freak show (3)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uki spune:

Miha! mai bine imi trimiti direct sarmalele... ca de la Bacau la bucuresti... iti dai tu seama...

bey fetile, facurati gashca ha? bineee... pai si io?
daca va cinstesc, incap si eu? (in gashca)
luati si va bucurati, la covrigi si la mai multe...

ps. Narancea, ai taiat bradu'? ca vad ca de poezii nu mai ai timp...

mey mey ce zi incarcata pentru toata lumea domne' ......

numai eu... stau si beu

Sarbatorifericite!
Gabriela si Mariuca(31 dec 2003)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63726" target="_blank"> Haideti sa ajutam!, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank"> un baietel de 1 an-diabetic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Gata,am terminat cumparaturile,cadourile....hehe,anu asta am facut singura pe mosu'si mi-am luat o pereche de cizmoance si-un pantalon de sta mata-n coada...hehehe,multumesc moshule

Gabitu',pai toata lumea e invitata la party...ehe zicem noi asa,da io chiar am kef de-o destrabalare pe cinste

Shefu' gata bradu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Io abia acum plec sa iau ultimele cadouri,ca pina acu' mai asteptaram niste bani pe la serviciu.......n-as fi stat,da' erau multi si....era nevoie
Asa ca....hmmmm.....rabdare si tutun(pe care n-am mai pus gura de 2 ani) si am plecat sa umplu tolba cu ce mai trebe.....
Vorbelim diseara........aaaaaaa.....vorbim,pardon

BRENDA
"Sint frunze care nu cad si clipe care nu se uita"
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Am gresiiit
am gresiiiiit
am gresiiiiiiiiit

...m-a intrebat ce sa-mi cumpere dar de Craciun si eu am zis "lasa, nu-i nevoie...nimik!". Si el a raspuns "ok". Aoleeeu, ce-am facut! M-a luat gura pe dinainte! S-au dus pe copca cizmoancele ca ale balanicai, sau verzele ca ale lui uki... Gata!

www.fastcoolcars.com/images/sexy_ladies_fast_cool_cars9/legs_car.jpg" target="_blank">Tzuni mic si drag si scump

Mergi la inceput

offffff,Tzuni mic,drag si scump,ce facusi,ca asa fac si io,da azi fiindca am avut banetu pe mana si tot eram la cumparari de cadoaie,mi-am zis-"ce pusca mea,n-oi merita si io...si le-am luat"....offff,vino incoa sa te moaca mica ce esti...da nu cred io ca nu-ti ia nik,o sa fie surprise,ai sa vezi...

Shefu,gata cumparaturile?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ANDREEABANICA

offffff,Tzuni mic,drag si scump,ce facusi,ca asa fac si io,da azi fiindca am avut banetu pe mana si tot eram la cumparari de cadoaie,mi-am zis-"ce pusca mea,n-oi merita si io...si le-am luat"....offff,vino incoa sa te moaca mica ce esti...da nu cred io ca nu-ti ia nik,o sa fie surprise,ai sa vezi...

Shefu,gata cumparaturile?

Sarbatori pline de iubire!

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004 poze 1 ,2

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

...ha ha ha, stii vorba aia: "o sa-mi ia, sau o sa-mi dea?"
Asta e, is moaca, da-s faina, da-ma-n colo!

www.fastcoolcars.com/images/sexy_ladies_fast_cool_cars9/legs_car.jpg" target="_blank">Tzuni mic si drag si scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

acu am venit ! vai de capu si de zilele mele, nebunie mare cu craciunu asta

sa ma dezmeticesc

Mergi la inceput

Tzuni mic,mai tu esti ardeleanca,mai?...no,nu stiu da tare imi esti draga,mai...vino-ncoace sa te tuc

...asa-i shefu,nebunie si mai ales cum le-am lasat noi pe ultima suta de metri...

...io gata,maine mai am un pic bucatareala...da acu,ma relaxez cu un ceai caldut...fiimea doarme si io cu cracii pe peretzi,butonez calculatoru'

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ANDREEABANICA

Tzuni mic,mai tu esti ardeleanca,mai?...no,nu stiu da tare imi esti draga,mai...vino-ncoace sa te tuc

...asa-i shefu,nebunie si mai ales cum le-am lasat noi pe ultima suta de metri...

...io gata,maine mai am un pic bucatareala...da acu,ma relaxez cu un ceai caldut...fiimea doarme si io cu cracii pe peretzi,butonez calculatoru'

Sarbatori pline de iubire!

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004 poze 1 ,2

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

is ardeleanca, da mai, si mi-s mandra foc de-asta! hai tzuca-ma ca tare fain ii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

aaaaaaaaaa mogyrol hahahaha micinals

balanica iete cum a iesit bradu

http://community.webshots.com/photo/524291453/527471219FYkngn

Mergi la inceput