Bebelusi de mai-iunie 2005 (41)
Raspunsuri - Pagina 7

loreen spune:
Haoleu manca-va-s pipota da ce-ati mai scris...ma dusei si eu intr-o vizita ca la mine acasa-i prea cald si cand vin sa dau pe jos...
Androix am state vechi intr-ale tricoteului...titai colectia de reviste care mai de care mai ... la mine era lege cum dadea frigu luam atitudinea de bunica,imbracata in pijamale antiteror cu flanele in picioare si dai la stricalit...si uite asa trecea iarna si eu ajungeam mai bogata cu 4 chiar 5 plovere daca eram de-a dreptul nesimtita...
Sarmale ii fac fix exact ca la ale noastre numai ca pun carene de vita la ea si ii fac vreo 6 ...cu varza murata pe care nu io dau, doar asa de gust...cu afumatura trantita in siktir printre ele, bagate la cuptor...si stropite din belsug cu smantana...vad ca baloteaza tot ce-i var pe gura... in cantitati modice binenteles ca altfel i se apleaca...
Daca dai buletin da Bucuresti iti dau fata de Costanta de nora...da sa nu faci ca soacra-mea...ca tac-su-i politai...
Mie de ce nu mi-a zis nimeni ca pot regla cantitatea de verzatura?!Ma miram eu de ce-s asa verde...vaca mai lipseste...
GAbitza am vrut sa te vaz slaba,da nu-mi mi se arata poza pe drum de seara...
Tzumpiloi pai chiar ai tupeu cand vrei prima...tu nu stiai ca unei femei gravide i se atrofiaza creierul si odata cu nasterea dispare si ultima farama de conexiune axo-dendritica?!Eu nu-mi fac greturi de vreun ban pe perioada asta,Monu si Mercedes stiu de ce,insa pot sta linistita ca nu mi se pune in vedere ca nu au nevoie de mine sau ca-mi aduc pe alti in loc ca nu prevede regulamentul...Ca la noi unde incepem ca structura se termina logica de-aia iau in loc de 783 lei,699 lei...
Si tot la noi ajutorul asta de la stat ni-l da tot ministerul asa ca n-am treaba nici cu primaria...
Stefania uratica buba lu' Bumbu...pana se marita ii trece...ca sa nu o mai doara dau si eu si Delia un pup dulce...
Gabitza mie imi trebe IQ la tricotat doar sa numer din doi in doi ochiurile pe andrea
HAi sa va arat cum DOARME Delia
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Androix spune:
Margott, arati foarte bine Intram impreuna in clubul fetelor de pe pagina intai, ca si eu am 15 kile de dat jos... in prima faza.
Tzumpiloi, hmmmm buna intrebare eu vorbesc despre cele 8 milioane care sunt pe post de indemnizatie pentru cresterea copilului pana la 2 ani, tu Corni despre ce vorbesti?
Salariul bonus de care zic este conform contractului colectiv de munca. Si da, pur si simplu pentru ca ai nascut se da un salariu intreg, suportat de catre angajator. Articolul 51 litera C. spune treaba asta. Din pacate am doar chestia asta nu am contractul. incearca sa dai un search pe google.
Corni, multumesc mult. Am bagat la cap si maine dau un telefon la proastele alea de la mine ca ele mereu sunt in urma cu schimbarile astea de lege. Pe cand alea de la contabilitate, care va sa zica care dau malaiul, nu sunt in urma. SI nu vreau sa am surprize.
Am bagat copilul la culcare si cred c-o tai si eu sa ma deparazitez si apoi sa-mi ajut consortul care s-a gasit taman acum sa faca carnatii.
Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

patriciaRO spune:
Loreen, scumpica Delia, mai... Auzi, dar nu-i este frig cu picioarele goale?
Gabitza mai ce slabuta erai... Dar nici acum nu mi se pare ca ai fi prea mare... tocmai bunuta!
Chrisdun, primisi cartile?
Eu tocmai ce am venit de la aerobic... Mai ce bine fu'... superrr!!!
Beatrice, mami de Alex pifos

loreen spune:
Ioana hai ca plange pagina ...pe unde creanga...?Io si cu Elisor ne-am facut norma...si Androix vine tare din urma...
Ca am uitat sa va spun...ma ia zilele astea barbate-miu prin invaluire si ma intreaba daca duminica mergem pe la ma-sa...eu curioasa intreb da ce de..pai ca-i Craciunul...aaa...uitasem...auzi tupeu la el sa ma duc sa vad bestia care nu stie de nepoate...imi trimite prin el o patura la fata care pe langa faptul ca nu as acoperi nici matzele cu ea,nu de alta da' fac alergie si eu tin la blana lor,este si mica si-apoi daca e sa-ti bati joc e simplu...Mai bine s-ar fi interesat de soarta lor si eram de mii de ori mai multumita...
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

loreen spune:
Beatriced e o caldura la mine de borasti si asta in situatia in care am centrala la minim si afara sunt -8 grade...
Corni am citit si eu patrahirul de la tine si trebuie o mie de acte...vai de capul vostru...ce bine de mine...

andreeaatan spune:
Mult ati mai scris azi. Nu am acuma posibilitatea temporala sa va descriu pe larg primele miscari in premergator ale lui Thomas. Revin maine cu detalii sufocante.
Noapte buna.
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Androix spune:
Loreen, ii dau buletin cum sa nu O iau in spatiu si o s-o iubesc ca pe copilul meu
Vorba ceea: o cunosc de cand era in burta ma-sii
Ioana cred ca nu scrie ca a intrat si a facut apoplexie cand a vazut cat am scris eu
Gata asta e chiar ultima postare, nu de alta dar ard de nerabdare sa mai trag cateva randuri la fular...
Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

loreen spune:
Androix in situatia asta ii spun lui tac-su ca nu mai trebuie cazier...Avem multi prieteni de bine care fac misto de noi ca avem fete si ne tot ameninta cu "ba...sa vezi ce nasol e cand vine unu si-si baga aia in munca ta"...iti dai seama cum se ranjeste barbate-miu la ei...Acuma cum le-o fi norocul...la una i-am dat spate ani de-acasa,lu' asta mica mai am putin...
Andreea Thomas semana in premergator cu Oleg Danovski?!

ioanailincam spune:
Bey, ce-ati scris atata? Ca a trebuit sa cetesc in etape, inainte de masa de cereale a lu' Mogaldea si tocmai cand credeam ca am terminat si pot trece la scris, iaca inca vreo 5 mesaje!
Mai, fetelor, sunt de toata jena! Tot citesc la voi cum faceti curatenie cu spor, iar eu sunt o lepra. Pana acum aveam inconvenientul ca nu o pot lasa singura pe Ana, acum are si insotitor, iar eu tot nu ma-ndemn. In schimb umblu creanga prin oras si nici macar cu folos, ca pana la urma tot nu am achizitionat cadourile mult visate. Pana in seara asta m-am tot fofilat cand am realizat brusc ca la sfarsitul saptamanii e Craciunul. SI m-am apucat in disperare de cauza sa mai umblu pe la niste sertare si rafturi care sufereau amarnic de suprapopulare. Deja ma simt mai bine, dar trebuie neaparat continuata munca pentru ca mai sunt multe de aranjat. Insa maine bineinteles ca mi-am programat alte drumuri, asa ca Dumnezeu cu mila. Si nu mi-e de alta, dar vine maica-mea de sarbatori, care are prostul obicei sa-si bage nasul peste tot si sa ma critice.
Pana la urma am facut si eu vreo 2 lucruri bune pe ziua de azi : m-am tuns (m-am dus tot la tipa care mi-a facut cocul la nunta din octombrie, se vede ca-i experta tipa. Cand ma duceam prin alte parti, le lua cam 40 de minute sa ma tunda, imparteau parul in nu stiu cate suvite, apoi o luau din dreapta-n stanga si din stanga-n dreapta, ce sa mai, o intreaga alergatura cu foarfeca prin parul meu, iar rezultatul era cel putin ciudat. Tanti asta in schimb m-a tuns cam in 8 minute, cu tot cu filat si aranjat si m-a tuns bine) si am fost la dr ginecolog. Bineinteles ca s-a extaziat in fata Anei si am rememorat clipele de groaza si mister de acum un an cand ma dadeam de ceasul mortii cu tripul test. Importanta e ca sunt f. bine jos, dupa cum s-a exprimat dr: nici macar cu o rana pe col nu m-am pricopsit. Taietura la fel s-a-nchegat, nici nu se mai vede ca a fost si carnea e tare. M-a lasat sa plec cu urarea sa-i fac un fratior Anei
Tzumpiloi parca zicea ceva de prima de Craciun. Nu putem sa o primim pentru ca teoretic (si practic) contractele noastre de munca sunt suspendate pe perioada CIC. SI atunci, cum nu poti lua salariul, nu poti beneficia nici de prime (Craciun, Paste, 8 Martie sau ce sa mai da pe la voi). Cat despre salariu la nastere, da, se da si inca suma pe care o primesti este mai mare decat ce primeai net pentru ca nu se impoziteaza - ce de bani am mai primit la sfarsitul lui iunie si ce saraci suntem acum.
Nici io nu stiam ca au aparut normele. Ce-i drept mi-a adus barbatul un teanc de Monitoare Oficiale, dar nu am binevoit a-mi baga nasul intre dansele. Poate maine, ca sa am timp sa mi-l aduca integral (ca teancul e format doar din prima pagina sa vad daca apare ceva interesant).
In alta ordine de idei, apropo de IQ, scleroza sau cum vreti sa-i spuneti, eu m-am prostit de tot. M-a sunat azi o colega sa ma intrebe niste chestii pe care acum 7 luni i le-as fi spus si-n somn. AM tinut-o in suspans o vreme si pana la urma am pus-o sa verifice singura si cu atentie ca neuronu' meu isi daduse obstescul sfarsit. Mama, mama, o sa sufar ca un caine prima luna la munca, o data de doru' lu' Mogaldea si o data ca o sa fiu proasta cu ciucuri.
Androix - da' chiar nesimtiti aia de la serviciu de la tine. Auzi, cica nu pot sa o angajeze in lipsa ta. Lor le-a convenit, dar si femeia prostanaca
. Bai, nene, daca nu stii, intreaba!
In fine, acum ca am semnat si eu Condica - sper ca esti multumita, Loreen (dulce foc cum doarme Delia, Ana a dormit de 2 ori pe burta ziua si de atunci nu a mai repetat figura) - ma apuc sa mai fac o lista cu poze de scos pe hartie, ca tocmai am mai scos vreo 100 si nu m-am saturat. Orice ar zice lumea, eu daca nu am pozele pe hartie e ca siu cum nu le-as avea!
Hai sa dormiti bine la noapte!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Pozele Anei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

elisor spune:
Mai fetelor ce-am mai muncit (dau in branci de modestie), dar am terminat, aproape...dimineata baia si gata...liber pe net de parca altceva pe lumea asta nu mai e...banii de la servici cica pana la sf. anului ii primim asa ca deocamdata n-am ce magazine sa colind. Si maine as fi vrut sa ajung la coafor, dar fara programare parca vad...nuuuuuuuuuu
Androix pai ti-am simtit lipsa tu n-ai simtit ca noi simtim ca tu lipsesti...Mi-ai raspuns, dar uite ca te intreb si pe tine: care-i faza cu glowul? Merci de raspuns. Crosetatul la mine a fost boala grea, cum e netul acum, cand m-am prins cum sta treaba cu una pe fata, una pe dos nu puteam sa le las din mana, pana la un moment dat cand am simtit ca mi se face rau, greata daca mai impletesc un ochi si de vreo cativa ani ma incearca pasiunea asta demult uitata dar mi-e teama sa nu mi se aplece iar. De fapt cred ca nici nu mai stiu sau o fi ca mersul pe bicicleta. Am mers pana intr-acolo incat i-am facut pulover si caciula pisicii si am facut si pt. vagaboanda de la bucataria spitalului unde lucram.
Vrei concurs de brazi dar p-al tau nu l-am vazut.
Gabitza frumos decorul, ziceai de un mic bradut dar e brad in toata firea. Imi place puloverul Emmei.
Stefania urata rana, dar lasa ca se face mare, uita si numa'n poze o s-o mai vada... pe bubita Alesiei
Loreen mor s-o vad cum doarme, topenie...tolanita fara nici o grija, se vede poza Gabitzei, e cu un kupil in brate
Gusta sanatate multa, intra mai des pe aici, mai e mami la voi de sarbatori?
Tzumpiloi felicitari pt. achizitie!
Ioana cum a fost draga la 'jinecolog' si ce parere are Ana?!!
Corni dar e un intreg pomelnic ce tre' facut, nici eu nu stiam ca au aparut normele si doar am intrebat la servici
Eli, Bianca & Andreas