Bebelusi de mai-iunie 2005 (41)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Chrisdun, baga si tu adresa de mail, sau da-mi un mail la beatrice_rotaru2005@yahoo.dk, ca nu-ti gasesc mailul...

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corni spune:

Fetelor mie mi-au transmis de la serviciu ca pana pe 25 dec. trebuie sa fac un dosar si sa-l duc la Primarie ca de la 1 Dec.06 vom primi banii de la Primarie si societatea va depune o declaratie.Mi-au trimis e-mail cu normele si scrie acolo ce trebuie sa contina dosarul.

Gusta,iti dau o reteta din popor pentru ulcer. Dimineata pe stomacul gol bei un pahar de suc de cartofi sau de varza proaspata. Eu am tinut cura asta si a dat rezultate dar nu ajunsesem la ulcer dar aveam dureri de stomac puternice. Pana la urma cum ti-au diagnosticat ulcerul, doar cu ecografie? Mie mi-au facut endoscopie si mi-a spus ca nu-i ulcer dar am un polip crescut.Sanatate.

Loreen, merci pentru info despre Dr-itza.

Stefania Nicolae,un pupic pe bubita lui Bumbu. Ce i-ai pus pe bubita sau se vede galben in jurul taieturii de la lovitura?

Tzumpiloi, noi ne-am vaccinat antirubeolei si nu am avut nici o reactie. Vaccinul simplu nu se gaseste in farmacii sau cel putin cand ne-am vaccinat noi adica pe 8 dec. nu se gasea pentru ca eu am solicitat sa mi-o vaccineze acasa ca sa evit cabinetul si nu s-a putut.

PatriciaRo(Beatrice), sunt niste cereale incepand cu luna a-8-a care contin si bucatele mai mari . Nici eu nu i-am dat pana acum decat creme, doar carnea de vita am blenduit-o mai putin , i-am pus pe tava 3 castronele, unul cu piureul de legume, unul doar cu carnea si unul cu zeama de la fiert si ii dadeam pe rand, ce crezi ca prefera cel mai mult, zeama ,binenteles, tocmai de aceea ii dadeam si zeama ca sa ii alunece carnea mai bine.Si Timeea este fun carne, pui, vita, ficat mananca cu placere.

Mai aveam cate ceva de spus dar inca nu am terminat curatenia, am facut doar o pauza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzumpiloi spune:

Beatrice, merci mult de tot.
Androix, ce sa zic , asa o fi...dr mea mi-a zis ca po sa-l cumpar de la farmacie cu 35000 lei , vechi, sa stii.
Dar ma duc maine la farmacie si intreb iar cand vine la noi , pe seara , o pun eu la curent!

Da, mey! Nici prima, nu mi-au platit nici bonusul pe anul financiar trecut , de fapt 9 luni din 12 ca atat lucrai in anul respectiv ....ca cica mi-l dau cand ma intorc! La petrecere m-au invitat in ultimul ceas ...
In locul meu au angajat pe cineva cu 2 luni inainte sa plec ca sa-i arat ce are de facut bla, bla si se pare ca le convine sa o tina pe colega ca o platesc de 2 ori mai putin ...Ei , asta e, doar nu era sa ies la pensie de la ei!
Cica ne luam casa sapt asta, abia astept, cu 4 camere ....dar in ultimul hal de distrusa...ma rog nu poate fi locuita...dar intr-un an , doi poate, poate...Mai ramane de vazut daca putem lua rap[id un credit ...

CChris Dun, si eu tot Cristina...mishtoi ca aveti debara! noi nme impiedicam prin casa de toate troacele si tati nu vrea sa aruncam nimik ca cica ducem tot in casa "mare" pe care o vom avea candva...

Voi de cate ori ii scoateti pe bebei afara si cat timp stati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Corni, baga si tu ce ti-au scris aia in mail, ca ai mei idiotii nu mi-au zis nimic. Ia sa-i sun eu maine, ca n-am stiut ca au iesit normele, ca parca vad ca ma trezesc ca nu-mi iau amaratele de milioane pe 15 ianuarie si e chiar groasa... V-am zis eu cum sta treaba cu ratele
Tzumpiloi, eu ziceam si de salariul bonus conform CCM de care zicea Chrisdun daca se aplica si la voi. Salariul asta bonus se da la toate femeile care nasc si este un salariu intreg.

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Mey, somebody please stop me!!! N-am scris un capitol intreg si azi mi-am pus in cap sa recuperez, dar e cazul sa las isi pe altii ca o sa se ia Ioana cu mainile de cap cand o vedea cat am scris

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Androix, ai dreptate, bre!
Mozilla mea nu vede glow-urile, si acum am intrat cu IE si ce vad?! S-a facut si Gabitzam galbioara!!!
Beatrice, ti-am dat e-mail.
Meyyy, acu' am cazut in partea cealalta: Carina a halit acum 360 ml !!!! Nu-i cam mult pentru 6L si 3S?!
Acum cred ca trag pe dreapta, ca n-am kef de smotru... si mai aveam de pus o masina de rufe si de terminat geamurile
Sa aveti o noapte linistita!

Mergi la inceput

Androix, ce salariu bonus ca nu stiu nimic de asta?!
Iti dau un salariu in treg pur si simplu ca ai nascut?
Unde a aparut asta?

Chris, am auzit si eu ca vin Smokie dar e cu circuit inchis cica, pe baza de invitatii si nu vor fi bilete la vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corni spune:

Androix
am pus doar ce trebuie sa contina dosarul daca vrei toata Ordonanta da-mi o adresa de e-mail sa ti-o transmit.

Art. 8. - (1) Drepturile prevăzute de prezenta ordonanță de urgență, reprezentând indemnizație, stimulent sau alocație de stat pentru copii, se acordă, la cerere, în baza următoarelor documente, după caz:

a) actul de identitate al solicitantului;

b) certificatul de naștere al copilului și, după caz, livretul de familie;

c) certificatul de persoană cu handicap al copilului, după caz;

d) adeverință eliberată de autoritățile competente sau de către angajator, după caz, din care să rezulte îndeplinirea condițiilor prevăzute la art. 1;

e) adeverință eliberată de plătitorul indemnizației de maternitate sau, după caz, alte dovezi, din care să reiasă ultima zi de

concediu de maternitate, în situația prevăzută la art. 10 alin. (1) lit. a);

f) declarație pe propria răspundere din care să reiasă că solicitantul nu beneficiază în același timp de indemnizație de maternitate, în situația prevăzută la art. 10 alin. (1) lit. b);

g) declarație pe propria răspundere din care să rezulte că celălalt părinte natural sau, după caz, o altă persoană dintre cele prevăzute la art. 5 alin. (2) nu beneficiază de drepturile prevăzute de prezenta ordonanță de urgență;

h) declarație pe propria răspundere din care să rezulte că solicitantul se ocupă de creșterea și îngrijirea copilului și că acesta nu este încredințat sau dat în plasament nici unui organism privat autorizat sau serviciu public autorizat ori unei persoane fizice;

i) dovada eliberată de autoritățile competente, de angajatori sau, după caz, declarație pe propria răspundere, din care să rezulte că solicitantul se află în concediu pentru creșterea copilului - pentru acordarea drepturilor prevăzute la art. 1, respectiv art. 2;

j) dovada eliberată de autoritățile competente sau, după caz, declarație pe propria răspundere, din care să rezulte că solicitantul realizează venituri profesionale supuse impozitului pe venit potrivit prevederilor Legii nr. 571/2003, cu modificările și completările ulterioare, pentru acordarea drepturilor prevăzute la art. 3;

k) dovada eliberată de autoritățile competente sau de către angajator, după caz, din care să rezulte încadrarea în situațiile prevăzute la art. 1 alin. (2);

l) alte acte necesare, după caz, stabilirii dreptului, prevăzute în normele metodologice pentru aplicarea prevederilor prezentei ordonanțe de urgență.

Mergi la inceput

Corni, Androix voi vorbiti de cei 3 mil lei pe care ii primesti daca te intorci la munca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

Androix, mama, nu sunt slaba deloc. Unde mai pui si cele 4 kg cu care am ramas dupa nastere, si cele dinainte, asa ca am mai zis, din ian intru si eu in clubul fetelor de pe prima pag.
Gabitza ce frumos ai decorat casa pt Craciun!

Margott

http://community.webshots.com/user/arcultro

Mergi la inceput