Cluj rulz (27)!
Raspunsuri - Pagina 9
asi spune:
Florina sunt brazi de import dar nu stiu cat e metrul.Al nostru a fost 400mii.Eu zic ca merita.Am vazut in piata o ciuha pe care cerea 300mii si arata ca naiba.
Familia mea
Razvan
asi spune:
FLORINA si MARIANA vreau adresele voastre de mail.Va rog cat mai repede.
Familia mea
Razvan
mariana tache spune:
Mama, Stanca dar ce se-ntampla???
Eu ma execut: mg_tache@yahoo.com
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
baby-boom spune:
Sa traiti!!!!
floppyflorina@yahoo.com
Stanca, si io vreau brad de ala!!!!!!!!
...mai spune-mi detalii, pliiiiz!!!!!!
Mari, se simtea mai bine, un pic.......abia astept sa ma sune cand ajunge!!!!!!
....io n-am cu cine s-o las pe fiica...si am la treaba de nu incap in casa!!!!! fratimiu a spalat putina acum, ca are ceva de facut in oras....Mariana, ti-o plantam tie, dac-o luai, si daca n-avea Simon rubeola
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
mariana tache spune:
Stanca, da; e cu liniuta jos. Astept
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
asi spune:
L-am luat de la selgros din curte acolo unde sunt casutele de lemn.Sunt multi brazi de toate marimile.Daca nu iti plac aia care sunt desfacuti il pui pe nenea sa iti desfac altii.
Sunt tare faini!
Familia mea
Razvan
mariana tache spune:
Da, chiar asa Florina, era sa uit!
Fetelor, care vreti rubeola pt copii, ca sa scapati, se da la noi!
Sanatate Maxima!!!
asi spune:
Am trimis.Sper sa primiti astazi daca nu primiti maine.
Ce e veti vedea sa nu ma intrebati
Familia mea
Razvan
asi spune:
Mariana noi nu servim rubeola,multumim.Razvan a fost vaccinat iar eu nu am fact-o in copilarie .
Familia mea
Razvan