Scandinavii stiu DC... (93)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Bey da ce frumos va sade..unde-i albumu?? Vreau si eu sa va vad

Veve, te dai la cuscra mea?

Claudia&Raul (01.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Lilu, n-ai vrea sa shtii ce greutate am io...

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
noiembrie
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

computeru asta e de la ai mei cadou...si-am mai gasit doua din copilo-tinereti!!!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

quote:
Originally posted by lilanda

quote:
Originally posted by mihaela_s

Da mey, aveam vreo 43-45 kg pana am terminat faculta, apoi am ajuns la 48 inainte de a o avea pe Diana. dar acum...

My God...yo aveam 48, prin clasa 6-a!!! Zii ce-naltime ai ca sa nu mor de ciuda!!!

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

sa spui...sa nu spui....iaca: 1,64 masurat la luarea in armata!

Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by iren

Lilu, n-ai vrea sa shtii ce greutate am io...

Ba vreu!!!
mihaelo, ma mai linisti....da' nu foarte mult!! :-)))

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lilanda
mihaelo, ma mai linisti....da' nu foarte mult!! :-)))

Da' io nu voiam sa te linistesc .
Acuma de linistire: eu am suferit in copilarie si in tineretea frageda pe chestia ca eram prea slaba...muuulte motive!

Mihaela si fetele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

ia sa vedeti la mine la 10 ani grasuta :)

toata viata am suferit ca-s prea grasa;))

am avut si momente de glorie, la 18 si 21 de ani aveam 48-49...la 1.61.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Lilu, pai inainte de fiecare kupil ama avut 43, acu am mai ramas cu un kil in plus, am 44 Asta la 1.63, deci paluga nu-s
Mihaela, sa shtii ca shi io fost muuult timp complexata pe faza ca-s prea slaba, complexe alimentate de comentariile grashilor, de altfel Acu-s mindra, mai ales ca dupa doi plozi is ca o margareta, supla shi frumoasa

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
noiembrie
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada

Mergi la inceput

Ah iren amu io-s invdioasa ...ca am ajuns/ramas la 56 dupa al 2-lea...da' tu la 44???? dupa diana reusisem sa scad la 51, dupa ce avusesem 64 imedat dupa nastere.
Probabil esti mai tanara(hai zi ca-i asa, sa nu ma zgariu pe ochi )

mie cea mai "jignitoare" faza mi-a facut-o profu' de sport dinn fac. cand mi-a spus ca voi face niste iepurasi in loc de copii la ce solduri am! Si facui doua fete ditamai!
Apoi ca stateau hainele pe mine cam aiurea...n-aveam fund, tzatze...stiti voi femeia snur ...dar acum tot asa m-as vrea!

Mihaela si fetele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

ahahha,ma alatur si eu "scobitorilor"
am fost o slabanoaga toata copilaria,ma ducea tata la gimnastica si imi zicea ca i se facea rau cind ma vedea cum imi rasucesc betzele,credea ca o sa ma fac bucatzele

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput