Bebelusi de mai-iunie 2005 (41)
Raspunsuri - Pagina 12

tzumpiloi spune:
Neatza
Ne-an trezit , am papat, am fost in parc si ne-am intors ca mariuca a facut kk ...de obicei stateam pana pe la 13!
Corni, din ce spui tu eu inteleg ca si indemnizatia CIC se va da de la primarie? Si ca trebuie sa faci un dosar cu toate cele sa o primesti in continuare?
Androix, daca indemnizatia bonus de 8 mil este stipulata in contr colectiv munca pe al meu angajator il doare fix undeva de contractul colectiv de munca!
Ioana, stiu ca este suspendat contractul de munca...asta a fost si motivul pt care nu mi-au platit bonusul ...insa prima nu era in banutzi si in porc ( eu lucrez(am) la o companie care creste porci de reproductie )...cel mai mult m-a deranjat gestul ca nici nu vroiam sa iau porc...
Stati ca ma apuc de cautat legi sa ma lamuresc si eu care-i treaba si daca ma dumireesc, sper !!! cu iq-ul meu degradat...revin

gabitzam spune:
Loreen, ca bine zici. Si Andrei si-a descoperit putzulica si da-i si trage-i de ea de cite ori are ocazia. Cind il schimb de pampers daca n-are mainile ocupate isi face de lucru cu ea, iar la baie cu siguranta acolo duce mina.
Acum i-am dat un covrig din acela tare de la tara si da-i si roade la el intr-o veselie, cu plescaituri si strigaturi. E asa tare ca poate sa-l roada pina la Craciun si nu se vede.
Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni Spiridusul lu' mami Poze noi cu Andrei

Danelutza spune:
Androix si pe mine m-a apucat pasiunea de tricotat, asha ca i-am facut Isabellei un fularash alb cu roz iar mie unul albastru. Dar ce crezi ca ma opresc aici, deja am cumparat fir sa-i fac Isabellei un puloverash, dar asta la anul.
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
http://community.webshots.com/user/danielaaddario

babygirl spune:
andoix ai inceput sa iei crom? de care? cum sta treaba? musai sa ma apuc si eu de slabit ca in ritmul asta ajung iar la 80kg

andreeaatan spune:
Mey, Loreen, noua ne place de tine ca cuscra si de Delia, ca nora, asa ca ne bagam la tine pe lista fara pretentii de CV. Noi suntem mari si blonzi, puternici si incapatanati si scumpi la haine, mancam mult si tacem din gura numai afara.
Planuri de viitor: tae-kwondo de la 5 ani, gradinita Happy Kids din Cluj si trotineta de la 1,5 ani...
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

mstroie spune:
Aoleu cat ati scris n-am mai am ramas ieri dimineata la pag 2 si acum deja s-a ajuns la pag 8 si eu n-am timp sa citesc, am citit doar de Andrei ca se trage de putulica, si David a descoperit-o si setrage cand il schimb, mie mi-e frica sa nu se traga prea tare si sa nu-l doara, ca se trage nu gluma.
Am facut si noi bradul luni ca nu mai aveam rabdare cred ca pana la craciun se si usuca o sa pun acum repede poze. David nici nu se uita la el il ocoleste pentru ca el are treaba sa cotrobaie in sertare.
Am spalat si eu geamul la bucatarie ca era ultimul ramas murdar si destepata de mine am bagat jaluzelele (verticale) in cada la spalat in apa calda si s-au flescait cred ca aveau ceva apret sa le tina tari, sa vad cand se usuca cum arata, sper ca nu le-am stricat
Mari si DAVID

gabitzam spune:
Aaaa, credeam eu ca-l tine pe Andrei covrigu' pina la Craciun. Am uitat ca are o tona de bale. L-a inmuiat si s-a facut tot zoaie pe el.
Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni Spiridusul lu' mami Poze noi cu Andrei

mstroie spune:
I-am dat si eu biscuiti, covrigi si pufuleti ii mananca imediat ca are baiatul 4 dinti.
Mari si DAVID

loreen spune:
Newmami inuman de frumos acolo la voi...imi place la nebunie
Andreea pai bine mai dala mergaret v-ati luat...eu cand am zis de el zicea-ti ca-i scump...da-i frumos....cand s-o obisnuit Thomas cu el sa vezi distractie...
Adina iau eu crom forte de vreo 3 zile...mare schimbare nu se vede,doar ca am inlocuit ciocolata cu alunele prajite...dar mi-a mai scazut putin apetitul...pana sambata cand parca vad ca rup masa...
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

ChrisDun spune:
Da' stiu ca recuperati pentru ieri, nenica!
De la 9 stau pe net, doar-doar razbat cu cititul... nu-i chip!
Eli, pai ce vaccin?! Ala de rujeola?! La doar 6 luni?! Sau n-am citit eu bine... Pai vaccinul de 6 luni i l-ai facut?
Haideti ca revin... cand termin cu cititul