Copilasi de oct-noi-dec 2003 (70)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns julia23 spune:

Carmen si Ver,multumesc pt raspunsuri.
Ver,la noi a functionat ceaiul de pelin dar vecina mea i-a dat baietelului si a supt in continuare fara nici o problema.
Bromocriptina nu vreau sa iau ca am luat mai demult si nu mi-a facut bine.

Azi am dat si cealalta tzitzica cu ceai,Julia nu a mai vrut-o si chiar a reactionat bine toata ziua,a inteles ca are buba si cand o chem eu sa suga imi spune ca nu,ca are buba.
Mai greu a fost pt mine,am plans azi toata ziua,de ce!?nici eu nu stiu,a fost mult mai dureros pt mine decat ma asteptam,chiar am momente cand vreau sa-i dau iar,dar....
Pieptul mi s-a umflat f rau si ma doare,l-am muls putin si am luat aspirina,le pun comprese cu gheata tot timpul si sper sa-mi treaca repede.Azi nu prea am mancat nimik si lichide nu am baut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Julia23,am citit mesajele tale si privitor la intarcare asa este :"La unii copii actioneaza trucurile,la altii nu".
Hai sa-ti povestesc o intamplare pe fuga.
Prietena mamei mele, cu ceva timp in urma imi povestea ca fata ei, are la randul sau o fetita.
Pe cand avea 2 anisori++ tot mai papa lapte de la san.
Femeia era terminata - incercase sa o intarce dar in zadar. Intru-na din zile cineva a invatat-o sa se dea pe sani cu un amestec de sare,piper& ceai de pelin iar apoi, sa-i dea sa suga ca sigur s-o lecui.
Zis si facut.A doua zi cand fetita i-a cerut "tzitzi",mamica i-a zis :"Mami laptele s-a stricat- nu poti sa-ti mai dau".
Fetitza insista ca de obicei,iar mamica in sfarsit ii ofera sanul cu tratamentul aplicat.
Dand de gustul acela amar,piperat si sarat stramba din nas,isi priveste mamica atent si incruntat si ii spune:
Ceee s-a stricat? Tu nu vezi ca esti murdara?! Du-te si te spaaala
Fie ca vor,fie ca nu vor - unele mamici alapteaza ceva mai mult timp.Nu esti singura.La fiecare soseste insa si ziua victoriei.
Fetitza noastra Rebecca Emanuella a implinit ieri doi anisori si suntem tare fericiti de performantele sale. Am facut ceva poze iar cand timpul imi va permite, am sa le atasej la albumele nostre sa puteti vedea cum am crescut si "noi".De diaper insa nu am scapat nici acum.Mai este cineva in situatia noastra?

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare,
Mai fetelor suntem mai bine si ii multumesc lui Dzeu ca a rasarit soarele si pe aleea noastra. Credeti-ma ca am fost cu moralul la pamant. Nu ma gandeam decat la cele mai pacatoase boli.
De vreo doua zile mananca bine, nu mai este matait, este Lukuta meu mult iubit.
Ieri am impodobit bradul. Mi-a luat vreo 5 ore sa fac toate decoratiunile in casa. Afara, nu se stie inca cand, pe motiv de vreme. Ninge, e frig... dar nu e asa de rau ca la Carmen.
Acum stau cu ochii pe Luca sa nu-mi ia globurile la suturi, sa nu inghita becurile de la instalatii... ehehe, si cate ar mai fi. Asta e. Il pazim. Ii tot spun ca daca strica ceva, Mos Craciun nu va mai veni la casa noastra.
Paula, ma bucur ca Alexandra este mult mai bine.
Manuela, bine ca ati scapat cu bine de operatie. Sanatate si sa nu mai aveti probleme!
Gina, la multi ani pentru micuta ta. Asteptam poze! Pupicei pe nasucul ei.
Vera, Luca s-a comportat uimitor. Nici nu mi-as fi imaginat sa am un copilas asa atras de frumos.
Sambata am fost la ziua unei prietene de-a lui. Mititelu' era in minoritate. Erau vreo 3 fetite si el. Numai rochite rosii, care mai de care Cenusareasa, Beauty, si mai stiu eu cine, tiare, pompoane. Pana si tacamurile, farfuriile erau cu printese. Numai roz vedeam in fata ochilor. L-au prins si pe Lukut si mi l-au imbracat intr-o bluzica de-a nu stiu carui personaj feminin, au facut poze cu el ... noroc ca era bluzica albastra.
In rest, ce sa va zic, el a fost in elementul lui. O sa pun poze.
V-am pupat,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

quote:
Originally posted by Gina M

De diaper insa nu am scapat nici acum.Mai este cineva in situatia noastra?

Poze

Nu cred ca esti singura, majoritatea suntem in situatia ta. Adica ocazional ... mai fac un pishu sau kaka la olita, dar sunt foarte putini copilasii de la noi din grupa care au scapat de pampers. Si eu sper sa vina momentul asta cat mai repede, dar ... am rabdare, majoritatea renunta la pampers intre 2 si 3 anisori.

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel - [b]27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Off...Carmen77,mesajul tau m-a ;mai imbarbatat putin.Multumesc
Eram tare necajita in aceasta privintza...
Pana acum i-am cumparat 3 olitze,carti(mormane),stat cu ea aproape cate o ora de fiecare data,incurajari peste incurajari si nici un rezultat.Parca ii este frica sa faca in olitza.Cum o ridic si ii pun diaperul face insa imediat.
Acum cand face si o intreb"Rebecca ai facut kk?",imi arata BB si spune:"Baby KK".
BB fiind surioara ei mai mica Jessica Priscilla,de aproape 3 luni.
Ce sa-i fac?Cand o fi pregatita atunci o face si gata.
Mamicilor care ati alaptat mai indelung,impartasiti-mi si mie va rog, ce anume mancaruri ati observat ca mareste productia laptelui?Daca aveti ceva retete,mi-ar prinde tare bine daca mi le-ati da, si as aprecia tare mult.
(Orice stiti in afara de acel lapte de pasare de la care am crezut ca mor.)
Acestea imi sunt folositoare pentru micutza noastra Jessica.
Pana acum am alaptat-o exclusiv san,insa in ultimile zile nu mai ajunge lapticul si sunt nevoita sa-i ofer completare ceva lapte praf.
Multumesc anticipat.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia23 spune:

Gina,eu nu am mancat anumite mancaruri pt cresterea lactatiei.
Dupa cate stiu la 6 sapt,3 luni si 6 luni bb are mai mult nevoie de laptic,iar daca tu o sa-l alaptezi mai des o sa creasca si lactatia.
Si noi am trecut prin perioadele astea dar nu i-am bagat completare,i-am dat cat de des vruia ea.Mie mi-a fost de ajutor ceapa si berea(fara alcol),ceaiul de chimen si anason.
Sa mananci f bine si sa bei cat mai multe lichide,peste 2 l pe zi si sa o pui la piept cat de des poti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Acumm am alta problema, trebuie sa alerg sa-i fac un nou dosar pt. Alexa la CNAS si vina, cauza este ca eu am un copil asa si am dorinte..... Imi vine sa-i omor, acum plec la Grigore si pe urma la ei...si mai merg si maine si uite asa in 9 luni si...alerg pt. ca unii dorm in papuci pe banii nostri.

Sarbatori fericite si indestulate.

Paulacu Paul 37+ siAlexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

quote:
Originally posted by paula2003

cauza este ca eu am un copil asa si am dorinte.....

Sarbatori fericite si indestulate.

Paulacu Paul 37+ siAlexandra

cum adica?

Sarbatorifericite!
Gabriela si Mariuca(31 dec 2003)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63726" target="_blank"> Haideti sa ajutam!, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank"> un baietel de 1 an-diabetic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

tot eu

mey fetelor, ati vazut ce frig e afara? voi le dati pe fata cu ceva la copii cand iesiti cu ei afara?

noi am stat ieri vreo 3 ore... si aseara am vazut ca in jurul guritei, Mariuca are o roseata asa, ca si cum iti umezesti buzele pe ger si frig...desteapta de mine n-am dat-o cu nimic si cred ca de-aia...

ce-o fi bun pt vreme rece? ca... doar noi ne dam, nu?

ps. ati impodobit bradutii??? ca Mariuca m-a disperat cu "dutzu" (bradutzu)... si cu stelutele, asa incat am pus pe geam stelute si beculete... cand vine seara, numa' acolo sta ca matza aia pe geam

Sarbatorifericite!
Gabriela si Mariuca(31 dec 2003)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63726" target="_blank"> Haideti sa ajutam!, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank"> un baietel de 1 an-diabetic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Uki, uite, mie mi-au trimis ai mei din Romania crema asta cu care il dau pe Matei cand iesim afara ... si e super buna, eu sunt ff multumita. http://www.buebchen.de/produkte/index.php4?seite=datenblatt.php4%3Fid%3D11403
Asta e linkul, e site-ul celor de la Bubchen, crema o gasesti la farmaciile Sensiblu, e un tub micut, crema pentru vant si vreme rece ... se putea cumpara si de la magazinul buburuza .. dar momentan magazinul nu merge .. pana in ianuarie.

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel - [b]27.10.2003

Mergi la inceput