Scandinavii stiu DC... (93)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

:((

ma oftiiiiiiic.da zicea acolo ca poooot

aaaa, Lilitza a auzit!!!!

ehehehe....e exact stil bach!! aveam 18 ani si exersam:)

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Si eu am putut sa ascult. Fain, Sabinutza, mai vrem!!!

Edit pt Adela: ca amu se pierdu raspunsul meu la subiectul inchis si poate nu-l vezi: multzam de poze, arata fain, mai ales gara...Pe matusa o chema Cecilia Popescu, m-as bucura sa o cunosti :).
----------------

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

la mine nu merge si pace :( ma oftic tare
lilanda, lautarul era la o circiuma prin bucuresti

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

va mai pun!!!
tot una mai soft, tot de la 18 ani, dar si jumate:)), prima piesa pe care mi-am auzit-o vreodata cantata(Jena, 13 martie 1998, la un curs de muzica de camera)

http://www.badongo.com/file.php?file=inventiune+modala+pentru+2+viori2005-12-18_two+violin+jena+98mp.mp3

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

doruletsu' hai ca ma lamuri maman, e la mine in vizit si cum ea cunoaste personaliati din zalau, uite ce am aflat: mama ii cunoaste bine pe parintii ei, nu sunt chiar personalitati, dar pe linie de serviciu mama ii cunoaste bine. si stiu si e facultate a/ai facut . Si mi-am amintit ca am citit la un moment dat aici.
Concluzia: o stiu pe Ioana, dar nu personal, din vedere. sunt curioasa, mai stii ceva de ea?

lil' spor la ales/impodobit brad! Vrem sa-l vedem!

Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Mie asta mi-a placut si mai mult.... Cind mai treci prin Germania, esti invitata pe la mine!

----------------------------

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

aschiutza n-o cunosc pe matusa ta ... si cum faceti voi de-o puteti asculta pe Sabinutza, ca nici io nu reusesc ;.( ... detalii, va rugam!

si io stiu ce-o facut/terminat doruletz ca ne spuse aici la scandinavi ... si unu' din rezultate e roscatziu :-)

Mergi la inceput

adeluci, mergi pe link si undeva sus scrie
Click here to download file "two violin jena 98mp.mp3"
mi-a venit o idee..fetele, voi cu ce-ati ascultat? cu winamp?ca cica e file winamp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Adela, nu-s ce sa spun, se poate sa fie de la firewall... eu am reusit sa o ascult pe sabina la compu din camera, care e in retea cu cel ce are firewallu.... altceva nu vad ce-ar putea sa fie.

ps.
io ascult cu player windows.

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

aschiutza , multumesc frumos , uite, promit sa mai pun una recenta in curand, ca sa ai timp sa retragi invitatiunea
voi nu mai ziceti nimic?
adela, vreau si eu cantecele, iti trimit adresu meu pe PM.

Mergi la inceput