Scandinavii stiu DC... (95)
Raspunsuri - Pagina 2
lilanda spune:
La Multi Ani si buni din partea daneza, dacului suiedez!!! Rayu tie miine, multa bafta...tinem pumnii strinsi
Imi veni pofta sa revad My Big Fat Greek Wedding, asa ca ma duc la vizionare...
mihaela, baga o tuica fiarta :-))
Pup iu si somn usor...
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
adusca spune:
doruleatzo, fusei la medicul de familie si habar nu are ce poate fi....a zis sa nu ma ingrijorez deocamdata, ma rog, dupa ce-a stat cinci minute in pozitia ganditorului de la Hamangea mi-o recomandat sa consult intai un chirurg, si apoi 'om mai vedea....maine dimineata exact asta fac.
fetele de pe DC
Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....
Claudelu spune:
ii 12 naoptea:
LA MULTI ANI CUSCREEEEEE
S-inc'un pic
S-inc'un pic
pana n-o mai ramanea nimic
hac hac hac
LA MULTI ANI!!!
Claudia&Raul (01.04.2004)
Sabina spune:
ca bine zici!!
la multi ani tata lu Bubu!!!
(ei mai au de asteptat nitel)
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
xenocid spune:
quote:
Originally posted by doruletz
io tot citesc pe situl ala al lui xeno, mie imi place ca au si numere! pai chiar asa, ce atata vorbaraie, se duce omu' si spune saptamana pe scurt: 30 de 21, 15 de 71, de multe ori 92, un 128 (da'scurt), nenumarate 164 plus un 233.
La care E-Popa le baga in calculator sa calculeze numarul de matanii si zice pe un ton ingrijorat:
Hmm...fiule mai baga un 128 ca ne da cu virgula
Exact ca la Mc. Do you want fries with that? Cu tastaturi personalizate. si cu DriveIn ca sa "te versi" in drum spre servici. La 800 de matanii primesti o jucarie. Cine colectioneaza primul toti apostolii ia un calendar cu sfinte. ah ce idee de afaceri
*segmentation fault*
vikinga spune:
La multi ani tata lu' boubou!!!! sa aveti un party mare miine si sa treceti si pe la noi ca stam de pe acum cu paharele intinse:) Si rayou bafta miine!Adusca chiar de mult imi doream sa te vad in poze, imi placi tare mult! Ce super e sa vezi persoanele cu care tot chatuiesti aici:) Ar mai trebui sa punem si cite o poza facuta la locul unde e computerului asa cum butonam, ca sa avem imaginea si mai clara. Pina acum o avem pe sabina la comp. Istme, cel mai tare album! M-am delectat! Super pozele! Si Chatonel, ce copil bun de pupacit erai!Merg sa vad pe arborici si mihaela.www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex un baietel de 10 luni e diabetic si are mare nevoie de noiVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
arboria spune:
la multi ani tatalubouboulique
sa canti la vioara aia multi ani de-acu-ncolo
sabina, 10Q pentru parola
mi-i ciuda ca n-am adus toate pozele cu mineeee
sa vedeti si voi cam ce afrikana eram io la sfarsitul liceului
(parol ca asa imi statea paru')
nu mai stiu unde scrise xeno linkul ala si e prea mult de cautat. il mai scrie cineva o data?
am brad
diseara o sa il vedeti si voi
adusca spune:
arborico, te-am vazst, mi-e ciuda pe voi de nu mai pot, nu mai zic motivele ca-s mai multe decat alea de www.presaromana.com/weblog/marturisesc.php" target="_blank">aici
p.s. arboria, gasesti si iecsplicatii www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64689&whichpage=1" target="_blank">aici
fetele de pe DC
Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....
lena spune:
copii nu pot spune decat atat...ma delectez cu ochii cat borcanul la poze...
rayu sa-ti traiasca barbatul
copii as pune si io poze dar nu am decat la romanika, dar cum ma duc acusica acolo cand viu pun poze de soim al patriei...sa vedeti ce "platinata" eram...sex-bomb...hehehe.
vikinga spune:
Iren m-am indragostit! Iti sta super si cu parul lung sa stii! iar poza aia de revelion cu 2 pahare de sampanie in mina e super coolMihaela si tu o slabanoaga, numai ochii sunt de tine! Mai si tu intineresti!care o fi secretul oare? Doi copii:)) No astept si eu rezultatul dupa al doilea:))Adela mi-ai vazut puiu' de amstaff? ehei acum e golan maare!www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex un baietel de 10 luni e diabetic si are mare nevoie de noiVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)