Miresele anului 2006 (32)
Raspunsuri - Pagina 15
Divine girl spune:
Razuco, cum adica ti-a adus fem de serv prima??? Dar voi nu semnati nika pt suma respectiva, io stiu, un fluturash, un tabel cu prime, ceva care sa ateste suma? Adica, hai ca e cado' am inteles, dar nu tre sa vad si eu cat e? Sa stiu si eu ce impozit platesc la cado'? Eeee, ia vezi tu cum faci sa afli cat a fost la tine si daca si-a tras fem de serv ceva d'acolo ... . Si sa ne spui si noua ca venim si o si o de nu se vede, da?
pup la fata cucuiata!
ooana spune:
Raza...nu fi suparata cu primele de Craciun ca nici noi nu stam prea bine...eu am luat 3.800.000 iar Marius nimic!
...si ai dreptate chiar femeia de servici iti da prima? Oricum noi sa fim sanatosi si sa ne bucuram de Craciun...ca pana la urma asta conteaza cu adevarat!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Wedding Day
Giova spune:
Fetelor noi nu am tinut post, incercam de multe ori macar miercurea si vinerea, dar nici o sansa.
Ce sa mai zic ca pe Marco l-am proiectat in postul Pastelui.
A venit mobila lui bebe, n-am mai mers dupa brad.Il lasam pe maine.
Abia astept sa vina Clau acasa sa o monteze.
Ma bag putin la somn.
gio si bb Marco 37 fix
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by Divine girl
Razuco, cum adica ti-a adus fem de serv prima??? Dar voi nu semnati nika pt suma respectiva, io stiu, un fluturash, un tabel cu prime, ceva care sa ateste suma?
Pai... nu semnam... dar anul trecut, cum am spus, am scris un fax, unde am anuntat pe toata lumea k toti primesc 4 mil. Iar banii i-am primit impreuna cu salariul, de la contabilitate.
Acum, mi-e nu stiu cum sa intreb, dar aflu eu... k aia a venit cu 4 mil in mana, a luat 2 hartii si mi le-a dat razand " asta-i prima ta "... or fi bani dati neoficial ? habar n-am dar nu-mi place !
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
krelia spune:
Dragi miresici, stimate miresel
Intrucat, nu voi mai avea acces la net cateva zile (azi pt mine e ultima zi de lucru), vreau sa va urez de pe acum, toate cele:
Fie ca spiritul Craciunului sa va lumineze gandul si sufletul, sa va gaseasca aproape de familie si prieteni, alaturi de care sa treceti increzatori si puternici pragul Noului An 2006.
Sarbatori Fericite, imbelsugate, pline de liniste si armonie alaturi de cei dragi!
V-am pupalit, ne vedem la anul (sau poate intre sarbatori..cien stie !)
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
jesia spune:
quote:
Originally posted by Raza de soare
Fetelor, sunt ... a venit femeia de serv sa-mi aduca prima... dezamagire, pe langa k am eu un filing k si-a oprit jumate... 2 milioane ! Ce mama fac cu ei ? ca nici un nu pot lua cu suma asta... si cum sa-mi aduca fem de serv, cand anul trecut s-a dat fax in toata tara ? asa rau sunt vazuta acum aici ? si de
nici urma, ca astia dadeau anu' trecut si bani si Gica...
Bai nasol ce sa-ti zic ........eu anul asta nu ma pot plange mie mi-a mai dat unca un salariu si lu` puiu inca 2...a picat super bine prima asa ne-am achitat si noi restul de credit si ne-au mai ramas si ceva bani de cadouri si de ...am ramas uimita dar Doamne Ajuta la cat mai multe prime din astea
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by krelia
[]Dragi miresici,
vreau sa va urez de pe acum, toate cele
Multumesc ! Da' la faza asta ti-am laut-o inainte !... Te oftici, te oftici ? pe tine si pe toate fetele ! Si pe miresel... cu voia consoartei, desigur...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
Andita spune:
Cred ca sunt campioana la prime jenante!!! Fiti atente aici: 1 milion jumate', in bonuri cadou, care se primesc numai la anumite magazine, si un sut in fund, pentru cine nu e multumit. Noroc cu iubitel, care a mai primit un salariu...
Nunta noastra
Poze