Buna ziua,
Va rog, ne puteti recomanda si noua un meditator pt engleza, franceza? De preferat sa vina acasa (Balta Alba).
Copilul meu este cls. a V a.
Intrebare pentru mamici: sunteti multumite de ora de meditatie? Se cunoaste ca cineva lucreaza cu copilul? Meditatorul lucreza numai dupa manual sau si dupa alte carti? Cum este mai bine, cu multe teme la meditatii sau cu putine/fara teme?
Noi, pana acum, am lucrat dupa o mie de carti si rezultatele nu sunt pe masura.Manualul nu prea a contat. Pana m-am dumirit eu... au trecut 3 ani. Tare m-am necajit cand am vazut ca manualul este undeva, departe. A dat test si subiectele de gramatica le-a cam ametit. Erau lucruri asa de simple si el le-a incurcat.
Decat mult si prost mai bine putin, dar sanatos.
Gresesc, oare?
Va pup,
anchi
Eu ma recomand
Voi incepe meditatiile din luna ianuarie. La franceza n-am mai dat meditatii de mult si chiar daca stapanesc limba mai bine nu ma bag. Eu lucrez si dupa manual, si din alte carti si cel mai important, fac lectii din manual inainte pentru ca elevul sa fie pregatit mai bine cand i se va preda la clasa si am observat ca ei se simt mai stapani pe ei atunci cand stiu materia putin inainte.
Am atestat pentru ambele limbi si am locuit in Anglia un an. Daca te intereseaza, vb pe PM. Daca nu, nu. Succes!
Researchers have discovered that chocolate produces some of the same reactions in the brain as marijuana. The researchers also discovered other similarities between the two but can't remember what they are