Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-94
Raspunsuri - Pagina 8
catty spune:
Fetelor, am uitat sa va mai spun ceva. Continui sa am scurgeri dimineata si seara ca la ovulatie. Asta ce o mai fi? Si ma inteapa in burtica din ce in ce mai rau iar ovarul stang ma doare de nici nu pot sa stau pe scaun. Nu stiu ce sa mai zic, astept doar sa vad care va fi deznodamantul lunii acesteia.
Va tin pumnii sa fie bine si sa aveti testele alea pozitive cat mai repede ca sa scapam de stres si de durerea pe care o ducem cu noi.
catalina
diciu spune:
Fetelor...va multumesc din suflet!!

sunteti niste dulci!!!
a fost frumos aseara..desisotul meu a stat pena la 9 la birou si eram cam obositi sa mai facem ceva deosebit...insa am fost impreuna la el..am mancat prajituri...cadouase..
va multumesc ca ati fost alaturi de mine...chiar trec printr-o perioada mai grea..
pupici dulci si f multi 

Liana 30...Catty...Cristinna...Ingeras...Bubulina...Marrina...Madana..Lachione..Danagie.. si tuturor fetelor frumoase de aici!!!

anda
"daca dragoste nu e...nimic nu e"
simonette spune:
Ziua buna

Va doresc la toate ozi buna!!!
Lachy Imi place de tine ca esti fata desteapta! Da de unde stii tu ca vin uratzii chiar atunci? Poate vin de revelionul viitor
Oricum...imi face placere sa te stiu colea...mai aproape!!!
Lianooooooo, vrei sa plesnesc aici? Fa-ti o data testul ala...da vezi sa nu fie de ovulatie 

simonette spune:
Diciu&Liciu, La multi ani, viatza lunga si frumoasa impreuna!!! Sa aveti parte de azi inainte numai de realizari si multa, multa fericire

simonette spune:
Ingere...., parca acu mai vii de-acasa!!!Asa te vreau...optimista si plina de speranta!
diciu spune:
Simonette...ca sa fiu si eu la aceeasi inaltime...
...merci mult iubita!!..si tie iti doresc la fel...

anda
"daca dragoste nu e...nimic nu e"
Amely spune:
Diciule, am intrat sa va urez si eu LA MULTI ANI!, belsug, fericire, sanatate si mai ales multa dragoste pana la adanci batraneti! bineinteles, sa nu lipseasca nici bebele din viata voastra si sa vina cat mai curand barza!
Toate gandurile bune si pumni cat mai stransi fetelor care sunt in asteptarea testelor cu doua liniute! Sa fie bine si sa auzim de bebici acum in prag de Sarbatori!
Eu am un sfarsit de an extrem de tumultuos si de plin, dar si foarte frumos. Dupa cum am promis, n-am sa plang daca testul pe care il voi face peste o saptamana nu va fi cum vreau eu, ci ma voi ruga pentru noi toate ca noul an sa vina cu cadoul pe care il meritam din plin: sa devenim mamici fericite!
Pupicei tuturor!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
Mishulina spune:
Buna fetelor,am trecut si eu pe aici sa va salut si sa va spun ca va tin pumnii!
Eu nu am noutati si incerc sa ma ocup cat mai mult cu ultimele pregatiri de Sarbatori ca sa nu ma loveasca "depresia de sfarsit de an" care imi da tarcoale....
Da' cum naiba sa rezist daca ieri am fost cu sotzul prin magazine si ni se "scurgeau ochii" dupa jucarele,animalutze de plus si...parinti fericiti care nu se mai saturau alegand ce-i mai frumos pentru ingerasii lor!
Si noi faceam cumparaturi,dar pentru adulti,noi nu avem copii mici in familie... Eu in loc sa ma bucur de "magia" sarbatorilor abia ma abtineam sa nu
. Si atunci nu stiu ce mi-a venit si i-am spus sotzului:"Promite-mi ca la anul vom mai avea pe cineva pe listutza pentru care sa facem cumparaturi" (de parca depinde (numai)de el). La care mi-a raspuns: :Ohooo,pai la anu' nu mai iau nimic la nimeni" !
Am ramas...traznita,nu stiam ce sa mai cred...Adica cum ?!? M-am lamurit dupa ce a adaugat:"Din tot ce avem prin buzunare in momentul ala cumparam numai pentru bebe!!!"...Nu-mi venea sa cred....Am fost "terminata"...Cred ca si el de-abia asteapta...Mi-am dat seama ca si el sufera la fel de mult....Am reusit totusi sa-i mai zic:"Sper sa nu uiti ce-ai zis..." dar era o remarca inutila...
Asa ca acum sunt ingropata pana peste cap cu liste de bucate,liste de cumparaturi,liste de cadouri,jumarile imi sunt pe foc...ca sunt singura acasa si ma obsedeaza scena de ieri...Si ma gandesc cu groaza ca mai avem cumparaturi de facut,daci alte scene asemanatoare...
Ingerasule,Catty,Liana,Katerina va tin pumnii sa va aduca Mosul anul asta cate un
mic!
Va
si mai vorbim...
Ina
pauly spune:
Ceau bau!
Asa e MISHULINA si sotul meu sufera in tacere dar mie mi se arata tot timpul foarte optimist
. Ei sunt alaturi de noi, ne incurajeaza si ne tin in brate in toate momentele grele.Nu trebuie sa ne lasam coplesite
de situatie ptr ca la randul nostru si noi trebuie sa ii ajutam sa i-si tina flacara sperantei aprinsa.
Va pup pe toate si sunt sigura ca anul viitor toate o sa fim cu burtici

CRACIUN FERICIT!!!!!!!

ps.va tin pumnii fetele cu liniutele.