Scandinavii stiu DC... (93)
Raspunsuri - Pagina 14
adusca spune:
da' tu iren de ce nu bagi o poza sa te vad la fata?
in alta ordine de idei....stateam iar in pat la tv si zic:
"lasa-mi neste bani ca maine ies in oras"
si barbatu-miu:
"stiu, tot cu pisica vorbesti si acum"
mi-o tras-o
fetele de pe DC
Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....
mihaela_s spune:
quote:
Originally posted by adusca
da' tu iren de ce nu bagi o poza sa te vad la fata?
in alta ordine de idei....stateam iar in pat la tv si zic:
"lasa-mi neste bani ca maine ies in oras"
si barbatu-miu:
"stiu, tot cu pisica vorbesti si acum"
mi-o tras-o
fetele de pe DC
Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
xenocid spune:
Buna seara,
Noi avusaram in vizita 4 copii cu varste intre 3 luni si 3 ani plus 2 din partea casei se facura 6. De unde vazui ca al' de'a zis Nevroza e o boala transmisibila, eu am facut'o de la copii mei a fost deopotriva destept si patit. Dupa plecarea vizigotilor cand ramasai doar cu ai mei am avut iluzia aparitiei a 6 bone cu varste intre 18 si 21 de ani care ma ajutau sa'i cresc.
Si ca tot vorbiram despre Verdun vreau sa va zic ca la mine in familie se nascu Alexandru Macedon II (bis). Al' mic primi un cub d'ala de facut nervii prastie cu o gramada de orificii practicate pe cele 6 fete si cu piese potrivite la fiecare gaurica. Stiti voi genul de jucarie 8luni+ ; Nerecomandat copiilor sub 3 ani; Made in China. Dupa ce se chinui bietul primat sa bage o steluta printr'un patrat ii foutou draciei doua polonice de se casca o gaura cat pumnu' prin care isi strecura baiatu toate amaratele alea de forme inauntru si'l arunca dezinteresat spre oroarea matusei achizitionatoare.
Inca una si ma duc:
Pe cat de mult o iubeam cand eram copil pe atat de mult o urasc astazi pe...Alba ca Zapada pe motiv de vizionari multiple la cererea publicului. Astazii ma trezii in 116 fredonand "OOOOne Dayyy My Prince will coooome!". Sper din suflet ca nu m'a auzit nimeni sau daca m'a auzit ca nu m'a inteles si daca m'a inteles ca nu ma urmareste seara cand ma intorc acasa
Cu drag,
Alin
*segmentation fault*
Rayuela spune:
,adusco,bine de tot replica,ai furat-o!
Nah,ca iar pic in melancolii,ma duc sa vaz ce poze de cind eram juna pot sa mai copiez.
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
Sabina spune:
vreau si eu slabaaaaaaaaaaaaaaaa
de maine nu mai mananc ciocolata.nici nutella.()
Adusca, scandinav berbatu
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
mihaela_s spune:
xeno, cand or sa apara bonele alea, ce revelatii o sa mai ai?
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
Rayuela spune:
quote:
Originally posted by xenocid
Al' mic primi un cub d'ala de facut nervii prastie cu o gramada de orificii practicate pe cele 6 fete si cu piese potrivite la fiecare gaurica. Stiti voi genul de jucarie 8luni+ ; Nerecomandat copiilor sub 3 ani; Made in China. Dupa ce se chinui bietul primat sa bage o steluta printr'un patrat ii foutou draciei doua polonice de se casca o gaura cat pumnu' prin care isi strecura baiatu toate amaratele alea de forme inauntru si'l arunca dezinteresat spre oroarea matusei achizitionatoare.
Stii vorba aia,la jucariile astea vezi daca ai un copil foarte inteligent sau unul foarte puternic!
Bubu e foarte puternica!
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
adusca spune:
na ca xeno o fo' az' mai patit ca mine, cam asa mi se-ntampla cand vine Pulica (diminutiv de la Paul) in vizita, e copilul unor preteni de familie. dupa ce pleaca avem privirile ratacite, ca aia de la Socola, plus vanataile de rigoare.
fetele de pe DC
Sabina spune:
mooor de ras.xeno, adusca, va inteleg perfect.De aia la noi in vizita vin numai copii de la 6 ani in sus, care fac babysitting mai bun ca voluntarele de 18 ani
si Sofia e puternica.La vorbe.cititi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=9" target="_blank">ultima perla
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
adusca spune:
hahahahaha, Sabino, tareee, am ras cu pofta
edit: m-am apucat sa cetesc toate perlele Sofiei, sunt dementiale
fetele de pe DC