Motiv de ingrijorare?
Sint in saptamana 32 si pentru prima data saptamana trecuta am simtit un fel de palpitatii/spasme (cam la 2 sec) in partea dreapta a abdomenului care seamana cu bataile inimii bebelusului.
Nu sint miscari ale bebelusului ca-s foarte regulate si cu miscarile bb m-am obisnuit le disting foarte bine.
Am sunat la doctora si prin telefon mi s-a zis sa nu ma ingrijorez dar nu stiu, careva din voi a mai simtit asa ceva.
Ce ar putea fi sughite bebelusul?
Este un motiv de ingrijorare?
Dana
Raspunsuri
dodo spune:
S-ar putea sa fie date de miscarea bb, adica a presat pe vreo vena miscindu-se si de aici senzatia ta- cam ca atunci cind ti se zbate o vena la timpla- senzatia fiind data de circulatia singelui tau. Asa ca stai linistita!
iustina spune:
Exact la 32 de sapt am avut si eu acelasi simptom, dar doc mi-a zis sa nu ma ingrijorez ca acolo ii bate lui inimioara. Am vazut si la ecograf. Asa ca pt linistea ta fa o eco. Pe mine m-a tinut chestia asta pana cand am nascut.
Multa liniste si noroc!
Iusina si bb Victoras!
Laura T spune:
Si eu am avut asa ceva la a doua bebelusa si dr. mi-a zis ca sughite bebe.
Laura si bebitele: Bianca (3 ani si 11 luni) si Ramona (10 luni)
DanaMario spune:
Multumesc mult de raspuns parca mai m-am linistit daca si voi ati avut aceleasi sensatie si nu a fost nimic grav.
Dana
manuela spune:
Si eu am simtit niste spasme f. regulate, independente de miscarile bebelusului, in uter, dar in dreapta jos de tot. Dr. nu a stiut sa-mi spuna ce este exact. Am aflat dupa nastere:era cordonul ombilical infasurat in jurul gatului! La ecograful obisnuit nu s-a vazut si astfel am nascut normal, dar cu lichid verzui.
Pt. orice eventualiate, inainte de nastere fa o ecografie color (ca sa se vada pozitia cordonului) ...
ariel_7000 spune:
nu te ingrijora!!! bebe sughite. el isi antreneaza plamanii pt respirat si inghite lichid amniotic, care-i "zgandare" putin diafragmul si...sughite:) si bebita mea sughite dimineata si seara in special, iar acum, la 38 de saptamani se simte si mai tare.
ariel