Endomentru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 95
Raspunsuri - Pagina 6

Liana30 spune:
lachi sa te auza domnul
oanabbb pai de ce sa il mai fac?ca aici la mine dureaza 10..14 zile pana imi dau rezultatul..iar iio dupa atatea zile voi stii sigur adaca sunt sau nu.....ce rost mai are sa il fac?
alexia pe burtici...
sorooooooo somasi azi
Tabitha
ingeras.sa'l stapaniti sanatosi..
Madanoooooo io pe tine
si pe toate..toate endometrioasele
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

Cristinna spune:
Buna dimineata fetelor,
Alexia27felcitari pentru BB. Sa ai o sarcina usoara .
Eu sunt fffff suparata , sefii sotului meu s-au trezit sa faca sedinta in data de 24 dec,nu am crezut vreodata ca se poate intampla asa ceva . In alta ordine de idei, trebuie sa mearga la bucuresti in 24 si tot planul nostru de a merge de Craciun in Baia Mare, la canabana la ai mei s-a dus dracului. Ba mai mult va ajunge inapoi acasa doar pe 25 noaptea
.
Asta e..
Cristinna

Mirona spune:
buna dimineata fetelor,
vad ca v-ati cam mutat pe la alte subiecte ... si asta someaza ... nu mai face nimeni analize? nu isi mai masoara nimeni endometrul si foliculii? Sau au plecat toti doctorii in concediu???
eu va raportez o nasoala zi 2 ... rosie ca focu. Am hotarat sa fac o pauza luna care vine ... ca oricum urmeaza ovarul stang ... deci inevitabil - ciclu anovulator.
Plus ca am avut ieri o sedinta in care ni s-a bagat practic pumnul in gura ... ca 2-3 dintre noi sa se ofere voluntari pentru a pleca in Germania pe data de 3 ianuarie. Acolo ... ca si aici sunt toti in concediu pana pe 9 si deci nu e nimeni in birou. Sefului i s-a urcat la cap sa termine un proiect pana pe data de 12 ... deci negrii mici trebuie sa se faca luntre si punte si sa rezolve problema.
Vineri aflu exact daca fac si eu parte dintre cei care trebuie sa plece ... si asa chef am ....
As dori sa fac o strigare pentru fetele mai vechi:
Unde sunteti fetelor?
eu va doresc la toate: SARBATORI FERICITE!
un CRACIUN cat mai imbelsugat ... si sa va aduca mosul tot ceea ce va doriti.
Miro

marrina spune:
Buna dimineata!
alexia27 L-am "vazut" si eu pe tau de 8,8 mm. E cat o bobita de mazare mai maricica. Tare mumos. Sa fiti sanatosi amandoi! Adica toti trei, ca si taticul merita felicitari!
pentru ABSOLUT toate fetele. Nu fac nici o nominalizare pentru ca sigur uit pe cineva si eu va iubesc mult-mult pe toate!!!
marrina

oanabbb spune:
pai ai dreptate LIANA daca dureaza atat...nu are nici un sens.
fetele,eu sunt ziua 2 sau 3 DPO si temp 37.0,nu e cam mica ca sa fie ceva ?axial e 36,8.de acu va dati seama ca nu mai am rabdare..

ingeras26a spune:
Fetelor, va multumesc pt urari.
Raportez si eu: z25CM, z13 dupa ISA1, 12 dupa ISA2, 12-13 DPO, temp axiala 37.00, TB 37.2.
Ce frumos este afara...ninge, ninge si vine Craciunul, si poate imi aduce mosul...bb. Si daca nu-mi aduce, tot frumos este.
Oanabbb, nu are imp, eu am mai scris aici, depinde de fiecare corp...sora mea este insarcinata si are TB 36.6...dar ea o avea ff mica si inainte.
Pupicei si sa aveti o zi ca-n basme!
Ingeras

Jocelyn spune:
Ce sa raportez azi decat ca am o migrena ingrozitoare, semn ca vin musafirii pe 24... si eu care mai speram...
Researchers have discovered that chocolate produces some of the same reactions in the brain as marijuana. The researchers also discovered other similarities between the two but can't remember what they are

Madana spune:
Dragelor, i-a fitzi atente .... linishte ..... auzitzi clopotzeiii? Sunt de la sania Moshului, e din ce in ce mai aproape ... eu ma pregatesc intens sa-l primesc cum se cuvine. Aseara am facut pomul shi am impodobit toata casa cu bomboane, globuletze, am spoit toate geamurile cu zapada artificiala, am ascultat colinde.
I-a sa vad cine mai imi da o prajiturica ...
Mirona te-am trecut pe lista. Lasa mama ca uratzii aia nesuferitzi care ne tot streseaza in fiecare luna o sa se trezeasca o data cu usha trantita in nas. Cat despre plecarea din Germania, shi inspirata comparatzie pe care o faci cu "negri mititei" hai sa-tzi zic eu ce refren aveam cand lucram ca functzionar public " Unga runga runghe, unga runga runghe ... " Ai recunoscut? Da sigur e vorba de coloana sonora a primei telenovele fizionate in Romania dupa Revolutzie, Izaura. Hai iubita, fruntea sus, ca se poate shi mai rau
Cine urmeaza?
Cristinna de fapt draga mea tu meritzi o prajitura shi chiar mai mult de la sotziorul tau. Sa-i spui ca in 24 dec. numai un om are voie sa munceasca shi acela este shi cine ii face concurentza nu mai primeshte nimic. Uite itzi trimit un
dulce ca sa treaca supararea. Poate o sa ajungetzi la cabana de Revelion
Alexia draga de tine, ce dragutza potzi sa fi. Sunt convinsa ca 8.8 mm este absolut minunat. Nu pot decat sa te felicit shi sa te pentru ca mai vi pe aici sa ne spui cum te simtzi. Aaaaa sa nu uit, sper ca acel kg pe care zici ca l-ai dat jos sa-l pui la loc inzecit (fara gluma) ca sa ii fie cald lu' bb, shi sper sa scapi de senzatziile de
cat mai curand.
Oanabbstai calma iubita ca daca eshti asha agitata chiar ca nu mai vine bb.
Liana, Tabi, Lachi, Ingerash va pup dulceeeee.
Pica daca Liana vine cu o veste asha buna, pai o sa sarim impreuna de o sa se zguduie toata lumea nu numai Romania.
Picca , Cristinna suntem deja in Z9? Din seara asta incepe "balul"? Eu am cam trishat aseara ca ne-am cam lasat dushi de bucuria impodobirii bradului shi ...
.
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Madana spune:
SIMOOOOOOOOOOO pe unde ubli fata draga ca ramanem toate fara glas stragandu-te.
Catty sper sa nu mai fi suparata macar acum de srabatori. Hai iubita ca in 2006 o sa fim toate
am eu o presimtzire.
Rodiiiii ce mai faci? Ce face Serbanel? Cred ca e inabunit acum cu impodobirea bradului shi luminitzele, shi zapada, scumpul de el. dulce pe amandoi.
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"