Copilasi noiembrie decembrie 2004 (98)
Raspunsuri - Pagina 13

dama spune:
CRACIUN FERICIT PLIN DE DARURI FRUMOASE SI DE ZAMBETELE INGERASILOR VOSTRI SI MULTA SANATATE TUTUROR.
Ati fost la colindat sau ati fost colindati? Un obicei tare frumos care incununeaza magia Craciunului si care imi lipseste tare.
La Multi Ani, cu sanatate si bucurii tuturor puiutilor nascuti in perioada asta si nu numai.

raluca.gabriela spune:
quote:
Originally posted by dama
CRACIUN FERICIT PLIN DE DARURI FRUMOASE SI DE ZAMBETELE INGERASILOR VOSTRI SI MULTA SANATATE TUTUROR.
Ati fost la colindat sau ati fost colindati? Un obicei tare frumos care incununeaza magia Craciunului si care imi lipseste tare.
La Multi Ani, cu sanatate si bucurii tuturor puiutilor nascuti in perioada asta si nu numai.
Ce bine ca revii, tocmai acum! Eu n-am colindat inca, vom merge toti 3 sa ii colindam pe ai mei pe 25

E doua dimineata, eu fac Linzer cu nuca si impodobesc bradul, fac planuri pt Maria si descopar o noua latura a Craciunului, ca mama...
POZELE MAMARUTZEI
mamica de Mamaruta

LuminitaB spune:
Acum 7 ani pe vremea asta abia imi vazusem primul puiut si il tinusem in brate pentru citeva minute. Eram in al noualea cer!
Acum e mare scolar, a invatat sa scrie si-mi spune in fiecare zi ca ma iubeste!
CRACIUN FERICIT TUTUROR!
LuminitaB
mami lui Tudor 2.12.2004 si a lui Cri 24.12.1998
pozele noastre

monica-elizabet spune:
buna dimineatza la mosh ajun...am venit si noi...haideti fetelor 1, 2, 3 si...toata lumea...mamici si bbici sa colindam
Luminitza sa-ti traiasca baietelul cel mare, la multi ani! sa-i dea Dumnezeu multa sanatate si tot ce-si doreste in viatza
la multi ani! pentru implinirea primului anishor pentru David si Sabina, sa cresteti mari si sanatosi si sa va dea Dumnezeu tot ce-i mai bun pe lume.
fetelor sa fiti cumintele ca vine
eu am framantat deja a doua tura de cozonacei si acum ma pregatesc sa dau fuga pana la mama sa-i urez si ei La multi ani1 de ziua numelui...Eugenia.
va pup pe toate si daca cumva nu mai intru va urez CRACIUN FERICIT! alaturi de copilashii si sotiorii vostri
monica
http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

carmen spune:
Monica_ ce mult imi place boza in care Ruxi si fratiorul sunt in tandreturi. Ana si cu Daria se inteleg si nu prea, ana nu vrea sa ii dea jucariile si daria le castiga prin...muscaturi cu cei doi dinti ai ei
Eveline- Bia e curajoasa daca nu a intimidat-o mosul. Acum ma uit la pozele tale.
Raluca- te admir ca poti sa faci treaba noaptea, eu dupa ora 22 nu pot si gata si daca ma fortez nu imi iese nimic.
LuminitaB- sa-ti traiasca feciorul si sa fie sanatos. pentru David si Sabina. Sa fiti sanatosi si sa aveti parte de multe multe bucurii.
Acum se trezesc si mandrele mele. Noaptea trecuta Ana iar a facut febra. Dr zicea ieri ca daca mai face si astazi sa ii dau antibiotic. Hmmmm sper sa trecem cu bine sarbatorile ca sa ne putem bucurea de ele.
Spor la treaba iar pentru cele mai harnicute care au terminat-o deja sa aveti parte de odihna placuta.
Poze cu mandrutele;fetele mele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

FELIS spune:
Am facut urarile sarbatoritilor de astazi :
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64996" target="_blank">Sabina Ioana(Cooki)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64998" target="_blank">David (MamaluiDAvid)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64997" target="_blank">Cristian Ionutz (LuminitzaB)
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Petrecerea lui Mihai!
Petreceri - petreceri!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

FELIS spune:
La cine am avut avut adresa de e-mail am trimis felicitare, la cine nu urez aici...
Fie ca aceste sarbatori sa va aduca tot ce ati visat, fie ca Dumnezeu sa fie alaturi de voi sa va lumineze calea si sufletele... Fie ca Noul an sa va aduca mult noroc si multe f multe bucurii, dar in primul rand- sanatate!...
"Poti calatori si in intuneric daca ai lumina in suflet: nu te vei rataci niciodata!..."
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Petrecerea lui Mihai!
Petreceri - petreceri!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Jasmine spune:
Gata sarmalele?La mine acum fierb de zor.LA MULTI ANI Sabina Ioana(Cookie),David (MamaluiDAvid),sa cresteti mari si sa fiti intotdeauna senini ca acum.
LuminitzaB,sa-ti traiasca flacaul cel mare.
Remediul ala cu sarea incalzita si pusa pe piept chiar functioneaza,cu conditia ca bebe sa stea locului macar in somn.
Jasmine si Radu (26.10.2004)