Endomentru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 95

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Liano mamica...mie imi miroase a bibilush! Cu intarzierea asta a ta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

ROMANIAAU felicitari. Sa ai o sarcina ushoara shi un bb sanatos shi frumos.

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Lachi eu zic sa nu te mai stresezi. Daca tzie itzi place noua coafura atunci e perfect. Iar domnul sa faca bine sa se obisznuiasca cu noul look, shi sa nu mai faca asemenea afirmatzii.

Shi eu vreau sa-mi schimb look-ul zilele astea, ma tund shi imi fac poate shi niste shuvitze. Inca ma mai gandesc. Oricum shtiu ca ma voi hotara asupra stilului pe scaun.

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Mergi la inceput

da io l-am intrebat ce are impotriva maidanezilor??? ca doar noi avem un maidanez non stop cu noi de trei ani incoace! Si i-am zis ca am crezut ca s-a obisnuit cu aspectul asta... si mi-a zis ca lachione e mai frumos ca mine acum! barbatii astia sunt de groaza! nu ma mai uit in gura lui! Ce mie imi place ca e alb in cap???? eu nu l-am comparat niciodata cu o baba...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

pai mai LIANO,se poate draga sa nu faci tu untest de sange?
sa ne tii aici ca pe ace?ia pune tu maine dim funduletul ala frumusel in si da.i fuguta la test!

MONICA333RO eu sunt la prima luna de stimulare,am avut 2 foliculi ,,cat capu,,,si daca n.a iesit inca la nimeni din prima lasa ca ne iese noua,ok?

LACHI rezista o luna doua si ai sa vezi ca merita.

in rest,eu am facut eco,s.au spart deci am avut ovulatie,dr mi.a zis ca din 2 babani sunt mari sanse,da acu...........ma apuc de utrgestan,ca mi.au zis mai multi sa nu mai iau duphaston.
va pupic pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Mai Lachi, pai ia fa-i si tu un "compliment" din asta!

Deci...se pare ca am nimerit-o cu uitatul in oglinda:) pai daca tie iti place, ce conteaza ce zic ceilalti?

Pupicei, Ingeras

Mergi la inceput

Simonettoooooooooooo!!!!! Unde esti????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

fetelor, am intrat sa va pup pe toate si sa ma laud
Am fost azi la eco, nu la Moisica, ci la alt cabinet si l-am vazut pe bebe strumf Avem 8,8 mm, si sacul gestational are 24 mm. Inimioara noastra bate cu aprox 148 /min si l-a topit pe tati, iar mie mi-au dat lacrimile pur si simplu! Sunt un pic ingrijorata totusi ca eu stiu ca am 7s si 1 zi, iar marimea lui bebe e ca pentr 6s si 6 zile, deci cu 2 zile mai putin. Dar am vazut ca valorile date de ecograf au o marja de acceptabilitate de + /- 1saptamana. In plus ritmul cardiac corespunde. Cred ca este bine

Va pup pe toate si va astept la mamici, sa vedetio acolo ce distractie este cu! Eu am slabit 1 kg deja

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;5;32/st/20060809/dt/7/k/f20f/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

alexia27: felicitari si sa ai o sarcina usoara. Ai fost bestiala cu diferenta de 2 zile... Fii sigura ca e totul in regula. M-ai facut sa zambesc. Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Alexia...ne bucuram pt tine si iti dorim o sarcina usoara...si stai linistita ca bebita e bine...
Liana olteanco as sari in sus de bucurie daca esti cu la purtator...bine,de data asta as avea grija sa nu mai provoc un cutremur...ca Madanuta zicea ca tzopaielile mele au fost responsabile de zguduiala de saptamina trecuta...
Ingerasule sa stapiniti sanatosi terenul si sa construiti casuta cit mai repede...si sa vina Moshul cu darul mult asteptat
Simonette pe unde-mi umbli?...a ragusit Lachiona cit te-a strigat...te si te rog sa-mi dai si mie nr de tel al Moisicai...
Amely,Catty,Bubulina,Bianca,Oanabbb,Tabi,Diciu,Galina,M Oana...si pt cele pe care le-am uitat si

Mergi la inceput