Minunatii din aug-sept-oct 2004

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

Craciun fericit va uram si noi Loreema si Ramona si Mosul sa va aduca tot ce va doriti impreuna cu muuulta sanatate !!!
Si un "cadou " de la noi :http://www.student.ait.ac.th/aitchina/flash/happy.swf

Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62864&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Teste de glicemie pt un baietel de 1 an diabetic
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei www.babysfirstsite.com/LoreemaMariaVlad" target="_blank"> Site Loreema
Ramona & Loreema (6 sept 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

Dragele mele,

Multumim pt. urari si pt. poezioare, sunt superbe!

Sa aveti parte de un Craciun minunat, plin de pace si de liniste alaturi de cei dragi!

Va ureaza din toata inima,

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

CRACIUN FERICIT SI LA MULTI ANI IMBELSUGATI.
SA VA ADUCA SARBATORILE MULTA SANATATE SI FERICIRE IN FAMILII.
SA AVETI PARTE DE TOT CE VA DORITI IN NOUL AN.

AURASI NICOLETAsi bebe mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

Multumim pentru urari, pentru felicitari si pentru poezioara!

Colindul Domnului si lumina gandului bun sa va aduca pace in suflet si bucurii alaturi de cei dragi, iar Moshul sa fie darnic cu voi.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64539&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004) - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">copilul meu de cristal
SARBATORI FERICITE, CALDURA IN SUFLETE, LUMINA IN CASE, BUCURIE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_miti spune:

Urez si eu tuturor membrilor DC "CRACIUN FERICIT".
Fie ca aceste sarbatori de iarna sa va aduca multa lumina in suflete si ganduri, sanatate, fericire, dragoste multa si tot binele din lume.

Multumesc tare mult pentru tot ce faceti pentru Alex....datorita voua aceste Sarbatori sunt frumoase si fericite pentru familia noastra .

LA MULTI ANI!!!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex, un baietel diabetic de 1 an

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_miti/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

ana-maria si Alexandru Andrei(7 oct.2004)http://www.cat.pscomp.ro/yap/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

Sanatate si Craciun fericit-tuturor!!!!

anamaria-Alex 24.08.1993 ,Lia 21.10.2004 si Liam-17.11.2005

poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
Soyons justes, mes amis! ętre l'empire d'un tel empereur[…]; et qu'y a-t-il de plus grand? – Etre libre, dit Combeferre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamaElei spune:

CRACIUN FERICIT SI MULTE-MULTE DARURI DE LA MOSU'!!!

Rodica si PAULA (02.09.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Craciun fericit si multa sanatate!

Cristina si Ale
Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniver31 spune:

Craciun fericit si multa sanatate!

Oana,Nae si Danny(17 10 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniver31 spune:

Va pupam dulce....noi suntem raciti cobza(si eu si danny...muciosi..)sper sa nu fim nevoiti sa luam antibiotic ca nu vreau.Nu am mai avut timp de net ca luni,pe 26 12 2005 la fix un an de la botez,sora mea(nasa lui danny)ii i-a motul ...asa ca o tinem cu distractia ....!!!Craciun.mot.sarbatoriti.revelion....

Sanatate la toata lumea.La multi ani.Craciun fericit si multi ,multi pupici de la noi.

Oana,Nae si Danny(17 10 2004)

Mergi la inceput