Copilasi de oct-noi-dec 2003 (70)
Raspunsuri - Pagina 3

uki spune:
aha, Carmen, super, bine ca mi-ai spus, habar n-aveam
ca eu nici anul trecut n-am dat-o cu nimic pe fatza...
merit bataitzaSarbatori
fericite!
Gabriela si Mariuca(31 dec 2003)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63726" target="_blank"> Haideti sa ajutam!, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank"> un baietel de 1 an-diabetic

paula2003 spune:
Eu o dau pe Alex cu crema doar pe buze, de cand a venit frigul, adica ..de cand cu vremea sub zero grade nu am mai fost afara. Sa vedem cum se mai simte si poate facem o mini plimbare pana in parc.
Am umblat din spital in spital sa-i fac din nou dosarul si am spus ca ma duc in audienta la dir. daca nu-mi rezolva problema cei de la CNAS. Am facut dosarul, mi-am enervat sotul in trafic ...nu-i de mers pe strazi, bara la bara si politaii stau de manechini in intersectii si am ajuns la CNAS. Stupoare, acum este dosarul la d-na dir. si maine aveti rezolvata problema, nu mai trebuia sa faceti alt dosar, dar de ce nu mi-ati spus ca se poate?(asta dupa ce m-am certat cu ei la telefon ca nu-i admisibil in decursul a unui an sa nu primesc nimic..
, am umblat dupa hartii....si nervi si eu cu burtica....Maine imi da aprobarea si pe urma am alte drumuri de facut , sper sa nu nasc pe drum.
Sarbatori fericite si indestulate.
Paulacu Paul 37+
siAlexandra

uki spune:
of of, slaba miscare...pregatirile sunt in toi, ha?
hai, va las, cu toba... carnatii...caltabosii
ps...Sarbatori
fericite!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63726" target="_blank"> Haideti sa ajutam!, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank"> un baietel de 1 an-diabetic

julia23 spune:
Noi azi plecam la Gl sa facem sarbatorile acolo,si ma bucur mult ca in sfarsit o sa stau si eu ca "cucoana" sa nu fac nimic
O sa intru mai rar de acolo ca nu prea merge netul.
Uki,eu o dau pe fata si buze cu crema Nivea,mie mi se pare f buna.
Paula,bafta multa sa rezolvi repede cu tot!
Va pupic.

andreeacc spune:
Va doresc tuturor un Craciun fericit care sa va lumineze sufletul, sa va aduca sanatate si viata lunga sa ve puteti bucura de copilasii minunati ce va sunt alaturi!
Asa pe fuga, va spun ca Sebastian e bine, mare vorbaret, de abia asteapta sa ajungem acasa si mai ales e incantat ca va zbura cu avionul...cred ca aviator o sa se faca.
Un an nou fericit va doresc!
Andreea si Sebastian - 07.10.2003
Am implinit 2 ani
www.snugglepie.com/ezb/273224.png" target="_blank">Cresc cate un pic in fiecare zi

anca tanasica spune:
hello...am lipsit cam mult!!!
cauza e ca am reinceput serviciul si am mult de lucru...
maimuta sta la socrela...noi o vedem cam la 2 zile cand mergem la ea...mor de dor, dar sa o luam in fiecare zi acasa era prea obositor si pt.ea si pt.noi si ii schimbam programul...
e cea mai mare escroaca sentimental din lume...cand nu doarme are treaba multa...ca sa o mai potolesc ii tot cumpar jucarii educative (acum 2 zile i/am cumparat aspirator de jucarie si face curatenie cu soacra/mea...sa poata si ea saraca sa mai curete prin casa....) urmeaza sa ii gasesc si o masina de spalat ca tare o mai tenteaza masina mare!!!
am pus poze noi ca sa vedeti ce copil frumos am...ca filmari nu pot sa pun ca sa vedeti ce "cuminte" e...
Anca si Alexandra (10 nov.2003)
http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana
http://www.magnetoterapie.ro

uki spune:
Andreea, eu iti multumesc frumos pt urari, la fel si tie, numai bine pt anul care vine!!! si pupici la Sebastian(care, ca si copilasii nostri, creste cate un pic in fiecare zi)
MARIA
MARIA
MARIA - DE LUCIA CALINESCU!!!
SA FII SANATOASA SI SA ADUCI NUMAI BUCURII TUTUROR!!! de la mine si Mariuca mea
Sarbatori
fericite!

ver@ spune:
LA MULTI ANI MARIA !!!
Buna seara!
Da,pregatiri...curatenie,gatit bunatatzuri si m-ai ales impodobitul bradului
Abea asteptam!Vladutz de cate ori vede bradutzii de prin magazine,intreaba cand il impodobim si noi...
Pt. ca tati e cam ocupat,se nimereste chiar in ajun sa il impodobim;ca sa fim cu totzii.
Pt cine nu mai intra pe net,uram si noi SARBATORI FERICITE si LA MULTI ANI cu multa sanatate si multe bucurii.
Vera si Vladutz(21.11.2003)http://community.webshots.com/user/vgv_vera

ciuf spune:
La multi ani Cosmin si Maria-Lucia! O viata frumoasa plina de impliniri si multa sanatate!
Celor care nu mai intra le urez un Craciun fericit, o masa imblesugata, sa primiti cadourile dorite, sa intrati in noul an cu mai multa speranta si credinta si sa ne auzim sanatosi!
Sarbatori fericite!

super mami spune:
Hellooooo.Am citit din urma si eu.
Sunt groaznic de obosita...pic de somnic.
Asa pe scurt:Am fost la o petrecere cu Mosul...pe care Isabel l-a ignorat in stil maret. Adica...a trebuit sa se deplaseze Mosul cu cadou cu tot pana la domsoara care se juca bien merci cu niste jucarii la cativa metri sanatosi distanta.
Si dupa ce ca a venit si i-a vanturat cadoul pe la nasuc....duduia nici macar atunci nu a catadicsit sa-si ridice macar frumosii ochisori din jucariile ei.
Absolut ignorat. A incasat mami pachetoiul de la Mos si domnisoara a fost interesata abia acasa de el...a 2 a zi.
Concluzia: nu o intereseaza deloc jucariile in pachete. De acum inainte va primi jucarii asamblate si scoase din cutii....Zilele trecute am achizitionat si papusa aia pt ziua ei...care e absolut dementiala. Eu una sunt lesinata dupa ea. E asaaaa de frumoasa si face asa frumos.
Cand o tii in brate...poti sa juri ca e un bebe mic. Face o fata de plans....o sa-i fac poze.
Are inregistrata chiar vocea unui copil mic....e de-a dreptul papusa ideala.
Cere papa si daca nu ii dai plange, daca ii dai plescaie si zice mmmmm.
Isi suge degetul (cu zgomot) si daca nu o lasi plange. Asta nu e bine...da'poate ii desenez eu o "buba" pe degetel ca sa aiba fata exemplu. Isabel isi suge inca degetelele.
Mai nou face misto de mine si le indeasa razand, uitandu-se in ochii mei. Am ajuns la concluzia ca am cumparat prea multe cadouri...se incurca copilul si nu mai pricepe nimic. Asa ca avem rezerva pt iepuras. Catelul mult asteptat....mai asteapta.
Sunt prea obosita ca sa mai fac fata si unui pui de cutu...cu pipi si kk si cu tot ce mai vine el. Maine facem bradutul, iar vineri o sarbatorim pe Isabel.
Abia astept sa pun si eu poze cu tortul facut de mine. Primul tort facut de mine. Asta daca nu pun la socoteala un tort facut acu ceva ani, care ar fi trebuit sa o impresioneze pe mama soacra. A iesit o arsura si o acritura....
Va puteti imagina momente penibile, dar eram mica si nu stiam ( ca pt mama soacra nu gatesti....comanzi si asezi frumos in farfurie).
Ei, acu'sunt mai inteleapta !!! Baba de mine !!!!M-am apucat de curatenie, dar merge tare greu. Cum sunt singura cu Isabel toata ziua...imi ia cel putin o zi doar organizarea unei camere. Adica dulapuri, sertare...aruncat porcarii inutile (multe rau). Fara geamuri sau mochete.
Oricum, Isabel ma ajuta tare mult. Participa la orice si se bucura mult cand o rog sa faca ceva.
In fiecare dimineata facem patul impreuna, isi ia singura castronelul, aduna jucariile si le pune in ladita, isi aranjeaza stivele de pampersi zilnic, baga hainutele in sifonier (nu conteaza ale cui si in care sifonier...), sterge praful (adica monzoleste mobila cu servetele de bb)....da' ii place tare sa ma ajute.
Ajutor de nadejde are mama.Ei, cam asa cu noi.Multa sanatate puiutilor bolnavei si parintilor lor.
LA MULTI ANI MARIA SI COSMIN!!!!!Ma duc la nani doamnelor ca sunt verde de somn.
Pana acum ne-am uitat la Cenusareasa ( adica eu si tati ). Mai ce frumoase desene. I le-am luat ei, dar pana una alta am stat cu ochii cat cepele noi.Pentru cei care pleaca de sarbatori....Craciun Fericit alaturi de cei dragi, Mos darnic, sarmalute bune, cozonaci pufosi, colindatori rumeni in obraji si multa bucurie va dorim.
LA MULTI ANI, sanatate si un 2006 cel putin la fel de bun ca anul care se termina.Va pupam tare pe toti, noapte buna bebelicilor frumosi, cuminti si destepti.Ah, uitam. Am vazut pozele cu Alexandra si Sebastian. Frumosi foc amandoi. Niste dulcei veseli.Alexandra si Isabelita Isabel