Scandinavii stiu DC... (95)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

quote:
Originally posted by Veve
Tatalutomaaaaa...sa ziiiic,sa nu ziiiic?Nu'sh de ce,da' mie-mi inspira seriozitate si-mi vine sa stau drepti cand dau de el;ma intimideaza,dom'le!na c-am spus!

veverikule,avertisment:sa-l vezi pe narancea,numa cu dumneavoastra iti vine sa-i vorbesti!Ma jur!E asa serios domle,ceva de groaza.Si iaca,daca tot nu ne onoreaza cu prezenta,de ce nu l-am barfi,ha?

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itsme spune:

aaaah! am venit ca de obicei prea tarziu si am ratat sa capat si eu un paharutz de la dacu'!!!

anyway, Rayou mami, sper ca pot conta pe tine sa-l mai aduci o data la calculator si sa il pui sa stea jos, ca sa citeasca urmatoarele:

Happy Birthday, Dacu !!!(si mai mult si important decat atat, tata lui Bubu)

Rayou
, incepand de acum si pana maine la orele astea, o sa ma rog neincetat si o sa ma gandesc la tine (pt interviu!) Bafta!

in rest, nici eu nu fac altceva decat ma uit la poze si aproape ca imi dau lacrimile de nostalgii (nu cred ca e de la varsta, Adela, cred ca e un virus ) S'teti niste frumosi cu totii!!! Ptui, sa nu va fie de deochi! Absolut ingrozitor de frumosi! Nu-i de mirare ca si copilasii de la scandinavi nu sar departe de trunchi!

lulutz, TOATA lumea ma oprea pe strada si ma intreba daca nu sunt Nadia Comaneci cand aveam vreo 15-16 ani, ca mai sunt si leat cu ea! O uram pe fata aia! Nu puteam sa stau si eu vara la mare, linistita si tolanita pe un cearceaf, ca veneau 5 la mine sa ma iscodeasca: "nu te supara, esti Nadia Comaneci?" Asta in anii cand fata aia se ingropa in medalii de aur la competitii. Imi venea sa le zic: "da sigur, sunt Nadia Comaneci, care acuma in loc sa asud la aparate ca sa-mi pastrez titlurile olimpice, am hotarat ca e mai bine sa stau aici la Techirghiol tolanita pe plaja fara nici o grija si sa ma scobesc in nas, alaturi de dumneavoastra!" Merci ca mi-ai adus aminte! A trebuit sa emigrez ca sa scap de umbra acestei creaturi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katarina spune:

La multi ani lui tatic de Boubou!
Pusei si io doua poze, din pacate n-am d-alea din tinerete,le-am lasat in tara.Of!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

itsme beibi,l-am adus fortat din pat,ca tocmai il pocnise angoasa,dar si-a revenit!.Asa ca ce sa zic,ca-mi sta in virfu deshtelor sa zic ca esti soralunadiacomaneci,da nu zic,nah!
bey,si pentru toata planeta,mesaj de la scandinavi:Nu-l mai cautati pe Usama bin Ladin,iaca unde se ascunde!
katerino,esti de groaza lumii bre!

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itsme spune:

Rayou! Chiar ca e de groaza katarina, cum o fi gasit scorbura aia, dar mai ales cum de l-o fi dat afara pe sarmanu' Osama din ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

cum l-o dat afara pe osama? pai nu vedeti ca-i cu chilotzeii-n vine?

rayu, tinem pumnii! sa traiasca tataluboubou!
io il mai felicitai o data discret, cand i-am trimis pupicii aia speciali

tocmai citii ca unu' n-a fost condamnat pentru viol pt ca i s-a acceptat explicatia ca a facut-o-n somn! se pare ca tribunalele is mai ingaduitoare ca aia de pe site-ul pe care-l tot citarati. pe mine site-ul ala nu ma face nici sa rad, nici sa plang ... daca unii vor sa traiasca dupa regulile alea e fix treaba lor ... dupa fapta si rasplata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

Rayu, tinem pumnii sa-i dai gata la interviu!
ai "arsenalul" pregatit? un vuitton, un blahnik, ceva?

itsmeule, pai vii cu poze secsi la album? [:)))]
si uite asa am mai aflat io ca ai studii de pian
si ca iti seamana leit cupila

lilutz, ai avut o idee de milioane cu albumul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

vik vazut puiutzul de amstaff ... ce l-as mai mozoli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Rayu, fa-i praf!!!

baftaaaaaaaaaaaa!

fetele care stati in tari monarhiste...daca vedeti ca se iveste job de comnpozitor al curtii vin repede!
ce sa fac...daca la trombon nu stiu sa cant:))

Itsme...pian ai facut in Bucuresti? nu de alta...dar profa pare cunoscuta cumva...

la multi ani inca odata Dacului!!!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

Aloha !
Veve, ce-mi facusi ... aveam mai multe de zis da' m-ai lasat cu gura cascataaaaaaaaaaaaa si le-am uitat.
Ah, da ! Rayu, sa-ti traiasca berbantu' si bafta la interviu !!!

seriosu'
ps.Hmmm, tre' sa mai pun niste poze ...

_
Sunt moderator dar ma tratez

Mergi la inceput