freak show (3)
Raspunsuri - Pagina 8
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by ANDREEABANICA
Tzuni mic io am glumit,vad ca tu te-ai suparat......sorry
Sarbatori pline de iubire!
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004 poze 1 ,2
"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru
ha ha ha, mai tre sa stam de vorba, sa ma cunosti! Cum sa ma suparez, balanico? Am simt al umorului, vorba aceea...kklau! Stai linistita, io chiar m-am distrat si ma dixtrez pe-aici!
www.fastcoolcars.com/images/sexy_ladies_fast_cool_cars9/legs_car.jpg" target="_blank">Tzuni mic si drag si scump
brendamitran spune:
Ce,Narancea,ai dat de greu?
Tzuni,Balanico,o sa facem si gashca(uite asa,sa moara unii de necaz),da' Craciunul tre sa-l facem in familie,ca altfel nu se poa'.......
Darael......unde e Darael? Am pierdut un Darael.....l-a vazut cineva?
Hai,spor la treaba,mai trec diseara pe aici.....ah....si...."sa fiti cuminti,fetelor!"
BRENDA
"Sint frunze care nu cad si clipe care nu se uita"
http://community.webshots.com/user/brendamitran
narancea spune:
neatza , neatza, neatza si iara neatza !!!!
azi e multe de facut ! hahahahaha prima si prima data sa ma fac de un brad ! si apoi de cadouri si abia apoi de haleala.
miine cred ca inchide la 12 dimineatza, sau e total inchis peste tot, dar azi e deschis pina la 10 seara sau ceva de genu asta, habar nu am, sau de genu masculin sau feminin, ma rog .
ma duc sa fac un ceai...
ANDREEABANICA spune:
'neata!
am intrat sa va pupezez,asa de dimineata...plec la vanatoare de cadouri,ultima tura...sper sa nu fie prea aglomerat...
Brenda,da,ai dreptate,Craciunu'cu familionu',altfel nu se poa'...reveliunea vedem noi...
...ma duc sa masi apoi...vorbim later,pup you all
narancea spune:
balanica nu poci sa vaz ce ai trimis pe mail, poaza aia cu mosc gerila !!!!
nu poci sa vaz si pace ...
uki spune:
ooof... are cineva sa-mi imprumute 2 verze?
da sa fie ... "cu foaie subtirica", ete asa am primis io sfat(stiu io de la cine)
am cumparat si mi-a dat maica-mea cu ele-n cap ca cica nu-s bune...
hai, spor la umblat, targuit, gatit, impodobit... bla bla bla
Sarbatorifericite!
Gabriela si Mariuca(31 dec 2003)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63726" target="_blank"> Haideti sa ajutam!, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank"> un baietel de 1 an-diabetic
mihaela amalia spune:
quote:
Originally posted by uki
ooof... are cineva sa-mi imprumute 2 verze?
da sa fie ... "cu foaie subtirica", ete asa am primis io sfat(stiu io de la cine)
am cumparat si mi-a dat maica-mea cu ele-n cap ca cica nu-s bune...
hai, spor la umblat, targuit, gatit, impodobit... bla bla bla
Sarbatorifericite!
Gabriela si Mariuca(31 dec 2003)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63726" target="_blank"> Haideti sa ajutam!, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank"> un baietel de 1 an-diabetic
Am eu daca vrei, numa' ca e "murate", da' daca e pt sarmale sunt super
SARBATORI FERICITE!!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...