Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-94
Raspunsuri - Pagina 9

diciu spune:
Amely..te pup dulce si pe tine iubita...
atatea felicitari n-am primit nici de la rudele noastre insumate!
Mishulina...la anul pe vremea asta...totul va fi altfel...
anda
"daca dragoste nu e...nimic nu e"

oanabbb spune:
AVALON , CRISTINNA ,INGERAS ,BUBULINA merci.
ce sa zic,n.am avut asa valori toata viata mea,sper sa iasa
cu okisori,asa cum ve doresc si voua iubitele mele,mai ales ca acu stau cu sufletul la gura ca vad ca n.au mai deschis farmaciile alea pt LIANA,si INGERAS sunt convinsa ca ai bb.
astept vesti lianaaaaaaaaaaaa!o sa vedeti voi fetele cum in ianuarie ne facem toate frumusel bagajelul si ne mutam la burtici.

catty spune:
AMELY, stiu cum te simti. Noi toate am avut un an greu si cu multe batalii de dus. Lasa ca trece si o sa vezi ca anul nou o sa ne aduca numai bucurii.
MISHULINA cunosc sentimentul pe care il traiesti. Am povestit mai devreme faza de sambata si duminica cu patutul pt bebe. Mi s-a rupt inima in mine cand l-am vazut pe sotul meu cum se uita la patutul ala, si cand m-a intrebat daca vreau sa il luam imi venea sa mor.
Mai eu am o senzatie tare ciudata, pt a nu stiu cata oara. M-am aplecat de pe scaun sa iau ceva si parca cineva imi infigea un cutit in burta. Ovarul stang continua sa ma doara si de abia merg sau stau pe scaun.
LACHI de ce esti tu asa de sigura ca te invadeaza armata rosie chiar de Revelion? Poate nu vine vreo 9 luni, ce zici, e bine asa?
catalina

Amely spune:
Catty, dulce si ai grija cu intepaturile, vb cu doctorul...
Oanabb, multa bafta!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi

bubulina1 spune:
Fetelor, tocmai am intrat pe la Simptome si am vazut ca testul katerinei a iesit negativ...
katerina, nu mai fii trista! Stiu ca in aceste clipe cuvintele sunt de prisos. Toate suntem alaturi de tine si te intelegem prin ce treci. Nu tine in tine supararea si incearca sa depasesti clipa asta. Ai sa vezi ca anul urmator va fii mai bun ca asta si o sa ne aduca si fericire, nu numai lacrimi si tristete!
"Speranta moare ultima"

kateryna spune:
bubulina1, multumesc mult.
Nu sunt suparata pentru ca nu e bebe. Bine sunt suparata, dar o sa trec peste asta pentru ca asa mi-am promis. Nimic nu o sa-mi strice sarbatorile. Ce nu pot sa pricep e cu se poate ca aseara testul barza sa fie pozitiv, beta-hcg 0 si in dupa amiaza asta dupa ce am luat rezultatul sa mai fac inc aun test care e pozitiv? Dupa ce ca ne chinuim atat ca sa facem un bebe, nu credeti ca ar trebui ca si testele si analizele pe care le facem sa fie de calitate? Am vazut ca in ultimul timp au iesit cam multe teste de urina pozitive in timp ce beta hcg-ul a iesit 0. Cum se poate sa fie 0? nu credeti ca ar trebui sa fie macar putin modificata valoarea pentru a iesi testul de urina pozitiv? Daca nu, atunci testul de urina ce hormoni depisteaza pentru a se pozitiva?
Nunta noastra
Cununie civila

Amely spune:
Kateryna, imi pare rau scumpo pt. testul negativ...nu descuraja, nu va mai trece mult si o sa ai si 2 liniute, sigur! simt eu ca anul 2006 va fi norocos pentru toate!
Bubu,
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi

asi spune:
Katerina nu vreau sa iti faci sperante false dar laboratorul la cre ai facut analizele e unul sigur?Eu am mai vazut erori de laborator.
Familia mea
Razvan

Cristinna spune:
Kateryna imi pare nespus de rau scumpa. Chiar imi doream sa fi tu prima gravidtza trecuta pe listuta de decembrie
.
Nu-ti pierde speranta si vei vedea ca anul urmator o sa fie un an in care va ploua cu BB pt noi toate fetele care isi doresc cu atata ardoare
Cristinna