Scandinavii stiu DC... (93)
Raspunsuri - Pagina 12
Rayuela spune:
cre'ca m-am bagat ca musca in lapte,da i-am facut album lu veve si am mutat pozele ei acolo,oi fi facut bine,oi fi facut rau!
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
iren spune:
Vevicule, tu iejti bre, colosha in poze, blonda shi frumoasa??
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
noiembrie
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada
Rayuela spune:
adushca ,vaz ca album ai facut,acuma nu ramane decit sa pui poze in el!Eu le-as muta,daca le-au pus in alta parte,da nu le gasesc nicaieri!
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
adusca spune:
Veve in realitate e si mai frumoasa
fetele de pe DC
Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....
iren spune:
Adusco, bre, vreau shi io sa te mai vaz la fatza, baga poze!
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
noiembrie
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada
lilanda spune:
Yaep, yeap adusca
Bey, iesence, ne vedem la vara??? Io prin iulie is in Romanika....
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
adusca spune:
bagai doo, una de acu' un an juma', si una de-asta vara....ceva de genu, asa da, asa nu....sa vedeti si voi cat se poate ingrasa o oama intr-un timp atat de scurt.
fetele de pe DC
adusca spune:
in poza unde-s multa e si copilul din doatarea proprie si personala.
edit; lilando, musai ne vedem ca suntem cel putin cinci iesence p-acilea.
vazui pozele voastre, frumoase sunteti toate
fetele de pe DC
lilanda spune:
quote:
Originally posted by mihaela_s
Da mey, aveam vreo 43-45 kg pana am terminat faculta, apoi am ajuns la 48 inainte de a o avea pe Diana. dar acum...
My God...yo aveam 48, prin clasa 6-a!!! Zii ce-naltime ai ca sa nu mor de ciuda!!!
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Veve spune:
Rayu,operam amandoo odata...nu stiam unde-mi dispar pozili!
Deci da,is blonda,fuoaaarte frumoasa si (never)divremi acasa!...Realitatea insa e foarte cruda!Io-te,adusca stie,da' ea-i o scumpete si nu spune!
Cine dreq m-o fi pus sa m-apuc de postat acilea,ca parc-am superglu pi scaun si alta nu!Noroc de croko ca puteeeee si-mi da imbolduri olfactive!
Hai !
Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5