Bebelusi de iulie-august 2005 (35)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellarot spune:

Mamini numai bine lui Veve si sa va bucurati de micuta increstinata!

La Sibiu ningeeeeeeeeeeeeeeeeee!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Monai, esti tare dragutza, multumim frumos, eu una ma simt ca o purcica!!! Si mai rau este ca nu am amabatz nene sa slabesc!! Am zis ca ma apuc de pe 1 Ian, sa termin toata ciocolata si bomboanele care stau sub pom... Suna a nesimtire, nu????

Anis, cam aiurea cu frica asta de straini... Ioana inca nu are angoase din astea, ea se hlizeste la oricine intra in casa... Sper ca si Ingrid sa treaca de faza asta!!

Ieri Ioana a mancat prima crema de legume din cartof si morcov, vreau sa spun ca deschide pliscul ca un pui de pelican, zau asa!!! Si are un gust atat de naspa... bleach, fara sare si cu o masura de lapte... Cum vede linguritza cum da din picioruse de nerabdare si deschide gura... Cat despre mar.. papa un mar intreg destul de repede, uneori se repezeste ea la linguritza, numai sa-i dau mai repede!!!

Pupam

Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

S-a trezit Dani la 10 fara si i-am dat sucul de morcov.A fost un adevarat succes.Putin s-a strambat la inceput,dar dupa aia tragea de lingurita...Iubitul mamii pui...I-am dat mai mult de o ligurita ca sa fiu sigura ca nu da tot afara.

Giana de Dani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">POVESTEA NASTERII
POZELE NOASTRE
VARSTA DANI

Mergi la inceput

Irina,am asteptat sambata sa sune.Duminica la noi e zi de mers in vizita la parinti.E cam aiurea la mine ca atunci cand stiu ca vine la masaj trebuie sa o chem pe mama sa stea cu Dani.Si cum ea mai si lucreaza...Am s-o sun eu sa ma programez dar sa vad cum e programul maica-mi.Pupici.

Giana de Dani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">POVESTEA NASTERII
POZELE NOASTRE
VARSTA DANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Am uitat sa intreb: mai este cineva care a dat telina la bebe in piure? Ca se pare ca puiului meu nu-i place.

In plus, ne-am trezit la un moment dat cu niste bubite pe piept...se pare ca de la dovlecel, care ii placea la nebunie...dede ce parere ai, se poate sa dea alergie?

In schimb, papa foarte bine para si banana si mar. Mai nou, i-am bagat mandarina in sucul de fructe si este foarte incantata.
Aveti idee daca are tot efect diuretic, ca si portocala?

Bogdana, mama Cristinei (25.07.2005) si a Mirunei (16.01.2001)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/bogdana_mitu/album?.dir=/95e8&.src=ph&.tok=ph43VyDBS5HERIVP

Mergi la inceput

Irina,super pozele!Adorabila,Ioana.Imi pare rau ca ai deja o cuscra!

Giana de Dani
POZELE NOASTRE
VARSTA DANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mika1 spune:

pentru mamicile care au probleme cu bebeii noaptea, adica se foiesc, plang fara motiv, nu vor lapte, dar sunt " cu fundul in sus"...am patit-o si noi cam 3 saptamani de habar nu aveam ce e cu el.........cand vad aseara primul dinte!!!!!!!!la 5 luni! e destul de bine iesit! ma musca cu el!pediatru a venit si mi-a zis ca pe la 6-7 luni incolo, dar eu l-am controlat mereu, insa cum joi l-am operat am uitat sa-l mai controlez la gingie si agitatia din ultimele zile am pus-a pe seama operatiei..a urlat atat de tare Razi al meu incat nu mai are voce si ii dau Nurofen....si aseara i-am bagat mana in gurita si surpriza:primul dinte! Am folosit Calgel si bebe a dormit neintors de la 10 seara pana la 8 dimineata! dupa atata timp!!!! imi pare rau ca nu i-am dat preventiv chiar cu calgel...mereu musca ceva si avea balute! ce mama rea am fost!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Buna fetelor, mamici tinere si harnicute! Mami Kasi Si bubulina Victoria Hristina va imbratiseaza calduros si va multumesc pt. ca existati. In felul acesta se mai delecteaza si "eme"(asa gangure bebelina bursalina)De-abia astept sa acumulam puncte sa putem posta pozele nazdravanei, ca am cu ce ma lauda.
Randunica a aterizat pe 23 iulie 2005, fiin o leuta convinsa. Va fi vai de pielicica noastra. Dar e o minunatie si ne umple viata asa cum desigur vi se intampla si voua. Revin la povesti cand se va culcusi pt. ca asta e o adevarata poveste. Am multe intrebari de pus.
Cu toata dragostea, si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Buna mamici! Ce mai faceti?
Eu iar sunt in urma rau cu cititul. Am avut un we plin. Va povestesc eu. Acum am intrat sa va spun ca am mai pus pozici in albumul Tudor-luna a4-a. . Vizionare placuta!

Merg sa schimb bb si apoi am o gramada de treaba.

Pupici!

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Andreea, este tare frumos Tudor,are o guritza de-ti vine s-o papi!!!! Face gropitze in obrajori???

Pupam

Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)

poze

Mergi la inceput