asa de agitata..Nu stiu ce rochitza sa-mi iau/fac...As vrea sa fie rosul ala pruna..inchis..grena...
Nu stiu...De toaleta de cununie civila am scapat,pt. ca ei sunt deja cununati civil..Tu la ce te-ai gandit?..Ce vrei sa portzi??
Offf..hai ca te zapacesc
Nunta noastra-26.06.2005
anamariame spune:
quote:Multumesc, sa dea Domnul!Ti-am admirat pozele! Tortul vostru arata bestial...vreau si eu o felie. Dar de azi sunt la dieta ...Ana-MariaDon't worry about what people think, they don't do it very often.
Originally posted by zozela
Anamariame Casa de Piatra si o nunta...ca-n povesti !!!!Nunta noastra-26.06.2005
BraveGirl spune:
quote:
Originally posted by zozela
Bravegirl !!!!!!!!
Moaamaaa..eu sunt asa de agitata..Nu stiu ce rochitza sa-mi iau/fac...As vrea sa fie rosul ala pruna..inchis..grena...
Nu stiu...De toaleta de cununie civila am scapat,pt. ca ei sunt deja cununati civil..Tu la ce te-ai gandit?..Ce vrei sa portzi??
Offf..hai ca te zapacesc
Nunta noastra-26.06.2005
Eu vreau rochita asta:
http://www.saisonblanche.com/product_info.php?cPath=28&products_id=128
Si eu tot un rosu inchis cu crem vreau....
Corina
Albumul meu
anangel_lexi spune:
La multi ani, miresici de 2005. Felicitari viitoarelor mamici!! Off, ce mult mi-as dori sa va pot da si eu asa o veste, ca voi fi mamica. Dar din pacate, pana acum nimic. Luna asta voi merge la control. In rest, suntem in continuare foarte fericiti si avem o multime de planuri!
VREAU SI EU SA FIU NASAAAA!!! Dar pe noi nu ne vrea nimeni!
I wish I were an angel...
[url="http://photos.yahoo.com/anangel_lexi"Poze diverse/url]
pisu_miau spune:
quote:
Originally posted by anangel_lexi
La multi ani, miresici de 2005. Felicitari viitoarelor mamici!! Off, ce mult mi-as dori sa va pot da si eu asa o veste, ca voi fi mamica. Dar din pacate, pana acum nimic. Luna asta voi merge la control. In rest, suntem in continuare foarte fericiti si avem o multime de planuri!
[url="http://photos.yahoo.com/anangel_lexi"Poze diverse/url]
Salut miresici!
La multi ani ! un an nou super si fie ca toate dorintele sa vi se implineasca!
Lexi si eu sunt cam in aceeasi situatie cu tine, adica si noi ne dorim tare mult sa fim nasi, insa din pacate nu avem pe nimeni care sa se casatoreasca in curand...cine stie poate apare cineva . noi ne-am gasit tare greu nasi si de aceea ne-am propus sa nu refuzam pe nimeni care ne propune...
Copilasi mama ce mi-as dori si eu, oricati, insa din pacate nu e acum momentul...mai avem scoli de terminat, multe de facut si nu cred ca mediul stresant in care traim noi ar fi potrivit pt bebe .
Felicitari viitoarelor mamici si nasici!
Hai sa nu lasam subiectul nostru, al mireselor 2005 sa moara si cineva sa treaca pe listuta la fiecare ce o asteapta...bebe, nasa, etc.
Va pup pe toate
Raza de soare spune:
quote:
E doar o idee... la mirese de 2006 parca sunt mirese fara nasi...
Sa te ajute DD sa ai bebele dorit !
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
anangel_lexi spune:
quote:
Originally posted by pisu_miauquote:
http://photos.yahoo.com/anangel_lexi"Poze diverse/url]
Salut miresici!
La multi ani ! un an nou super si fie ca toate dorintele sa vi se implineasca!
Lexi si eu sunt cam in aceeasi situatie cu tine, adica si noi ne dorim tare mult sa fim nasi, insa din pacate nu avem pe nimeni care sa se casatoreasca in curand...cine stie poate apare cineva . noi ne-am gasit tare greu nasi si de aceea ne-am propus sa nu refuzam pe nimeni care ne propune...
Copilasi mama ce mi-as dori si eu, oricati, insa din pacate nu e acum momentul...mai avem scoli de terminat, multe de facut si nu cred ca mediul stresant in care traim noi ar fi potrivit pt bebe .
Felicitari viitoarelor mamici si nasici!
Hai sa nu lasam subiectul nostru, al mireselor 2005 sa moara si cineva sa treaca pe listuta la fiecare ce o asteapta...bebe, nasa, etc.
Va pup pe toate
Pisu_Miau
http://photos.yahoo.com/cocopishika
Pisu, eu anul asta sunt invitata la 2 nunti. Si desi am batut apropouri clare ambelor cupluri, nu au zis nici unii nici altii nimic. Asta e, nu poti sa-i impui omului ceva, nu?
Poze diverse
SunSmile spune:
Buna!
Super idee Pisule! Eu s-ar putea sa fiu nasha de 2 ori anul asta. Vom vedea, pt ca si asa fac un efort sa trec peste doliu. Dar ce nu face omul pt prietenii lui???
Iar cu BB..daca ne ajuta DD la vara ne "punem pe treaba". Dar pana atunci avem un Bb scump si blanos, care ieri a implinit 2 luni. El e cel care ne insenineaza viata.
Va pup
Florentina G spune:
La Multi Ani!
Asa cum vad ca multe dintre noi s-au laudat anul 2005 a fost unul foarte bun, ne-a adus multora impliniri si momente de bucurie iar cel mai important a fost ca ne-a adus cele mai frumoase amintiri din viata noastra, acela cand am fost mirese.
Nu va doresc decat ca 2006 sa fie de mii de ori mai bun, sa fim mereu indragostite si fericite asa cum suntem acum!
Dilaural, ma bucur pentru tine! Si eu am fost mamica de mai-iunie anul trecut! Nu-mi vine sa cred ca a trecut timpul asa de repede si ca generatia urmatoare ne prinde din urma cu pasi repezi!
Felicitari tuturor viitoarelor mamici, sa aibe o sarcina usoara cu cat mai putine greturi si indispozitii, bucurati-va de aceste momente unice carora eu le acum le duc dorul...
Celor care isi doresc un bebe le doresc sa-si vada visul implinit cat mai curand si sa aibe rabdare pentru ca cineva acolo sus le aranjeaza pe toate si nu se stie ce bucurie le asteapta ziua de maine!
Iar viitoarelor nasici le sugerez sa deschida un nou subiect (daca nu s-a deschis deja)" nasici de 2006!" sa fie cele mai frumoase insa nu atat cat sa puna miresele in umbra!
Va pupic pe toate!
Tina si Maya
Pozele noastre
Botez Maya
Nunta noastra