Miresele anului 2006 (32)
Raspunsuri - Pagina 14
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by Andita
Ia nu mai dati cu rosii, ca noi plecam acasa, si acolo fiecare la mama lui, si nu e loc de altele
Asta-i cea mai buna metoda anti-bebe... sau o metoda placuta, linistita... foarte, foarte linistita de... dar daca sunteti la mamele voastre, mai greu... nu se poate sa va intalniti la jumate ?
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by ooana
Bravo voua...eu nu am tinut niciodata post...
Da' tu crezi ca eu vreau ? da' ma puiu' la cap... si cum am spirit de echipa, doar n-o sa infulec sub nasul lui cine stie ce bunatati...
Raza de soare
ooana spune:
quote:
Originally posted by cinta
buna miresici!
si eu sunt miresuica de iarna 2006 - speram noi in ianuarie sau februarie sa ne cununam civil deja. Insa intrucat sunt in Letonia si apar tot felul de complicatii cu acte necesare din Romania, am hotarat sa ne cununam in ambasada Romaniei :)
in consecinta avem nevoie sa facem teste medicale cerute in Romania pt casatorie. poate sa imi spuna cineva, va rog ce teste medicale se cer in Romania?
va multumesc mult.
cinta
Bine ai venit ...si spor la pregatiri ca nu mai aveti mult timp!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Wedding Day
Raza de soare spune:
Fetelor, sunt ... a venit femeia de serv sa-mi aduca prima... dezamagire, pe langa k am eu un filing k si-a oprit jumate... 2 milioane ! Ce mama fac cu ei ? ca nici un nu pot lua cu suma asta... si cum sa-mi aduca fem de serv, cand anul trecut s-a dat fax in toata tara ? asa rau sunt vazuta acum aici ? si de
nici urma, ca astia dadeau anu' trecut si bani si Gica...
Raza de soare
Andita spune:
quote:
Originally posted by Raza de soarequote:
Ia nu mai dati cu rosii, ca noi plecam acasa, si acolo fiecare la mama lui, si nu e loc de altele
Asta-i cea mai buna metoda anti-bebe... sau o metoda placuta, linistita... foarte, foarte linistita de... dar daca sunteti la mamele voastre, mai greu... nu se poate sa va intalniti la jumate ?
Raza de soare
Unde la jumatate, mami? In parc???? Ne ingheata...nasul!
Nunta noastra
Poze
Divine girl spune:
Sal'tare fetele! Mi-e un soooomn!!! Azi am dormitat toata ziua cu capu' pe biuro ca aseara ne-am sarbatorit pana tarziu ... si acushika ... mmmm, ce-as mai dormi. Si diseara tre sa merem la alt parti . Ca urmare, maine LIBER!!! Ca nu mai pot!
Kreliutz, astia ai nostri parc'ar fi facuti d'aceeasi "madre". Ca si-al meu e lung in maini. Dar eu am invatzat cum sa-i cumpar ceva de imbracat . Adica am luat una bucata centimetru, masor la umeri o tzoala din alea vechi, masor manecutza si gataaaa! Iar la magazin intreb: "aveti un centimetru?" . Si, am mai descoperit ceva: la pulovere, de ex, manecutza este egala cu distantza intre umeri. Sigur ca e valabila "regula" la el. Nu stiu la altii cum e, dar merita sa masori.
Pup la fete cucuiete!
ooana spune:
quote:
Originally posted by Raza de soarequote:
Raza de soare
Si Marius tinea post cand l-am cunoscut...dar l-am "stricat" eu...oricum i-am spus ca el poate tine linistit post cat doreste dar eu nu pot...adica nu-mi lipseste carnea dar cu lactatele am eu probleme, pur si simplu nu pot sa stau cateva saptamani fara sa mananc un iaurt...asa ca si eu am spirit de exchipa cum spui tu...dar fiecare cu echipa lui...si uite ca acu' face echipa cu mine iar de post a cam uitat!
...dar in fiecare an promit ca la anu' tin post...si poate chiar o sa reusesc, cine stie!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Wedding Day
Raza de soare spune:
Anditule, mama, pai tu vrei si-n caruta si... ? Mai conteaza locul, frigul ?
Raza de soare
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by Raza de soare
2 milioane !
Chiar daca suma e fix jumate din cat am primit anul trecut, e ok intr-un fel... altii, sarmanii, nu-i primesc nici pe astia... sau mai rau, lucreaza o luna intreaga pt ei... dar tot ma oftic ! Rau, rau de tot, ca-mi facusem planuri..
Raza de soare
krelia spune:
quote:
Originally posted by cinta
buna miresici!
si eu sunt miresuica de iarna 2006 - speram noi in ianuarie sau februarie sa ne cununam civil deja.
Bine ai venit, cinta!!!
Cand va hotarati, sa-mi spui data, eventual locatia, sa te trec pe listutza stabilita, ok?
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006