Miresele anului 2006 (32)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Hai sa ma laud si eu cu "prima" mea de Craciun.
Vom primi (asa se aude ) jumatate din salariul pe decembrie (care in mod firesc vine in ianuarie).
Iar in ianuarie, vom primi (firesc) doar jumatatea ce a mai ramas.

Da' tot e ceva, decat nimic, ca anu' trecut.

La iubi meu a fost si mai nasol, ca a aflat mai tarziu, ca bani pt. prime ar fi fost da' contabila lor cea "blonda"....nu a stiut pt ce erau banii aia "in plus" si i-a returnat la buget fara sa mai dea oamenilor primele de Craciun.
Sa speram ca anul asta s-a desteptat.

Nunta noastra
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

nahhh

auziti aici!!!

io nimic. si zile de concediu furate, ca daca nu le-ai facut la timp , sanatate.

si cand te gandesti ca iubi a primit prima un salariu, (si nu e de colo), cadou de la colegi(au tras la sorti si fiecare a dat unui alt coleg un cadou din care a putut deconta la firma 400.000), cadou de la sef(un ciorapel din ala de pus la semineu cu numele firmei si numele lui, si 8 coastere cu numele firmei), si la petrecerea firmei a fost exces de mancare buna si bautura fina. pentru ei si insotitoare/sotii si alte categorii.

Mergi la inceput

aaahhhh
si inca ceva.
am primit de la firma lui stef, noi fetele, cate un pix super meserias, imbracat in piele, in cutie de piele, scrie pe cutie Cerruti 1881 (io stiam ca e parfum, dar ma rog)

Mergi la inceput

Sigur exista si parfum. Am vazut eu de curand la o prietena. L-ai deschis? O fi vreun parfum cu sticluta in forma de pix imbracat in piele.

Da' la ce firma lucreaza iubi tau? Ca poate las balta statu' si ma duc la privatu'

Nunta noastra
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

uite aci

http://www.btl.ro/

Mergi la inceput

l-am deschis normal. ce ... m-a mancat curiozitatea pe loc. si scrie, si nu e parfumat.

Mergi la inceput

mdaaaaa, macar pix parfumat putea sa fie!

Nunta noastra
Seneca

Mergi la inceput

a fost cadou de firma lui. asa ca nu ne asteptam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

V-am si fug acasa sa mai aranjez cate ceva! Mai vorbim maine!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Wedding Day

Mergi la inceput

Ralu, am inteles din prima. Da' glumeam.
Stim noi cum e cu nemultumitul... , asa ca nu te mai intreb nimic. Faceam si "io' conversatie.

Nunta noastra
Seneca

Mergi la inceput