Scandinavii stiu DC... (95)
Raspunsuri - Pagina 3

Sabina spune:
VIk,nu sunt la comp!!!
ah...ce-mi facusi
pun acu o poza la computer:))) de cand aveam 25 de ani si 51 de kg:)
tr sa ma duc si eu la ai mei sa mai fac rost de poze din copilarie.
Sabina si

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

aschiutza spune:
Fetelor....aveti o viteza, mama-mama! Pina sa mai intru eu pe site (ca pe calculator e batalie cu sotu), voi ati si scris 7 pagini.
Ma uit la poze si ma minunez ce de-a mai fete-cucuiete (pe Xeno si TataluiToma lasindu-i de-o parte). Na, ca vreau si io parola sa dau si io cu alea doua poze de gredinita pe care le-am adus de acasa.
Care ai nimerit cu ghicitul greutatii? Am sub 45, dada, chiar 44 , da 10n am reusit sa le pun pe burta si coapse,in curind ma voi rostogolii...sau voi arata rotunda ca un Smiley...
.
Sabina, asculta-i sonata si mi-a placut. Mai vrem!
------------------------------
Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Sabina spune:
vezi ca am pus un link pt o piesa de vioara solo,multam fain de aprecieri, da nu sa sfiiti sa bombardati, ca-mi prinde chiar bine:)
Sabina si

Sabina spune:
ba mai mult,am pus-o si pe mama cu o coafura ciudata:)
Sabina si

lena spune:
deci poza asta mise pare a fi cea mai apropiata de cum aratam si io la varsta respectiva...mey sunt asea de frumoase pozele.

aschiutza spune:
Sabina, multzam fain de parola.
Gata, am pus si io trei poze...noroc ca pe alea cu tunsoarea cea mai reusita de castron autentic ciobit, le-am lasat in Romania. Miine mai pun din facultate, ca cele din scoala sunt in tara, frumos lipite in albumul de familie...
-------
Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Rayuela spune:
MULTUMIM mult pentru urari,am reusit sa fac o chestie extraordinara,respectiv sa-l pun pe dacu la calculator(trebe sa mentionez ca e paralel cu ale tehnicii ,in schimb e un bucatar.....)si sa va citeasca toate mesajele,drept care i-au pleznit citeva lacrimi ca e sentimental de fel si va pupa pe toti si ma intreaba la final:
Beyyyyy,la oamenii astia trebuie sa le dau neaparat de baut!!!!!!!!!
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Veve spune:
Ahhh,am scris o gramada si-am pierdut mesaju' ca tuta.Si-aveti un debiiiit,mama-mama!
Cre'ca ma-ntorc la post de observator,ca nu ma tine!si-asa se-mpedicara unii de mine pe-aici!
So...va ziceam c-am bucatarit toata dimineata;cre'ca m-apucara remuscarile si gasii ca-i o penitenta pe masura...Intre timp,pen' ca nu mai fomez,m-am hlizit la albume.Concluzie:aim in lov cu vikinga,extrema si Leanaa!..Am zis de Leana?Si cu Iren pletoasaaaaa
...Si mai sunt,da' le-am mai zis odata
De baieti nu zic!Ba zic!Pe xenocidu-l stiam mos,ca seamana cu gagelu' meu din tinerete(19-23),da' vazandu-l soimuletz,parca-mi vine sa-l prinz si sa-l tin pe genunchi!
Tatalutomaaaaa...sa ziiiic,sa nu ziiiic?Nu'sh de ce,da' mie-mi inspira seriozitate si-mi vine sa stau drepti cand dau de el;ma intimideaza,dom'le!na c-am spus!
Ce mai erea?Naspa batranetile astea ca nic' nu mai tiu minte...Aaaaa,domnu' tata de boubou,sa traiesti multi ani,sanatos,frumos,bucuros,norocos,la punga gros...si-alte asemenea rime!Sa fii fericit si sa fericesti pe altii!in special pe febletea mea,si pe cupilu' ei
Ptiu!se facu 4!fug repidea pan' la colt ca se-nchide spovedomatu'
Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5

Rayuela spune:
vazut si pozele cu aschiutza si arborica...sint topita!
Lenush,nu-mi mai da palpitatii,ca vazui ca nu ai mai intrat de ceva vreme si m-am ingrijorat!
O asteptam si pe Anamaria cu poze,si Maraaaaaaaaa!!
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou