Endomentru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 95
Raspunsuri - Pagina 13

barbye spune:
Sarbatori fericite desprecopii. com !
La multi ani fetelor , sa aveti un Craciun fericit si noul an sa va aduca tot ce va doriti , multa sanatate si fericire si absolut toate visele sa vi se indeplineasca !
La multi ani si multa sanatate le doresc nominal lui Irina, Amely, Madana, Picaflor, Oanabbb, Cristinna,Pauly, Liliana30 si tuturor fetelor care au fost atat de aproape de sufletul meu in acest an, le multumesc din nou din tot sufletul ..... sorry daca nu v-am nominalizat pe toate , lista ar putea continua
CRACIUN FERICIT SI UN AN NOU CU MULTE BUCURII !

Amely spune:
Barbye, La multi ani si tie, la multi ani fetelor si Sarbatori Fericite, toate visele sa vi se implineasca de acest Craciun iar Anul Nou sa va gaseasca cu bebici in burtici!
Bafta celor care fac test zilele astea, sa fie cu oki si sa sarbatorim asa cum se cuvine intrarea in noul an!
Eu nu stiu daca voi mai intra pana dupa Craciun, asa ca va pupic si ma voi gandi cu mult drag la voi...pana cand ne vom revedea!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi

oanabbb spune:
iubitele eu trrrrrrremurr de ma iau si am deja 38.6 febra.
asa ca voi avea un Craciun...
daca m.ati vedea!am pe mine 3 pulovere si o geaca cu blana plus o caciula si o gluga!
a !si sunt sub plapuma!cu mainile si nasu inghetate!
mai am rufe in si
de facut,dar nu mai pot sta pe picioare.
asa ca eu va iubi si asa trrremurrrici
da pardon,nu vreau sa va pupacesc ca sa nu va dau si voua!

motzunica spune:
LA MULTI ANI SI CRACIUN FERICIT! si anul ce vine sa va aduca la toate cate un la toata lumea.

motzunica spune:
Mishule, tocmai am primit mesajul tau, La multi ani! inca odata, si sa primesti anul viitor tot ce imi doresc si eu!

Mishulina spune:
quote:
Originally posted by motzunica
Mishule, tocmai am primit mesajul tau, La multi ani! inca odata, si sa primesti anul viitor tot ce imi doresc si eu!
Motzule

Ina

Mishulina spune:
Fetelor,era sa uit: m-am intalnit in seara asta cu Mosul in piatza si mi-a dat cel mai frumos bradutz pe care l-am avut in ultimii 5 ani ! E foarte proaspat,un verde inchis,l-am gazduit pe hol in noaptea asta si deja miroase casa a brad! Eu,sotzul si...pisica ii tot dam tarcoale!
Abia astept maine sa-l imbrac !
Chiar si asa,fara podoabe e pur si simplu minunat!
CRACIUN FERICIT TUTUROR!
Ina

motzunica spune:
Mishule, inteleg de ce tu si sotzul dati tarcoale la brad...dar pisica, asteapta si ea ceva?
Oricum va doresc sa gasiti sub brad cadoul pe care il doriti!

Liana30 spune:
p'aci sa mai vaz ce faceti
Misuleeeeee anul care vine sa'ti aduca bebicul mult dorit..
pica pe tine fatoooo te si sa ti se implineasca visul..
sorooooooooo tie iti doresc in primul rand ca nici sa nu se sfarseasca ianuarie si tu sa fii cu in burtica...sa dai cat mai repede drumu la restaurant..si sa te iubeasca chelu si mai mult..si mai mult...ca o meriti fatooooo.....
betycoooooo sa'ti traiasca marinerul...sa te bucuri de nebuniile si draciile zuzei...si..si... va veniii stiu io..ai sa vezi...te iubesc mult...ii multumesc lui Dumnezeu in fiecare zi ca mi te'a scos in cale...esti o minune pe acest pamant...
Madanooooo ce sa zic esti o pt mine
sper din tot sufletul ca anul care vine sa'ti aduca numai implinire....
motzunicaasa cum spui tu..iti doresc ceea ce imi doresc si io..
oanabbb sarbatori fericite..si nu te mai stresa atata ca nu'i face bine lui bb..cine stie daca nu o fi acolo????numai bine iti doresc...
ingerasooooo cum ti'am mai zis io am avut mana buna,,sper din tot sufletul sa fie si la tine un samburel cat de mic..dar sa fie pus bine acolo...
Avalonnoi doua ne potrivim... nu a fost sa fie luna asta dar mai avem in fata miii de luni
iar io am promis ca o sa te trag dupa mine si ai sa vezi ca vom reusi impreuna..iti doresc un Craciun fericit si un an nou plin de bucurii si impliniri...
Tabithacineva acolo in Tara de Jos te iubeste mult si nu'ti va da drumul la mana niciodata...sa fii iubita si fericita alaturi de cei dragi si visul sa ti se implineasca cat mai curand..
Amely sarbatori fericite...
kateryna va fi o zi si pentru noi...o raza cat de mica va rasari si pe strada noastra..."Craciun fericit si bb'elul mult dorit sa vie cat mai repede."
KITTA iubita sa o pui de o nemtzoaica ..ca io tin pumnii..."Sarbatori fericite in Germania."
lachi sunt convinsa ca ai luat deciziz corecta...asa ca oriunde ai sa fiii iti doresc sa te distrezi sa lasi grijile si supararile deoparte si sa fii inconjurata numai de iubire si multa fericire..si anul care vine sa'ti aduca bebelul mult visat...io te admir si ma cu mult respect in fata ta...
cami30 din tot sufletul iti doresc sa'ti gasesti linistea sufleteasca si anul care vine sa fiii plina de rabdare,putere si de motivatia luptei...ai sa vezi ca vei reusiii...
caty..mi'as dori tare mult sa stiu ce iti doresti sa le iei celor dragi si nu poti..io te inteleg foarte bine si as dori sa te ajut..nu vreau sa te superi pe mine dar chiar imi doresc sa pot acum in prag de sarbatori sa luminez macar o zi viata unui OM ca tine..
Bianca Bnoul an sa'ti lumineze viatza si sa'ti umple sufletul cu multa fericire..
Oanoooooooo nu te'am uitat fata mosului...chiar daca nu esti aici stiu ca acolo unde esti te gandesti la noi..io ce sa zic iti doresc tot binele din lume..in viata mea ai aparut atunci cand am avut cea mai mare nevoie ...nu m'ai lasat chiar daca ai ramas fara baterie la tel...pentru mine a contat enorm..si iti multumesc din suflet ..si ma inclin in fata ta cu mult respect..imi doresc ca noul an sa'ti aduca bebicul mult dorit..sa ai parte de multe realizari pe plan profesional...si sa ramai aceeasi fata a mosului plina de viatza ..io te iubesc mult da tot...
Alexia27sa ai o sarcina usoara si un bebic minunat.."Sarbatori fericite"
Cristina..bb'elul va veni cat de curand.."Craciun fericit"
asi stiu io ca va veni si surioara pt Razvan cat de curand..Sarbatoarea Craciunului sa iti aduca numai bucurii alaturi de cei dragi"io te iubesc mult..stii nu?
babutzoooooo chiar daca nu esti aici iti doresc sa fii iubita si fericita iar noul an sa'ti aduca fetitza mult dorita...sa'ti traiasca ficiorii si sa te bucuri de ei..cum stii.. tu faci parte din inimioara mea..acolo in ea este un loc special pentru tine...te iube mult...
Teo Sarbatori fericite...si visul sa ti se implineasca..
Endometrioaselor voi stiti bine ca io am o INIMA mareeeeeee si voi toate aveti un loc special....
va iubesc pe toate....Sarbatori fericite si un an nou plin de
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

ingeras26a spune:
Fetelor,
Eu am primit in dar in Ajun de Craciun...cel mai frumos dar! Mi-a venit CM! Incerc sa o iau ca pe un nou inceput, desi am senzatia ca cineva se joaca cu mintea si corpul meu. Am o stare deloc de...invidiat, va dati seama :( o sa imi revin, dar m-am saturat: cand plec in concediu, CM, cand plec la munte CM, cand plec la mare CM, Craciun-Rev CM...
Curios este ca am luat Utrogestan si ieri si azi dim, iar CM este maroniu si ff putin, inca nu e roshu, dar astept. Am vb cu dr si mi-a spus ca maine sa fac un test si daca e neg (cum ma astept) sa opresc Utrogestanul, ca sa vina CM normal...ce sens mai are sa fac test??
Inca o curiozitate: temp axiala a scazut, dar TB este 37.18...
Va urez un Craciun Fericit si iertati-ma, dar nu am cu cine sa vb in jur pt ca nu vreau sa le amarasc si lor viatza acum! Promot sa imi revin pana diseara.
Pupicei, Ingeras