Maini amortzite
Buna tuturor,
Sunt insarcinata in 25 de saptamani, pana acum nu am avut nici un fel de probleme cu sarcina, nici nu am stiut parca de acest aspect, in afara de faptul ca mi-a crescut un pic burta. De vreo saptamana in fiecare noapte ma trezesc aproape din ora in ora din cauza durerilor de bratze, antebratze, palme, degete...am impresia ca parca sunt paralizata de la umeri in jos. E foarte neplacut, din cauza noptilor pierdute fac din ce in ce mai greu fatza la serviciu si nu stiu cat voi mai rezista in ritmul acesta: sa nu dorm noaptea si ziua sa lucrez.
As dori sa va cer sfatul, poate a mai patit cineva asa ceva...Ce pot face ca sa rezolv aceasta situatie? Poate medicul forumului ma poate ajuta cu o parere, caci explicatia medicului nu m-a ajutat cu nimic. Multumesc si astept raspuns cat mai urgent.Pe curand !
Raspunsuri
diadaniela spune:
Imi amorteau si mie ,foarte rau,mainiile si piciorele si dr mi-a ca e din cauza lipsei de calciu.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana 

diadaniela spune:
Ai grija ,nu cumva sa iei calciu de capul tau.E periculos.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana 

mist spune:
Mamy A, ceea ce ai tu cred ca e cheama in engleza "carpal tunnel syndrome". www.babycenter.com/refcap/pregnancy/prenatalhealth/234.html" target="_blank">Aici gasesti explicatii mai multe despre subiect si de asemenea poti citi si ce scriu alte persoane, poate iti va fi si tie de ajutor. Mult succes si sanatate!
"I am still learning."
"La gente tira a matar, cuando volamos muy bajo."
mamicafericita spune:
Si eu patesc asa noaptea, mai ales pt ca dorm pe cate-o parte si am tendinta sa tin bratele sub cap. Sunt momente cand ma scol si trebuie cu cealata mana sa-mi misc degete, nu le mai simt deloc. Mie imi place tare mult sa mi se faca masaj si nu pierd nici o ocazie sa-l rog pe sotul meu sa ma frece pe maini si pe picioare seara, imi face atat de bine!!!
aida_o spune:
Mamy A, poti intra aici, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65033" target="_blank">http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65033 la Mamici de martie-aprilie 2006, Tina te trece pe listuta si schimbam impresii intre noi
Legat de problema cu miinile, e posibil sa fie ceva tipic sarcinii, citeste aici despre ceva similar (la sfirsitul textului): www.babyconnection.com/pregnancy/fetaldevelopment/124/" target="_blank">http://www.babyconnection.com/pregnancy/fetaldevelopment/124/.
23w2d