Bebelusi de iulie-august 2005 (36)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellarot spune:

Buna dragi mamici si pitici voinici!
Ne-am trezit si noi, da' mami a fost la cosmetica sa se faca frumoasa ca deh vin

Noi am gasit raspunsul la framantarile de peste noapte ale micutei...
nici urma de dintisori (inca), doar ca plimbarile de peste zi fusesera scurtate...acum le-am reluat la 1-2 ore zilnic si noaptea avem liniste iar dormit la 21 trezit pt laptic la 3 si apoi iar la 6.30-7 iar la 9 un somn de 30 minute urmat la 12 de somnul de afara 1-2 ore seara la 16-17 ultimul somn pana la 21 cand reluam

Vroiam azi sa va intreb daca vi-a venit ciclu, si surpriza ...azi la 4 luni 2 saptamani si 5 zile...mi-a venit si tare bine era fara

intram mai tarziu ca acum mergem sa facem nani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Neata,

Oana, da sunt sippy cups, micute, numai 6 oz dar sunt atat de dragute colorate si cum zici cu gura de cauciuc.Abia astept sa le incerc dar mai astept.
O sa ii iau si highchair si walker de luna viitoare.Abia astept.
Ma bucur ca ati inceput si voi cu Stage 2, nu e rau deloc nu?Sunt la fel ca si cele de la Stage 1 numai ca sunt mai diversificate.Mie imi plac tare mult.
Ficatei am cumparat de la baza militara, aproape numai de acolo facem cumparaturile.Sunt aceleasi produse din State, e ca o mica America in baza.

Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Salutare tuturor!

Speram ca nu ne-ati uitat. Nu am dat bir cu fugitii, dar am avut examen la neurologie, foarte greu, dar a trecut cu bine si a venit, in sfarsit, binemeritata vacanta.

Vom impodobi si noi bradutul azi!

De maine incep si eu diversificarea. Puiul meu nu a gustat nimic altceva in afara de laptic si sunt curioasa cum va accepta altceva.

Va pupam pe toti si revenim dupa ce mai citim din urma.

mamica de superbebelusa (15 iulie 2005)

Iulia Anastasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bbdeiulie_august2005 spune:

Fetele , am adaugat datele..ca se adunasera o gramada.da nu mai am timp.Cine poate sa o adauge si pe hristina in listuta.

anis

Mergi la inceput

Tot uit sa va spun: incap in hainele de dinainte de sarcina!!!!
De cand am venit in Germania, am atatea de facut plus ca Aidan ma tine ocupata de ma usuc pe picioare - hahaha.Mananc dar vad ca nu se pune nimic pe mine.Si casa noastra are 2 etaje si toata ziua urc si cobor....nici nu trebuie sa merg la sala - hehe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Vad ca multe dintre voi ati impodobit bradutul, noi o vom face doar in Ajun. Ne-a adus tati ieri bradul si e maaaaaaaaaaaaaare, sper sa-l pot convinge sa mai taiem din el ca nu am asa multe globuri. Le-am confectionat eu pe toate, ca nu am gasit picatura de glob roz. Daca iese prea saracacios voi pune si globuri rosii, ca sa fac?

Eu am slabit 1 kg de cand nu mai pap dulce, in afara de linzer-ul acela cu branza care a fost singura abatere nu am mai poftit. Paine in schimb am mai papat, cred ca de-asta nu am rezultate mai spectaculoase.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Giana noi am inceput diversificarea cu suc de morcov, apoi morcov si mar amestecate. I le-am dat cu lingurita pana cand refuza ea sa mai deschida gurita. In prima zi au fost vreo 20 ml, a doua zi mai mult, a treia zi 90 ml, iar a 4-a zi 120ml!!!! Nu mi-a venit sa cred. Nu i-a inghitit ea pe toti ca deh... a mancat si cu barba, si cu bavetica, si cu body-ul de dedesubt..... dar oricum a mancat binisor. Ideea e ca am insistat si nu m-am descurajat pt ca am vrut sa se invete cu lingurita.
Astazi am esuat cu marul copt de care n-a fost prea incantata. A mancat doar vreo 5 lingurite, dar mai cu strambaturi si scuipaturi. Maine o sa incerc cu alt soi de mere si o sa le coc mai bine, ca azi n-am prea reusit.

Cami si ANA (17.08.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gcamelia2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valcampan spune:

Mamici ce ma fac cu piciul meu ? Nu mai vrea supa de legume ! I-am dat mereu cu lingurita legumele fierte si pasate cu blender-ul si greu a acceptata cu lingurita. Acum scuipa iar tot sau il apuca tusea, se ineaca, intoarce capul intr-o parte, face orice ca sa nu ii mai dau supica. De 2 zile ma chinui si nu mai stiu ce sa mai fac. Bebeii vostrii fac asa nazuri? E obisnuit sa pape cu biberonul, oare din cauza asta nu vrea cu lingurita ? Sucul de fructe si cerealele cu lapte le accepta si pe astea doar cind ii e foarte foame. Nu ii dau laptic pina nu le bea pe astea cu bibe. O fi o scurta etapa de mofturi ? Chair nu mai stiu ce sa mai cred !

Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005

Mergi la inceput

Valcampan, nu te ingrijora, la fel face si Aidan.Are zile in care vrea numai san...cred ca e normal ca doar nici noi nu vrem sa mancam acelasi fel de mancare in fiecare zi.
Oricum eu incerc sa ii fac meniul cat mai diversificat ca sa accepte sa pape.ii dau tot felul de mancaruri din borcanase si ii mai dau si mancare normala, supa de pui cu legume, ii dau cate un cartof pai, mai cate o coaja de paine sa roada pe ea....vreau sa se obisnuiasca cu mancarea.
Cel mai mult ii place iaurtul de fructe, il lipaie de numa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Buna fetele!
Eu va scriu cu dra in brate pt ca am fost nevoita sa o iau cu mine.De ce?M-am stricat de ras:mi s-a mai parut mie ca o ia ca racul inapoi,dar am zis ca e de la oboseala.Am pus-o frumos in patut cu piciorusele cat mai aproape de tablie si am gasit-o cocotata in partea opusa unde avem un cos cu jucarelele ei,tragea de zor de husa de la cos.Noi avem patut mare pana la 7 ani deci racusorul meu(la propriu ca e zodia racului si la figurat) stie drumul.

decu fundita

Iaca poze POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput