Miresele anului 2006 (32)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andita spune:

Io va mai aud si maine, pe care mai sunteti pe aici, si atunci va si pup asa, lung, sa va ajunga mai bine de o saptamana, ca are fata concediu, pana pe 4 ianuarie. Asa ca, deocamdata, o seara buna va doresc la toate!

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna gagici,
Kreliutza si tie iti doresc un Craciun plin de iubire si pace si un An 2006 in care sa radiezi! Sa fii o miresica superba, fericita, ocrotita...Te pup, Sarbatori Fericite!
In alta ordine de idei...si eu am avut un soc pozitiv azi. Prima mea de Craciun este de 300E. Ceea ce...ma rog, se vede treaba ca de la 100E din anii trecuti am evoluat. Si un cadou fain de tot. Asa am primit toti si am avut si o petrecere super draguta. Ca toate petrecerile noastre, de altfel!
Cu urarile ma pastrez pt maine! Noi plecam abia sambata spre Tulcea(poate ne intalnim pe drum Andita) asa ca pot spune "toate celele" maine! Sau sambata, in Ajun!
De tinut post..hmmm, Ooana parca era cu iaurtul. Nici eu nu pot fara lactate si oricum iau antibiotice de vreo 3 saptamani...asa ca sincer macar sa-mi mentin cele 45kg, ca altfel Somalia ar scrie pe mine. Sa ma ierte DD, ca io chiar tineam post, dar acum sunt bolnavioara si nu pot!
Va pup si ne auzim maine....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisu_miau spune:

Saluti!

Dragi miresici, bucurati-va caci noul an vine si va fi cu siguranta unul dintre cei mai frumosi ani ai vietilor voastre! Sa va dea Dumnezeu fericire, sanatate, nunti de vis si amintiri superbe din honeymoon-uri perfecte!
Vreau sa va urez pana la nunti sa aveti parte de un fericit alaturi de iubitii vostri , un an nou plin de prosperitate si fericire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hirondella spune:

Buna miresici 2006 !!!
Sa fiti iubite si toate visele sa vi se implineasca.Bucurati-va de fiecare clipa caci timpul trece si nici n-o sa va dati seama cand a trecut si ziua nuntii.Anul 2006 va fii pentru voi anul in care un vis se va realiza asa cum anul 2005 a fost pt noi, miresicile 2005. Noi ne despartim cu regret de 2005, voi asteptati cu nerabdare 2006!
Dar pana atunci, CRACIUN FERICIT!!!!

Daniela
http://community.webshots.com/user/hirondella
http://hirondella.cabanova.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Fetele, pana marti, eu dispar! Ma duc la ai mei de Craciun, sa fac bradutul, ca ma asteapta singurel acolo, saracutul!
Asa ca va doresc sa aveti parte de un Craciun cum nu se poate mai frumos (pentru majoritatea e ultimul ca d-re, nu?, deci profitati la maxim!), linistit, imbelsugat, cu multe cadouri, distractie maxima si odihna pentru noul an!
Va pupic si ne auzim marti (asa cred)!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinush2005 spune:

Si eu plec maine din Buc si revin dupa Craciun candva, nu stim cand..
pana atunci va pup si va urez Craciun Fericit si...nu exagerati cu toba si sarmalele domnisoarelor ca nu mai intram in rochitele alea frumoase pe care le visam !

Petrecere frumoasa alaturi de cei dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by Andita
Fiti atente aici: 1 milion jumate', in bonuri cadou, care se primesc numai la anumite magazine,

Si atentie, sunt valabile fix o luna !!! ex: 20 dec - 20 ian ! cel putin, asa stiu...

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ralu_trancu
scrie pe cutie Cerruti 1881 (io stiam ca e parfum, dar ma rog)

Pai or fi inversat parfumurile... in cutiile de pixuri...

Raza de soare

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by SunSmile
Prima mea de Craciun este de 300E. Ceea ce...ma rog, se vede treaba ca de la 100E din anii trecuti am evoluat. Si un cadou fain de tot.

Caaaaat ? Unde ziceai ca lucrezi ? sa venim si noi...

Raza de soare

Mergi la inceput