Nasterea lui Andrei la Giulesti

Nasterea lui Andrei la Giulesti | Autor: Cary

Link direct la acest mesaj

Asa cum am promis am sa va scriu si povestioara mea,cu scuzele de rigoare pentru eventualele greseli de ortografie,caci ma doare rau funduletul si nu pot sta prea mult intr-o rana si deci nu am timp pentru o eventuala corectare a textului.
Marti seara in gurul orei 20.30 am fost la consultatie la cabinetul de langa Giulesti caci doctora mea (Mirela Ranga) era de garda.
Am facut ecografia,bebe era tot cu capul in sus, deci nastere pelviana,apoi a urmat consultatia ginecologica unde aveam dilatatie 4.Doctora m-a intrebat daca am dureri sau contractii si eu i-am spus ca nu,ea dorea sa ma interneze deoarece termenul lui BB era 19.03.2003 iar eu am refuzat fiind convinsa ca nu avea sa vina pe lume in ziua aceea,asa ca am plecat acasa.
La ecografie BB avea 40 de saptamani si doctora mi-a spus clar ca eu sigur o voi suna in noaptea aceea.
Ajunsa acasa am stat linistita pe net tot sapand si citind despre afurisita de ordonanta,era aproape de 1.00 noaptea eu nu aveam somn si nici dureri,doar din cand in cand se auzea vocea lui Razvan care-mi spunea sa ma culc.
M-am culcal intr-un tarziu pana la ora 2.00 cand am simtit ca ceva se intampla cu corpul meu.M-am sculat din pat,m-am dus la baie unde am constatat ca totul e OK, doar o mica durere.
Miercurea este ziua cand ud florile de prin casa asa ca am executat operatiunea in clipa aceea,caci presimteam ca voi pleca curand,apoi mi-am facut ghetele,i-am aranjat hainele Rebeccai pentru gradinita si cand m-am dus sa-mi i-au geanta care statea pregatita de atatea saptamani si sotul meu ma intreaba daca ma simt bine,i-am spus ca da si sa se culce la loc.
Au inceput mici contractii care erau la inceput neregulate si la interval de 10 minute.
Am mai stat un pic si mi-am sculat sotul,spunandu-i sa se duca sa-l i-a pe tata(4 blocuri distanta de noi)pt. a sta cu Rebecca.
Parintii mei dormeau de 3 saptamani cu usa deschisa la holul unde sta telefonul pt. a-l auzi,dar cum bine zice legea lui "Murfi" taman atunci nu-l auzira babacii.Asa ca sotul meu s-a sprijinit in sonerie si-ntr-un sfarsit au venit.
Pana atunci m-am imbracat,i-am dat tatei indicatiile si-am plecat.Deja contractiile durau mai mult si erau mult mai dese,trebuia sa mergem incet.
Intre contractii mergeam repede iar in timpul lor incet.
La spital era un doctor de garda care mi-a facut fisa de internare.De la birou mi-am scos o adeverinta prin care se adevereste ca sunt platitoare de CAS si contul unde plateste societatea,binenteles ca le-a fost de folos.
De cand am plecat de acasa am tot sunat-o pe mobil pe d-na doctor care binenteles ca dormea bustean la acea ora, de n-a vea contractii ca mine.
Aflasem ca plecase din spital la ora 1.00, ghinion.
Sotul meu a tot insistat pe mobil dar nimic.
Doctorul de garda ma condus in sala de nasteri si vazandu-ma ca intru in panica a inceput o dulce pt. a ma scoate din acea stare,asa a afla ca nascusem primul copil cu d-na dr.Georgescu care.....surpriza se afla acolo si era sefa pe sectie,s-a dus s-o cheme,timp in care mi s-a pus perfuzie si dilatator.
Atunci chiar ma calmasem,caci eram convinsa ca povestea avea sa se repete ca acum 4 ani.
Contractiile erau tot mai dese si de lunga durata,asa incat am fost condusa la"cal"si distractia a inceput.
Urlete cate-n cap, caci avea sa mi se faca o taietura jos intre cele 2 orificii,stiinduse din timp cavine cu......pe lume.
2 contractii,2 impingeri si ....ttooopppppafara cu trambita de rigoare.Doctora imi spune ca-i baiet,desi barza astepte fetita,dar cordonul ombilical fiind scurt nu s-a mai putut intoarce si nu s-a stiut sex-ul.
Intreb daca BB e bine si mi se raspunde ca DA,mi-l arata,e tare frumos... si are SA 10.
Urmeaza operatiunea scoaterea placentei si "GOBLENUL" de rigoare,care a durat ceva timp caci era nevoie de 7 fire,unde desi mi s-a facut anestezie locala tot am tipat de frica.
D-na Dr.mi-a pus aceleasi intrebari ca acum 4 ani pt.a ma face sa nu mai tip,dar degeaba.Intr-un sfarsit totul a luat sfarsit si m-au trecut pe"papamobil",zau ca asa ii ziceau,era un carucior cu care m-au transportat in sala alaturata,apoi pe hol la sotul meu si in final in salon.
Totul se terminase,mi-era sete de muream si stiam ce avea sa ma astepte in curand.
Dupa 2 ore anestezia si-a terminat efectul,nici nu-mi dau seama daca la avut caci totul ma durea groaznic si acum simteam ca am un CACTUS in fundulet si statea cand pe-o parte cand pe alta,ca puii la frigare.
Nici nu vreau sa va povestesc c-am cum am dormit,caci fiecare miscare o simteam pana la os.
La Giulesti sunt rezerve cu 2 paturi si WC in camera pe care se plateste 10$/zi si sunt acele saloane super moderne unde ai pat de BB alaturi de tine,Wc in camera,fragider si caldura de behai,care.........stupoare......nu costa nimic.
Doctora a primit 100$ pt. care s-a simtit super multumita si mi-a aranjet loc in acel salon,plus ca a venit in fiecare zi sa vada ce fac si daca am nevoie de ceva,iar asistenta a primit 1.000.000.
Intre 2 mese de-ale lui BB am venit acasa,iar dupa 48 de ore BB a facut vaccinul si la pranz mi s-a facut externarea.
Pt. binele lui BB am dat cate 50.000 la o asistenta pt.al schimba, spala si sa ma lase sa-i dau lapte cu siringa deoarece inca nu-mi pornise lactatia....dehhh nu sunt eu vaca comunala asa ca........
In tot cazul suma cu care am cotizat la BB a fost de 200.000 si nu mi s-a parut mult,pt.a fi BB in siguranta si eu nestresata.
Mentionez ca in cadrul spitalului gasesti orice de cumparat pt.BB de la banalii pampers pana la costumase si sofisticatele suzete dar e mai bine sa ti le procuri din timp pt.a nu ti se face parul maciuca la auzul preturilor.
Spitalul este in carantina, mancarea este buna,iar vizitatorii trebuie sa cotizeze la nenea portaru cu 20.000 pt.o intrare.
Dar totul e bine cand se termina cu bine, acum suntem acasa unde Rebecca e fericita ca are un fratior pe care stie ca mamica ei la adus de la barza si nici nu vrea sa auda cand ii spun ca daca nu-i cuminte il dam pe BB.
Asa se incheie "mica" poveste care a dura 2 zile si jumatate,dar ce mai conteaza durerea cand vezi ca acea minune iti apartine si e numai a ta.
Fericirea te cuprinde doar uitandu-te la el si vazandu-l cum rade in somn fericit la randul lui,fara a stii ce drum il va astepta in crunta viata.
Si asa visul devine REALITATE.
Va doresc nasteri usoare si multa bafta bebeilor in aceasta dulce viata a..........viselor!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Draga Cary,

Felicitari si sa dea Dumnezeu sa-ti aduca Andrei numai bucurii. Vreau sa-ti spun ca m-ai dat gata cu acel "Intre contractii mergeam repede iar in timpul lor incet"...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaRosu spune:

Cary, mamica foarte curajoasa... ma mir ca ai scapat de cezarica la prezentatie pelviana... Mare curaj ai avut! Sa-ti traiasca minunile si sa fiti cu totii sanatosi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuletu spune:

bravo cary, nu te-ai lasat nici de data asta si la tratatia lui bebe cu fundu' l-ai tratat si tu cu nastere naturala.
sa-ti traiasca bebe frumos, chiar daca de data asta barza a ascultat comanda mamei soacre si nu pe a ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florys spune:

Felicitari Cary si refacere rapida!

Florentina

"Sanatate ca-i mai buna decit toate!
Albumul:
"http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=48&cid=473

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

cary, sa-ti traiasca puiul!

ariel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilib72 spune:

Felicitari Cary!
Sa-ti traiasca ingerasii si sa te bucuri de ei.
Sanatate, fericire si mult noroc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudya spune:

Felicitari ,Cary!!!
Sa ai un bebe sanatos si sa ne trimiti poze si cu fatzuca lui, nu numai cu...!!!Cat despre surioara lui,e o scumpa daca l-a acceptat cu asa mare dragoste pe Andrei.De obicei fratiorii mai mari sunt gelosi pe cei noi veniti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudya spune:

A,si inca ceva ,nu te mai scuza atata pentru eventualele greseli.In situatia ta ,cred ca nimeni nu se supara si nu se uita la asta.Eu sunt invatatoare,dar aici pe site sunt "viitoare mamica",si deci,prin urmare ,nu vanez greseli,ci savurez orice cuvintel de la voi si...INVAT cu constiinciozitate pentru "examenul "prin care tu tocmai ai trecut!
KISS!!!...KISS!!!

Mergi la inceput