Miresele anului 2006 (32)
Raspunsuri - Pagina 6
Divine girl spune:
Maaaamaaaaa, ce ma enervati!!! Ce naiba inseamna cifrele alea de le tot scrieti voi?
Kreliutz, sar'na mult!
Pup la fete cucuiete!
dianette spune:
pai ti-a dat krelia linkul ... Daca nu esti curioasa
quote:
Originally posted by Divine girl
Maaaamaaaaa, ce ma enervati!!! Ce naiba inseamna cifrele alea de le tot scrieti voi?
Kreliutz, sar'na mult!
Pup la fete cucuiete!
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc... Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop
SunSmile spune:
Buna seara fetele,
Andita eu am fost absolut maniaca sa-mi fac buchetel din cale. Si nasei mele i-a placut tare mult ideea si a vrut si ea. Si apoi am facut si lumanarile si cocardele si marturiile tot cu cale. Eu nu sunt superstitioasa si oricum nu m-a interesat parerea celorlalti. Toti mi-au admirat buchetul, si nasei..si lumanarile! Mami meu chiar ne-a luat inainte de nunta lenjerie cu imprimeu cu cale, pt camera noastra. Deci..nici parinti superstitiosi!
Cocarde gasesti pe Lipscani si in pasajul de la Cocor. Sunt faine. Noi le-am luat de la firma care ne-a aranjat sala. Iar marturiile ni le-au facut ei..tot cu cale. Daca nu esti "atasata" de parerile celorlalti (care fie vorba intre noi, oricum vor gasi ceva de comentat)...da-i bice! Eu te sustin si-ti spun ca sunt niste flori regale, extrem de elegante si tin foarte mult. Buchetul meu este acum uscat la dra de onoare, dar nu s-a descompus. S-a uscat asa, in forma lui!
Te pup si da-mi de stire daca vrei alte informatii!
Seara buna gagici!
Raza de soare spune:
Fetiliiiiiiiiiiii.... ningeeeeeeeeeeeeeee ! Uraaaaaaaaaa !...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by kreliaquote:
Originally posted by Raza de soare
Si eu care credeam ca esti deja in top...
[font=Comic Sans MS][purple]...las' ca stiu io...ca te oftici......na na na na naaaa naaaa ]
Daca ma oftic, ceea ce nu fac, dianette e tinta...
Raza de soare
Raza de soare spune:
Ce frumos ninge !... nu ma pot abtine sa nu privesc pe fereastra... de, daca intreaga cladire e din sticla... la mine ninge peste tot ( da, am scos o perla, dar cam asta e senzatia )...
Fetele, unde umblati ? Sunteti blocate-n trafic ? k se conduce rau... sau iar va jucati ?
Raza de soare
dyadya spune:
Neata! Raza, sunt la apel, ma uit dezolata cum ninge- nu ca n-ar fi frumos dar as fi preferat sa inceapa sa ninga maine ca azi am treaba prin oras, vin tarziu si nu ma prea omor sa merg prin zloata! Acum imi fac curaj sa spal geamul de la bucatarie. Dupa aia plec sa mai iau si runda a doua de cadouri si am terminat si cu asta! N-am rezolvat inca cu bradutzul, poate maine o fac si pe asta. Iar sambata BUCATAREALA la greu! Poftim ca v-am expus si programul pt zilele ce urmeaza!
Raza de soare spune:
Ce mi-ar place sa ma plimb prin oras... dar ma trezeste la realitate faptul ca diseara am de sters niste ferestre... si nu numai...
Raza de soare
SunSmile spune:
Neata si de la mine,
Intr-adevar e frumos cand ninge, dar doar daca sunt in casa si ma uit pe geam. Altfel nu-mi place fleoscaiala de dupa sau mai rau, glodurile si ghetusul de pe trotuare!
Dar trebuie sa-mi fac curaj si sa plec de acasa. astept sa mi se trezeasca minunea sa pape si apoi sa-l fraieresc sa mai doarma, pana vine tati lui.
Azi e ultima zi la job...cu petrecere, cadouri..toate cele! Abia asteptam vacantza asta!
Va pup si ne mai auzim!