Bebelusi de martie - aprilie 2005 (64)
Raspunsuri - Pagina 5

mamacita spune:
ligia,si eu fac ceva asemanator,pt ca si asa la fiecare sarbatoare ma rog de mama si de soacra sa nu ne mai dea atat de multa mancare,ca se strica,nu avem decat doua guri si un nr.corespunzator de stomacuri,acum s-a mai adugat o gurita maaare si un stomacel miiic.deci,eu nu dau cu rosii,si in general nu dau cu rosii pt ca cineva face sau gandeste altfel decat mine.Oricum,important este sa ne simtim bine,ghiftuiti sau mai putin ghiftuiti,dupa gusturi si putirinte.
infofun,da-i toate datele (vezi listuta noastra) lui rrox,casierul clasei,sa te treaca si pe tine.Bine ai venit,asteptam povestiri si poze cu si despre voi.
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

gegea spune:
La multi ani, Mihai Cosmin!
Frumoasa noastra mica 7 luni-...
Iubirea noastra mica...pana la 7 luni
Inceputurile noastre, botezul si altele...pana la 3 luni
Varstele Dariei
Nunta
Cununie civila
Berbecutzele Geani si Daria(03.04.05)

gegea spune:
Am vazut ca era cineva interesat de metoda plansului progresiv.
http://www.medem.com/MedLB/article_detaillb.cfm?article_ID=ZZZRPCRIQDC&sub_cat=14
http://www.medem.com/MedLB/articleslb.cfm?sub_cat=14
Frumoasa noastra mica 7 luni-...
Iubirea noastra mica...pana la 7 luni
Inceputurile noastre, botezul si altele...pana la 3 luni
Varstele Dariei
Nunta
Cununie civila
Berbecutzele Geani si Daria(03.04.05)

andrruzza spune:
La multi ani Mihai Cosmin!
La multi ani Letitia! LA multi ani Rares Mihai!
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza
"Neasteptatul se produce intotdeauna"

an-k spune:
Gegea multumesc pt link, incercam acum dar asa tipete n-am mai auzit
Mamacita imi poti da detalii despre cum ai facut tu cu Alexut?, Bia nu mai adoarme singura noaptea deloc, te rog
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutati-o pe Alinutza sa vada

ellinia spune:
Buna dimineata!
La multi ani sarbatoritilor de astazi: Rares si Letitia!
Adseana, multa sanatate Alexandrei! Mi-am adus aminte ca ai spus ca a varsat dupa ce i-ai dat eferalganul...I l-ai dat cumva la scurt timp dupa laptic? Eu am facut de cateva ori asa intr-o perioada si varsa tot, chiar si la jumatate de ora dupa masa daca-i dadeam. Era nasol ca trebuia sa tin cont de ora...Da-i cumva inainte de masa. E ea mai sesibila!
Andruzza, si pe nepotelul meu tot Rares Mihai il cheama, asa ca multa lume e indragostita de numele asta. Cum ati dormit? Toata noaptea, sper!
Caramella, tinem pumnii sa treaca minunile alea de care ne spuneai...
An-k, felicitari Biei!
Ninocikap, si Stefan face brrrr cand e suparat face asa de repede ca aproape nu i se mai vad buzele si mai spune "ai-ai-ai ma-ma", evident ca si eu ma topesc...
SARBATORI FERICITE VA DORIM!
Cristina si
bebe Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

ninocikap spune:
La multi ani!!! pentru Rares Mihai - Carmenduta, Dario - Camelia Geanina 78, Letitia Medeea - Oanamc, Andreea Maria - Andreoti.
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
Varsta Alex

ninocikap spune:
Mai fetelor lipsesc si eu o seara si e adevarata petrecere aici la voi... ca sa ma oftic ca eu nu eram...
Mamacita vad ca ne simtim mai bine.. cred ca a fost tare buna terapia prin cumparaturi... ma bucur mult. deci am facut traseul da..? de la Constanta oprire la Targoviste... si apoi in drum spre Timisoara.. se mai ofera cineva sa ne gazduiasca...?
Andrruzza s-a mai trezit Rares... dupa ce i-ai dat calam baby si gel de dintisori..?
mai fetelor puneti domn'e un avertisment undeva pentru mamicile care vor sa le puna copiilor numele de Rares sa stie ce le astepata...
Ellinia lui Alex ii flutura buzita de jos de zor.. si obrajiorii ii tremura.. ce mai iti vine sa te duci sa-l mananci nu alta... numai ca el face cand se joaca singurel pe acolo prin patut.
Poze
Varsta Alex

ellinia spune:
Noi o sa impodobim bradul vineri seara, atunci o sa fie si mama la noi...Eu cred ca am sa-l aduc cu tarcul langa brad, nu pot sa-l las nici pe jos, nici in premergator ca ar fi dezastru! Aseara m-am suparat tare rau pe el...Stiti ce mi-a facut? Era la mine in brate, tocmai venise nanu-su pe la noi, era bucuros sa-l vada si mi-a dat una in urechea stanga de am vazut stele verzi si am avut urechea fierbinte vreo 2 ore. Evident ca mi-a zburat cercelul din ureche si nu am mai gasit filetul. Imi erau foarte dragi cerceii respectivi, ii primisem la nunta si acum, fara un filet nu prea mai am ce sa mai fac cu ei...
Hai sa va spun si eu ce chestii am sa fac, supervizata de mama, ca e prima data cand gatesc si eu volum mai mare : salata boeuf, salata suedeza, salata vinete, icre (dupa astea sunt innebunita). Apoi ciorba de perisoare, am deja o ciorba de burta la congelator de wk-endul trecut, sarmalute, salata de telina cu maioneza, si nu-mi mai vine nimic acum in minte. Soacra-mea ne-a facut tot felul de minunatii carnati, toba, caltabos, lebar, chisca
de abia astept sa mrgem diseara la ei...Cu prajiturile nu le am, am facut o data un musuroi de cartita si a iesit super bun, probabil ca am sa repet figura, si o ciocolata de casa. Cozonac si alte chestii deja e prea mult pentru mine, si am noroc ca are cine sa stea cu Stef ca altfel nu cred ca puteam sa fac eu nimic.
Ligia, mi-am adus aminte ca m-ai intrbat de ce mi-e frica sa-i dau cu smantanica pe buze...Acum mi-e frica de orice are grasime si se pare ca el are o sensibilitate crescuta la lactate, de la branza a facut o enterocolita, de la unt o indigestie mai urata...si dupa ce t frigi sufli si in iaurt .
SARBATORI FERICITE VA DORIM!
Cristina si
bebe Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

ninocikap spune:
An-k bravo pentru Bia ca s-a ridicat in picioruse. si daca imi aduc aminte si tizul nostru.. Mamacita s-a ridicat.. felicitari.
Caramella chiar ca No comment cu taxa de confort.... dar de ce nu mergi la unlaborator sa ii faci o analiza... e adevarat ca mai dai niste bani.. dar nu stiu daca diagnosticul asta poti sa il pui doar uitandu-te la un copil... sunt niste paraziti, nu...? multa sanatate .
Carmenduta... dar in patut nu sta cand ai treaba... eu daca l-as lua langa mine sa ma vada tot timpul.. apoi mereu ar sta cu manutele ridicate sa il iau de acolo...
Adseana imi pare rau ca Alexandra are iar rosu in gat... sa stii ca si Alex la fel.. cand a facut a doua oara.. nu prea avea de unde... dar nu mai stii...Insanatosire grabnica.
Poze
Varsta Alex