Miresele anului 2005 (26)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

quote:
Originally posted by Animagus
Vom avea doar 40-45 de invitati, deci CI 1 este prea mare pentru noi. Ce m-a determinat sa ma gandesc in primul rand la CI a fost review-ul foarte bun pe care l-ai facut tu. Vom merge sper saptamana asta acolo sa vedem si sa vorbim, deja am amanat prea mult, noi avem nunta pe 18 februarie. Ceva sfaturi despre meniu sau orice altceva ar fi utile :-)

La vache qui rit

Mda... ar fi cazul sa mergi ca nu se stie... mai apar botezuri, etc... Cu toate ca perioada asta nu e asa aglomerata.
Ai vazut site-ul lor? Au acolo si meniu si imagini...
Despre meniu... nu prea stiu ce anume sa-ti spun... Depinde ce vrei tu... Mergi pe cel clasic sau te arunci la vanat, sarmalute in foi de vitza si alte alea...?!??!
Daca mergi pe cel clasic pot sa-ti spun asa: la aperitivul rece este ff. multa carne (multe mezeluri) si este chiar mare. Pestele (noi am ales salau meunier cu capere si cartofi natur) este super bun. Daca vrei ceva mai "special" poti alege pastrav avand in vedere ca n-ai prea multi invitati. Sarmalele - la fel - sunt super bune si consistente. Mamalinga si painea sunt din partea casei. Tortul sa ti-l faci tu. Ei iti spun de la inceput ca nu se baga la tort. Vezi ca au si inghetata Betty Ice - eventual merge o bila de inghetata langa tort... ce zici?!??!
Nu uita de fructe si de maxi-mix si alune. Acum am mai auzit ca este fancy sa pui pe masa smochine si curmale in loc de maxi-mix sau saratele. Incearca sa negociezi cat poti de mult ce aduci tu de acasa. Si mai ales pe la capitolul bauturi. Nu uita de samapanie si piscoturi la intrare (tot aduse de tine)...

Mai intreaba-ma tu ce mai vrei sa stii...

Pupici!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060619/dt/7/k/ce22/preg.png

Dilaural 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

BUNA, FETELOR!

ANUL 2005 a fost un an minunat!Cum spunea cineva, un an plin de pregatiri (pt nunta), o NUNTA CUM MI-AM DORIT pe langa faptul ca a fost un an plin de dragoste!
Pe 23 dec am facut 5 luni de casatorie frumoase in care sincer, nu au lipsit discutiile deoarece au fost 5 luni de acomodare destul de dificile(pt ca nu am stat impreuna dinainte de nuna)!Dar totusi frumoase in care am invatat multe unul despre celalalt!
Daca ar fi sa reluam, nu as schimba nimic, cu exceptia NASILOR
!

Va doresc tot binele din lume!Sanatate, fericire, bucurii, realizari profesionale si......muuuuuultaaaaaaa dragoste!sa va iubiti ca-n prima zi!Sau mai mult!
Sa aveti copii frumosi si sanatosi!

Am fost NISTE MIRESICI MINUNATE TOATE!
VA IUBESC SI VA MULTUMESC PT SFATURI, IDEI SI.......PT CA EXISTATI!

PS:M-am obisnuit sa va citesc, dc nu sa va si scriu iar lumea face misto de mine!Cica "N-am depasit inca momentul cu nuna?????"
Se pare ca nu, si sincer imi va ramane vesnic in suflet!

VA PUP!
UN AN NOU MULT "MAI' DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE!

CIAO!

http://photos.yahoo.com/alinafobl

Alyna Fobl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LadyC spune:

Salutare fetelor,
Eu nu prea apar pe acest site, dar stau uneori ore in sir, citind ceea ce scrieti.
Sunteti superbe si recunosc ca m-ati ajutat foarte mult in ceea ce priveste pregatirile de nunta. Va transmit acum , in prag de an nou, cel mai dulce, cu urarile de fericire si viata lunga alaturi de persoana iubita, zile senine, intelepciune si belsug!

Are cineva un model de Contract pentru Prestari Servicii de la agentiile care v-au decorat restaurantul, la nunta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristianavalcea spune:

Sunt noua pe aici. dar am citit de foarte multe ori tot ce se scrie pe aici. Si ieri am reusit de m-am iregistrat .

si eu sunt o miresica de 2005. Mai precis am avut nunta pe 21.08.2005.anul 2005 a fost un an super In ianuarie cununia civila , apoi nunta apoi o luna de miere de vis la venetia....am reusit si ne-am luat casa .Parca mi-e frica sa trec in 2006.
Felicitari la toata lumea si sa va aduca 2006 ce nu va adus 2005. Sincer eu vreu un bebe.
Pe 30 ianuarie facem un 1 de cand sunt casatoriti (civil) doamne ce repede a trecut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Salutari, fetelor! Si eu am fost miresica de 2005. Profit acum, in ultima zi a anului sa va scriu aici, pt. ca inca mai este anul nostru. Am avut multe bucurii anul acesta, ceea ce va doresc si voua, multa sanatate si ceea ce va doriti sa se implineasca. LA MULTI ANI FERICITI !!!!!!!!!!!!!

_

*** PETRO. ***
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonam_78 spune:

La multi ani miresici de 2005!
Felicitari viitoarelor mamici! - sunteti tare curajoase!
Alina, vad ca nu sunt singura care ar vrea alti nasi (mai precis nasa) , mai ales ca a mea se mai ,,aliaza" la o barfa cu soacra
Va doresc un an la fel de frumos ca cel care tocmai a trecut si Ioanelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acai24 spune:

Animagus eu am facut nunta la Casa Iancului din Popa Nan; vreau sa spun ca a iesit super...am avut cam 40 de invitati deci ok pt restaurantul asta.Intr-adevar daca ai putini invitati nu se merita sa faci nunta in ala din Sarafinesti pt ca v-ar inchiria doar un salon si restul ar fi lume din afara,mie una nu mi-ar placea.Orice nelamuriri mai aveti raspund cu placere!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Feteloooor..sunt Nasa in August
Finii sunt verisoara mea primara+sotz..
Yuppyyyyy..primii nostri fini..
De-abia astept,sunt super emotzionata..Mai ales ca ei nu locuiesc in Romania si noi ne ocupam de tot..invitatzii,decoratziuni,stabilirea Bisericii,lumanari,buchete..tot ceea ce trebuie...Sunt asa de fericita Parca mi-as pregati eu nunta iar....Si asa ma apucase o nostalgie..Imi aminteam ca anul trecut,in timpul asta,faceam primele cumparaturi pt. nunta noastra..Si acum..pot sa o iau de la cap
dulci la cele mai frumoase mirese!!!

Nunta noastra-26.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Felicitari Zozela!!!Si eu voi fi nasica pe 29 iulie...asa ca ne putem conversa pe acest subiect...

Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Bravegirl si Zozela, si eu sunt nasa, pe 15 iulie anul acesta, la o saptamana dupa nunta noastra! Abia astept cele doua evenimente!Ana-MariaDon't worry about what people think, they don't do it very often.

Mergi la inceput