Miresele anului 2006 (32)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

neata!
ce bine de sotii vostrii ca mai stau acasa!
al meu e azi plecat la Galati, Focsani
si maine pleaca la Constanta
si stau cu grija ca e greu drumul pe zapada.

m-am cam trezit cu fata la cearceaf. si n-am chef de treaba dar trebuie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Neataaa azi sunt bucuroasa pt ca e ultima zi de munca si pt ca ninge super frumos afara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianette spune:

ale mele s-au uscat, si chiar si decoratoarea mea mi-a zis ca nu tin sa le usuci ca pe alte flori ..

hai sa va sperii si pe voi. A venit la mine in birou un tip care e pasionat de geologie si studiaza scoarta pamantului sa afle de cutremure si mi-a zis sa nu ma sperii ca s-ar putea sa fie un cutremur azi . "Tare?" "Destul de tare" .

quote:
Originally posted by SunSmile

Eu te sustin si-ti spun ca sunt niste flori regale, extrem de elegante si tin foarte mult. Buchetul meu este acum uscat la dra de onoare, dar nu s-a descompus. S-a uscat asa, in forma lui!
Te pup si da-mi de stire daca vrei alte informatii!
Seara buna gagici!

DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Na, ca ieri nu stiam dak lucrez... ba lucrez, inclusiv vineri !... da' poate vom avea program mai scurt... de prime si Gica nu se aude nimic... deocamdata ???

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput

maaaa
nu va speriati, ca nu se pot prezice. ce tovarasii japonezi super tehnologizati nu pot si putem noi!
Ha!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dianette

hai sa va sperii si pe voi. A venit la mine in birou un tip care e pasionat de geologie si studiaza scoarta pamantului sa afle de cutremure si mi-a zis sa nu ma sperii ca s-ar putea sa fie un cutremur azi . "Tare?" "Destul de tare" .

Mama s-a uitat acum cateva zile la Otv la unu', Viorel Pop... ala sustine ca pe 26-27 va fi un cutremur de vreo 7,8 in Turcia, Iran, zona aia... si cica sa ne rugam sa nu fie la noi... Intamplator, a mai ghicit si ultimele 2 de la noi... hai ca desi nu voiam sa ma gandesc la asta, dar vaz ca nu-s singura...

Raza de soare

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ralu_trancu

maaaa
nu va speriati, ca nu se pot prezice. ce tovarasii japonezi super tehnologizati nu pot si putem noi!
Ha!

Pai aia n-au Viorei... dar au ceva ce te anunta cu parca 20 de secunde inainte...

Raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianette spune:

mai, tipul asta e obsedat de miscarile tectonice .. E un site pe net care arata cum se misca scoarta (sunt niste linii, niste grafice, eu nu inteleg nimic, si nici n-am retinut numele site-ului, ca oricum ma uitam ca mata-n calendar), dar mai era o fata cu el atunci, studenta la geologie , care-l aproba :D
Departe de mine sa ma compar cu viorel sau mai stiu eu cine, eu nu sunt obsedata de asa ceva ... dar cred ca se poate "ghici" sau "presupune" vazand de pe la vecini/..
nu stiu, imi dau si eu cu presupusul, cel mai bine uitati de asta ! Chiar imi pare rau ca v-am spus !

DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

buna dimineata!!!!! ce frumos ninge !!!! pacat ca nu putem sa stam acasa si sa privim pe fereastra cum ninge si sa admiram privelistea de la caldurica .
aseara a fost si iubi meu la tara si mi-a adus carnita de la Gica asa ca am congelatorul plin cu de toate!!!!
sper sa nu fie adevarata chestia aia cu cutremurul pe care a aflat-o Dianette!!!!

fetele!

Emily

Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste

http://photos.yahoo.com/emilyjeuly

http://daisyPath.com/days/060715/0/1/+1/1

Mergi la inceput

cred ca daca ii spun fostei mele colege se crizeaza instant. ca ii e frica de cutremure nmai mult decat orice. si cumnata-mea la fel

Mergi la inceput