bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (64)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

La multi ani, Matei...La multi ani, Codrin, sa cresteti mari, sanatosi si sa fiti fericiti.

Oana si bebe Andrei (18.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Felicitari sarbatoritilor sa cresteti mari si frumosi .
Imi cer scuze ca nu stau insa am intrat sa va spun ca nici eu nu am luat examenul de conducere , sunt umflata de plans si ma doare capul . Dupa atata munca cu stresul meu cu tot asta sa aflu la sf. , e aiurea nici nu stiu ce sa mai zic , pt. mine e o mare dezamagire .
Va pup !
A sa nu uit sa treaca care poate si vrea la Mandy 73 cm si 7800 kg.
A facut ieri si doua vacine saraca de ea .

http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 10 luni si jumatate

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Alina, nu te necaji, ai vazut cum m-au incurajat pe mine fetele, multe nu au luat carnetul din prima, au fost probabil prea multe emotii, acum stii ce te asteapta si data viitoare o sa fii mai bine pregatita si o sa-l iei

mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Oh, asa e, azi fiul meu implineste 10 luni, dar eu fiind atat de preocupata de sanatatea lui, am uitat cu desavarsire!
Multumesc Shobo si Amaya. Sa iti traiasca si tie baiatul, Shobo! Sa creasca mare si destept ca parintii lui!
Matei e o idee mai bine dupa Marcofen, insa nasul tot ii curge, iar el se zbate caci s-a tot saturat sa fie sters/spalat....
Alina, fruntea sus! Data viitoare o sa fie bine!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Albume Matei
Petrecere Craciun DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

cam tarzior....dar.....
La multi ani, Matei...La multi ani, CodrinLa multi ani, Bianca

Oana sanatate multa tie si lui Seb, si eu ma chinuiesc de cateva zile cu o amigdalita urata....am luat un antibiotica care parca mai rau mi/a facut, iar acum am trecut la altul.....

Liviana sanatate multa lui Matei....

Alina Maria capul sus, a doua oara o sa fie mult mai bine, nu esti singura care nu l/a luat din prima. CURAJ

Felicitari noilor umblareti

Tomasa stai linistita cu violetul ala, crezi ca parintii nostri nu l/au folosit la noi....? nu am vazut pe nimeni tatuat cu violet de gentiano, sa fim seriosi!

Kita te rog modifica/mi si mie 10 luni 7,800 kg si 74cm

Beatrice si piersicuta Cristina Mihaela (18 februarie 2005)
http://community.webshots.com/user/ixxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiflo spune:

Fetelor,
Sa va dea Domnul sanatate, voua, micutilor si intregii familii !!! Un an nou cu pace, bucurii si multumire sufleteasca va doresc din toata inima.
Crinuta, La Multi Ani lui Rayan si felicitari pt primii pasi.
Oana, sanatate multa si sa auzim numai de bine !!!
Va pup pe toate,

Florina & baby Gabe (04 feb 2005 )
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

LA MULTI ANI, Rayan! Sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate si fericire

Oana si bebe Andrei (18.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

LA MULTI ANI, Rayan!!!

Patricia si Rebecca (05.02.05)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelursu@k.ro spune:

La multi ani, Rayan!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

La multi ani Rayan!!! Cele mai frumoase ginduri se indreapta catre tine azi!

Tomasa, acum mi-am amintit ca si mama ne dadea mie si sorei mele mai mici cu acest violet.....uuffffffff, ce ne enerva cind ne chema sa ne dea... imi amintesc ca mai plingeam, dar asa primise si ea indicatii de la medic acum 30 ani pt. bube dulci, cica bube dulci cica aveam... -eram totusi ceva mai maricele, cred ca de aceea imi amintesc... eu cam 5 si sora-mea 3 cred.
si NU avem nici o pata-tatuaj pe noi acum . pe picoare ne dadea. bleeaaaaah... deci stai linistita!!!
multumim pt pozele cu cana!

fetelor, mai e cineva care ii da copilului fructele (mere/pere doar) cu coaja??? eu de azi i-am ras cu totul si a papt, bine ca i le-am ras pe o razatoare care cam terciuieste asa... nu pot zice ca rade fideluta. a papat. dar in cont INGHITE -cind o veni si la el instinctul ala sa mestece???????????

m-am gindit ca merele si perele sint de la taran, sint mai pitice si poate nu-s totusi stropite si asa i-am dat cu coaja.

pupici

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
Codrin

Mergi la inceput