Scandinavii stiu DC... (95)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

VIk,nu sunt la comp!!!

ah...ce-mi facusi
pun acu o poza la computer:))) de cand aveam 25 de ani si 51 de kg:)

tr sa ma duc si eu la ai mei sa mai fac rost de poze din copilarie.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

am pus link-ul albumului scandinav pe prima pagina a subiectului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Fetelor....aveti o viteza, mama-mama! Pina sa mai intru eu pe site (ca pe calculator e batalie cu sotu), voi ati si scris 7 pagini.
Ma uit la poze si ma minunez ce de-a mai fete-cucuiete (pe Xeno si TataluiToma lasindu-i de-o parte). Na, ca vreau si io parola sa dau si io cu alea doua poze de gredinita pe care le-am adus de acasa.

Care ai nimerit cu ghicitul greutatii? Am sub 45, dada, chiar 44 , da 10n am reusit sa le pun pe burta si coapse,in curind ma voi rostogolii...sau voi arata rotunda ca un Smiley....

Sabina, asculta-i sonata si mi-a placut. Mai vrem!
------------------------------

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Mergi la inceput

vezi ca am pus un link pt o piesa de vioara solo,multam fain de aprecieri, da nu sa sfiiti sa bombardati, ca-mi prinde chiar bine:)

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Mergi la inceput

ba mai mult,am pus-o si pe mama cu o coafura ciudata:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

deci poza asta mise pare a fi cea mai apropiata de cum aratam si io la varsta respectiva...mey sunt asea de frumoase pozele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Sabina, multzam fain de parola.

Gata, am pus si io trei poze...noroc ca pe alea cu tunsoarea cea mai reusita de castron autentic ciobit, le-am lasat in Romania. Miine mai pun din facultate, ca cele din scoala sunt in tara, frumos lipite in albumul de familie...

-------

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

MULTUMIM mult pentru urari,am reusit sa fac o chestie extraordinara,respectiv sa-l pun pe dacu la calculator(trebe sa mentionez ca e paralel cu ale tehnicii ,in schimb e un bucatar.....)si sa va citeasca toate mesajele,drept care i-au pleznit citeva lacrimi ca e sentimental de fel si va pupa pe toti si ma intreaba la final:
Beyyyyy,la oamenii astia trebuie sa le dau neaparat de baut!!!!!!!!!

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Ahhh,am scris o gramada si-am pierdut mesaju' ca tuta.Si-aveti un debiiiit,mama-mama!Cre'ca ma-ntorc la post de observator,ca nu ma tine!si-asa se-mpedicara unii de mine pe-aici!
So...va ziceam c-am bucatarit toata dimineata;cre'ca m-apucara remuscarile si gasii ca-i o penitenta pe masura...Intre timp,pen' ca nu mai fomez,m-am hlizit la albume.Concluzie:aim in lov cu vikinga,extrema si Leanaa!..Am zis de Leana?Si cu Iren pletoasaaaaa...Si mai sunt,da' le-am mai zis odataDe baieti nu zic!Ba zic!Pe xenocidu-l stiam mos,ca seamana cu gagelu' meu din tinerete(19-23),da' vazandu-l soimuletz,parca-mi vine sa-l prinz si sa-l tin pe genunchi!Tatalutomaaaaa...sa ziiiic,sa nu ziiiic?Nu'sh de ce,da' mie-mi inspira seriozitate si-mi vine sa stau drepti cand dau de el;ma intimideaza,dom'le!na c-am spus!
Ce mai erea?Naspa batranetile astea ca nic' nu mai tiu minte...Aaaaa,domnu' tata de boubou,sa traiesti multi ani,sanatos,frumos,bucuros,norocos,la punga gros...si-alte asemenea rime!Sa fii fericit si sa fericesti pe altii!in special pe febletea mea,si pe cupilu' ei
Ptiu!se facu 4!fug repidea pan' la colt ca se-nchide spovedomatu'

Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

vazut si pozele cu aschiutza si arborica...sint topita!
Lenush,nu-mi mai da palpitatii,ca vazui ca nu ai mai intrat de ceva vreme si m-am ingrijorat!
O asteptam si pe Anamaria cu poze,si Maraaaaaaaaa!!

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput