Bebelusi de martie - aprilie 2005 (64)
Raspunsuri - Pagina 6

ligia13 spune:
elinia, chisca ce e? (ca din cate ai inshirat tu acolo, cu asta m-ai bagat in ceatza).
Eu si Raducu (22.04.2005)
Poze cu noi

ligia13 spune:
ninocikap, dupa ce ne imbuibam cu de toate la tine si la caramella va invit la mine la Brasov la un Campari si un coqniac Zaraza!
Poze cu noi

ellinia spune:
Ligia, chisca e tot o chestie care se face la taierea porcului, si pe langa toate minunile din ea se pune orez, iar cand se serveste se prajeste putin in tigaie. Ah, arata ca un caltabos. Oare astea se fac numai prin Moldova?
SARBATORI FERICITE VA DORIM!
Cristina si
bebe Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

ako spune:
La multi ani!!! pentru Rares Mihai - Carmenduta, Dario - Camelia Geanina 78, Letitia Medeea - Oanamc, Andreea Maria - Andreoti.
pupcuri dulci, sarbatori calde si imbelsugate....
fetelor.....ai mei pamatufi dorm de cateva zile pana la 7 dim. de la 8 seara. uff...nu ma mai pot baza pe ei sa ma trezeasca dimineatza...barbatii astia...hihihi
m'am prins de ce rareshica nu adormea imediat seara. ma astepta pe mine. am avut o perioada/ va mai tastam io, cand ajungeam noaptea acasa...job'ul..asta e!!!/ iar, bomflica, in felul lui ma astepta. cum am inceput sa ajung la o ora acceptabila/ macar sa'l prind un minut inainte de culcare, rares se simte 'satisfacut' ..si adoarme.../ de darian ce sa va zic...el de luni de zile, dupa baitza de la 7 seara, dupa laptic, el stie ca trebuie sa doarma...kiar daca mai trage un pui de somn inainte de baitza....isi pune dejtzelul in guritza, picior peste picior, sau mai nou cu funduletzul in sus...si zduppppppp in lumea somnului.....
stiu ca's putin nebuna, dar trebuie sa recunosc, ca nu de putine ori imi doream sa se mai trezeasca noaptea si sa'i mai pup...ca nu ma prea satur de ei..is asa de gustosi.....:))
pupicuri si revin...
ako+kitzkotzel+bomfli

ako spune:
carmenduta2003- dar ce e usor in viata asta?..:) si, sa stii... sunt un gen de skelet ambulant....genu' de dama snur...fara..fara...:)) incerc sa nu tastez cuvinte mai putin ortodoxe..suntem in postul craciunului, totusi...hihihi
aha...ce am uitat sa va tastez...pustanii mei danseaza de zor, in special dupa melodiile din cutiutza muzicala. bomflica, in picioare, agatat de marginile tzarcului se leagana, chiar in ritm. iar kitzkotzel - da din cap sacadat, dar ritmat si el. el e mai metalist, ashe....

ninocikap spune:
Gegea ma bucur ca a iesit frumos bradul vostru si ca i-a placut si Dariei.. noi il facem abia pe 24...am luat artificial pana la urma.
Aaa.. uite am descoperit de la mine mergem intai la Brasov, nu Ligia.. si apoi la timisoara.. si acolo o deranjam un pic si pe Daria de la masa romantica.... plus ca e si Oanamc.. are cine sa ne gazduiasca pe cele care nu suntem din zona
Infofun bine ai revenit pe la noi, speram sa fiti mai activi de data asta...
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
Varsta Alex

ligia13 spune:
Astazi la serviciu e atosfera de vacantza, se vorbeste de retzete de Craciun, petreceri, cadouri etc.
Nu ca nu am avea de lucru, dar nu vrea mai putem.
Seful, cel neamtz e in Ro si el nu prea pricepe chaestia asta si s-a cam aricit cand a vazut ca lumea a cam intarziat la lucru si ca la prinz pauza e un pic mai lunga. Dar ce sa facem ,macar astazi ne dau salariile .
rrox3, te inteleg ca vrei sa nu o intalnesti pe Ioana cu prea multi copilasi. Eu uitasem ca la voi la Buc e nebunie. Doc mea de familie nu are prea multi copii, asha ca nu e f aglomerata si in zilele de vaccin isi programeaza f bine sa nu se intalneasca prea multi!
Bafta Ioanei!
ninocikap si Radu face brrr, ca mashina cum spui tu, dar stropeste si se umple de bale tooot!
Poze cu noi

ninocikap spune:
mai fetelor am scris mesajul de vreo ora jumate.. si cand sa il trimit.. nu mai mergea net-ul.. asa ca pana sa il dau.. s-a mai scris o gramada...
uitasem sa va spun ca barbatul meu nu vine diseara acasa...
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
Varsta Alex

ellinia spune:
Ninocikap, nu-i nimic, ne luam de o mana, si al meu sot pleaca la Bucuresti la petrecerea de Craciun si evident eu n-am cum sa-l insotesc, asa ca fac galerie de la distanta!
Lasa ca or veni ele si vremuri mai bune!
SARBATORI FERICITE VA DORIM!
Cristina si
bebe Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

rp spune:
Buna dimineata!
LA MULTI ANI! Mihai, Rares, Leti, Andreea, sa cresteti mari si sanatosi.
Mai fetelor m-ati umplut de respect cu meniurile de sarbatori! Eu nu stiu sa fac nimic, sarmalele mi se par ceva super complex, iar daca as avea un porc in bucatarie, Nino, cred ca m-as apuca de plins. Eu in fiecare an maninc ce-mi face mama. Anul acesta mi-e pofta tare de drob si placinta cu mere.
In alta ordine de idei, ieri am impodobit bradul si Marutza m-a tratat cu indiferenta superioara. Eu ii aratam bradul si ea cu ochii dupa laptop.
Sanatate voua si bebelusilor.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/roxanapav03/my_photos
roxana si marutza (22.03.2005)