Copilasi noiembrie decembrie 2004 (98)
Raspunsuri - Pagina 14

paxela spune:
SA AVETI UN CRACIUN FERICIT SI LINISTIT, PLIN DE BUCURII SI IMPLINIRE, COLINDATORII SA VA INCATE SUFLETUL, BRADUL SA VA LUMINEZE CASA, MASA SA VA FIE PLINA SI MOSUL SA VA ADUCA CELE MAI MINUNATE DARURI
Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze
party 1 an

danamunti spune:
Craciun fericit! si fie ca mosul sa va aduca daruri multe!Fie ca aceste sarbatori sa va aduca numai bucurii si impliniri!]
poze eric

Madachan spune:
Eu tot pe fuga.Am intrats a va urez:
CRACIUN FERICIT SI LINISTIT ALATURI DE CEI DRAGI!!!!! ESTE PRIMUL NOSTRU CRACIUN ADEVARAT ALATURI DE PRICHINDEII NOSTRII.
LA MULTI ANI! MAMICI,TATICI SI BUNICI!!!
La multi ani de asemeni si celor care implinesc azi anisorul!!!Sa cresteti mari si sanatosi!
Mada si Edisor mic 29.11.2004
http://photos.yahoo.com/madachan2002

ionela roxana spune:
Fetelor CRACIUN FERICIT!!! alaturi de cei dragi, iar mosul
sa va aduca tot ce va doriti!!!
SABINA IOANA, DAVID si CRISTIAN IONUT!!!. Sanatate si mult noroc in viata!!!
dragutii mei dorm, sii atat de liniste in casa incat imi tiuie urechile, iar pomul licareste asa de frumos..... de-mi dau lacrimile si mai multe nu; sotul nui asa de "prins" de sarbatoarea craciunului, ptr. ca asa is ei, nu prea stiu prea multe de Craciun, dar eu mis topita dupa sarbatoarea asta; am vrut sa pregatesc cate ceva, dar m-am lasat pagubasa, caci am vazut ca nu-i tragere de inima din partea soatei, asa ca am decurs la preparate de-a gata, dar mai mult de-ale lor, produse marine si un picut de pui; nici macar ceva dulce n-am putut face, ptr. ca soata n-are rabdare, in schimb am primit pachet de la mamica mea de-acasa, ffff. consistent, cu gust de-ale craciunului, dar din pacate numai eu v-oi manca, caci ai mei draguti nici furculita nu o vor inmuia
; asa ma oftic, dar n-am ce face, nu-i pot forta
Emily este fff. incantata de pom si de tot ce se poata numi mos, beteala, globuri si licariri; d-acar putea s-ar sui in el, trage de toate globurile si vine fericita la mine cu ele in mana, si-apoi pleaca inapoi ca un pinguin, fff. vesela, tot la pom!!!; daca o fi ca mine in copilarie, cand eram in stare sa ma urc in copac, e` clar!, in schimb Arisa n-a fost si nici nu prea este asa de atrasa de pom, adica pe moment se bucura enorm, dar se plictiseste rapid de tot; oare de ce????
PETRECERE FRUMOASA DE CRACIUN!!!2005
.
http://photos.yahoo.com/nlroxana

diana2004 spune:
CRACIUN FERICIT alaturi de cei dragi ! lue]Ionela[/blue] ,m-ai impresionat profund cu povestea pachetului primit de la mama ta .Si eu tocmai m-am intors de la ai mei cu de toate .Bradul e impodobit , asteptam pe Mosul ...

raluca.gabriela spune:
David si Sabina, la multi ani, sa pastrati toata viata magia zilei in care v-ati nascut si sa ramaneti mereu asa cum ati venit pe lume: un dar de Craciun! Imi sunteti dragi de nu mai pot numai pt ca v-ati nascut atat de frumos!
POZELE MAMARUTZEI
mamica de Mamaruta

paxela spune:
Bianca Cristina,Alexia Cristina,Christian Gabriel,Mihai Cristian,Rares Cristian,Cristiana Bianca
si tuturor sarbatoritilor
Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze
party 1 an

roserb spune:
FIE CA PRIMUL CRACIUN ADEVARAT AL PUIUTILOR NOSTRI MICI SA VA ADUCA SANATATE SI BUCURII, IAR MOSUL SA VINA CU SACUL PLIN LA FIECARE DINTRE VOI!
P.S. La noi Mosul a fost mai grabit, a venit aseara, si a fost o adevarata nebunie!Voi pune si poze curand.
Roxana&Co
POZE CU PITICII