Bebelusi de iulie-august 2005 (35)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Ankak,ti-am trimis un PM.Sa-mi spui dupa ce-l citesti!

Giana de Dani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">POVESTEA NASTERII
POZELE NOASTRE
VARSTA DANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Fetele, am o intrebare de o mie de puncte pentru voi: de ce se trezeste noaptea fata mea, si numai cateodata?:?

Credeam ca am gasit raspunsul zilele trecute, cand am presupus ca i se face frig peste noapte, si i-am pus un body pe langa camasuta. Si 2 zile nu s-a mai sculat (adica peste weekend)> dar asta noapte iarasi pe la 4 jumate :Oaaaaa, oaaaa. In conditiile in care a mancat aseara 260 ml de lapte, e putin p[robabil sa fie de foame, desi noi ii facem oricum lapte, ca altfel nu porea stim cum s-o culcam repde-repede la loc, adica inainte de a o trezi pe Miruna.

Multumesc de orice sfat sau presupunere

Bogdana, mama Cristinei (25.07.2005) si a Mirunei (16.01.2001)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/bogdana_mitu/album?.dir=/95e8&.src=ph&.tok=ph43VyDBS5HERIVP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellarot spune:

Buna dimineata si !
Acusor , Monai , si la noi kk e mai consistent de cand papam pireu de mar si pot spune ca miroase a kk, ceea ce inseamna ca digera ceva din ce-a mancat.

Giana se pare ca bb-ii nostri se aseamana putin Ziua se joaca in patut, chiar mai trage cate un pui de somn acolo, da' noaptea...tot cu mami si tati in pat doarme, iar cand sta la calculator bate si ea tastele si da cu picioarele in tastatura daca nu o las sa-si faca damblaua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Neatza mamici si prunci,

nu stiu ce are tastatura mea ca nu vrea sa tasteze tot ce bat eu, asa ca in cazul in care mai lipseste cate o litera sa stiti de unde este...
Ieri nu mi-a mers netul toata ziulica si nu am reusit sa intru, vad ca ati scris ceva, nu gluma!!!
Noi am impodobit de sambata bradul, este superb!!!! Avem si un glob primit de la buni din SUA cu un cap de bebelus care are o caciulitza pe care scrie "Bay's first Christmas", este superb!!!!! Am facut poze, o sa pun sa ne vedeti!!!!

Valcampan, explica-i mamei tale ca in perioada asta ai nevoie de multa afectiune din partea ei, ca nici tie nu iti este usor sa cresti copilul de una singura... Cu siguranta va renunta la ostilitate!! Sunteti tare dragalasi am vazut pozele voastre, asteptam si poze ceva mai recente!! Eu am impodobit bradul, nu mai aveam rabdare, zau asa!!!

Anda, am vazut pozele, tare frumusei sunteti!!!!

Dede, Adi si-a facut culcus intr-o cutie??? Sunt tare scumpi in patutz acolo amandoi!!!! Mor dupa cheliutza Medeei!!! Apropos, vroiam sa te intreb ceva: a fost d-l doctor pe la noi si a spus ca Ioana are fontanela mica, spune-mi ce insemna asta??? In ce fel o influenteaza pe ea in crestere?? Sa-i mai dau Vigantol? Ca boul de dr. nu a mai zis nimic, era numai mama acasa cand a venit el si m-am enervat atat de tare incat am fost la dra mea de familie si o sa o mut pe Ioana la ea.

Mamini, sa ii fie de bine lui Veve , sa va bucurati de mica crestina!!!!

Emaimee, daca iese dintisorul va facem galerie!!!!

Va pupam,

Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellarot spune:

mitub iti dau eu inca o mie de puncte daca gasesti raspunsul inaintea mea Aceleasi probleme le am si eu de o saptamana. Am facut aceleasi lucruri ca si tine si raspunsul tot nu l-am gasit.( inca )

Mergi la inceput

Gata, am pus poze in albumul "a 5-a luna", va invitam la vizionare!!

Giana, cred ca ai mult de lucru cu Dany pana il dezveti sa adoarma la san... Ce-ai facut ieri, ca te-a sunat Mariana, vroia sa vina la tine la masaj??? Voi ati iesit la zapada?? Ioana cum a dat cu nasul de zapada a adormit imediat!!!!

Va pupam

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

maminisa-ti traiasca micuta crestina si sa va aduca multe, multe bucurii si zile insorite!

Bogdana, mama Cristinei (25.07.2005) si a Mirunei (16.01.2001)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/bogdana_mitu/album?.dir=/95e8&.src=ph&.tok=ph43VyDBS5HERIVP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

"neata mamici..

Of, ce am patit ieri la petrecere.
Cum am ajuns si a vazut atata lume..s-a pus pe plans nene..si nu s-a mai oprit.Cand se mai linistea..statea cue a la distanta si o lasam pe ea sa observe lumea.Ii rugasem pe ceilalati sa nu o bage in seama .Statea se uita le fiecare ii studia..si dupa aia iar plans.Pana la urma a ajuns sa planga f tare, semn de durere...si a trebuit sa ii dau un supozitor cu novocalmin.Cred ca din cauza fricii de straini , a agitatiei , a trecut la o criza de colici.Mi s-a rupt sufletul , nu stiam ce sa mai fac.Dupa supozitor a adormit, si sa- trezit f vesela.Am facut iarasi o incercare sa stau cu ea in brate printre invitati..si de data asta n-a mai plans.
Era si nasa ei de botez, saracutza nici n-a putut sa stea mai aproape de de 1 m..ca se punea pe plans.
Pana la urma,cum necum, (luasem si boncerul dupa noi) am pus-o in bouncer, i-am rugat sa nu o bage ins eama.Si de acolo a studiat pe fiecare...si usor usor..a putut sa se apropie de ea.Si n-a mai plans.

Offff...era asa de obosita dupa asta...sper sa ii treaca f repede frica asta de straini.Si cand ma gandesc ca vine craciunul , revelionul..si ea va fi cu noi si multe lume...off

Aaaa..aseara dupa tota agitatie ei...a adormit singura in patut.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun, ieri seara am primit si primii colidatori, un cor format din 4 baieti si o fata, au cantat niste colinde foarte frumoase la chitara!!!! Am si filmat, a fost foate emotionant!!!

Lia, parca tu ziceai ca a castigat sotul tau o camera video, nu??? Sa o stapaniti seriosi si sa faceti filmulete frumoase micutei Gia!!!

Va pupam,

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Salutare, gagici!

Lia, bine ca nu a fost decat o sperietura.

Irina, vazut pozele. Ce mare a crescut Ioana, iar tu esti mai frumoasa de cum te stiam.

Mitub, mai poate sa se trezeasca pentru ca pur si simplu a visat urat sau ca o deranjeaza dintisorii. Alte explicatii nu prea mai vad.

Fetele, raportez inca o noapte minunata. Sara s-a trezit doar la 5.30, a papat si a mai dormit pana la 8.30. Sper ca lucrurile sa ramana asa, acum ca am descoperit cauza trezirilor ei dese peste noapte.
Va pup si la noi e zapada mare, sper sa iesim cu saniuta.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput