bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (64)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Alipiticot, imi pare rau pentru micuta ta. Multa sanatate!

Oana, daca ai amigdalele umflate trebuie sa iei antibiotic. Am avut si eu o data, a fost groaznic si am raspuns doar la un singur tip de antibiotic.

Tomasa, daca il scoti afara i se va usca si mai mult pielea.
Stiu ca Sanosan are o crema pentru vand si frig parca, dar nu stiu cum e ca nu am incercat.
Eu zic sa il dai cu lapte de corp si in cateva zile va trece total, iar dupa aceea treci la alt tratament pentru iritatie, eventual intreaba un medic.

Shobo, petreceri dupa petreceri, hai?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Va multumesc pentru surpriza si chiar m-am bucurat ca a aparut de 2 ori

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Shobo - si al meu sot e sagetator. He, he..amandoua balante si cu sot sagetator.

www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro
http://www.ubi.ro/botez/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

ubi, hai ca-i tare: amindoua aceeasi zodie si cu sotii in tot aceeasi zodie . cum va merge in general? mie mi se pare o ff buna "echipa" de viata in aceasta configuratie. dar neaparat femeia Balanta si el Sagetator, invers nu-mi dau cu parerea ca nu stiu .

si daca baiatul nu a iesit sagetator la noi as vrea ca fetita (bebe2) sa iasa balanta acum . dar ma astept sa iasa tot ce vrea EA , m-am resemnat deja... Doamne Doamne stie mult mai bine de ce... totul e sa ne hotarim mai rpd .

crinuta, 4 petreceri de Mos, cite una pt adulti la fiecare (eu+sot) si cite una pt copilasii angajatilor, deh, patronii vor sa se puna bine cu oamenii de sarbatori .

tomasa, spune-mi te rog daca ciocul acela e din silicon transparent sau colorat??? ca asta de care zic eu avea cioc verde. merci mult

Sanatate multa bebeilor bolnaviori!

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
Codrin

Mergi la inceput

Amaya, sa traiesti cu sfatul tau de a-i scoata toate jucariile din pat ziua cind il pun la nani... dom'le e o schimbare totala: adoarme mult mai rpd, da exact de atunci de acu vreo sapt cind am facut asa . asa ii pot tine si programul mult mai bine.
sa imi mai dai sfaturi bune ca eu mai cer . pupici

Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Multumesc pt raspunsuri, fetelor.
Eu tot necajita sunt. Am sunat-o pe dr pediatra si mi-a zis sa-i dau lui Matei Marcofen 2,5 ml la 8 ore. O sa treaca si ea personal sa-l vada azi.
Mi-a mai zis ca vaccinul i-a scazut imunitatea si e posibil ca din cauza asta sa fi racit. Deci nu e o reactie directa de la vaccin. Mi-a spus ca usoara voma pe care o are de ieri se datoreaza mucusului, deci nu din cauza mancarii. El da afara o parte mica din ce mananca, dar la 1-2 distanta de ora mesei. Am sunat acasa si acum are febra 3,7. Of, of. Voi vorbiti de petreceri, iar eu ma necajesc din cauza starii puiului meu.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Albume Matei
Petrecere Craciun DC

Mergi la inceput

Pt. Magga si cine mai doreste aici e albumul VINE MOSUUUU :

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dradetchi/album?.dir=/4f55&urlhint=actn,ren%3as,1%3af,0

Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Felicitari tuturor independentilor...de acum, vai de mamicile voastre .

La multi ani Bianca!

Multa sanatate bebeilor bolnaviori.

Shobo, ma bucur ca v-a fost de ajutor metoda noastra. Imi aduc aminte cand adormea Andrei cu jucariile in pat: cum se intorcea pe o parte si se aseza pe una care facea zgomot (mai toate care le are fac) imediat se trezea...cand am inceput sa i le scot am observat ca si daca nu ii este foarte somn dar vede ca nu are jucarii stie ca e timpul pentru nani...si adoarme.

Oana si bebe Andrei (18.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Hop si eu pe aici; am actualizat listuta;
Oana sa va faceti sanatosi, si tu si Seb;

Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album

Mergi la inceput

Ia uite ce era sa uit:

La multi ani, Codrin, scumpul mamei si al lui tati!!!
Sa cresti mare mami si sanatos, sa fii fericit in viata... in general, sa stii ce sa ceri de la ea!

azi face baiatul meu 10 luni - mai avem 2 si gata anul si la noi
mamaaaaa, ce emotii cred ca voi avea la prima aniversare!...

Liviana, sa-ti traiuasca si tie baiatul ca tot 10 luni face!!! si sanatate multa ii doresc, sa se faca rpd bine!

Amaya, exact asta mi s-a parut si mie ca fara jucarii pricepe clar si f rpd ca e de nani. Super ca te-am ascultat!

pupici

Codrin

Mergi la inceput