Cluj rulz (27)!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancuzza spune:

'neata fetele!!
mariana, multa sanatate lui simon!!!
noi am amanat vaccinul pe 30! ieri n-am mai avu febra da' suntem inca cu muci!...
umblam dupa cadouri ca disperatii...numai bani si idei sa ai...da' mai ales bani!
raluca imi zicea ca ieri a nins! tre sa fie super!!! in orasul asta lumea a vazut asa ceva acu vreo 20 de ani, ocazie cu care pt. 3 cm de zapada s-a blocat totul pt. o zi intreaga !
raluca, sa treceti usor peste operatie azi si sa scapati definitiv de problema
noi am facut ieri bradul ... eu puneam pe el si alessia lua jos si le ducea la taic-su!
nu va mai zic ca noi continuam sa dormim toti 3 !!! si nu pricep de ce pe la jumate o apuca un somn din ala de-i cade capul si in momentul in care am pus-o in pat incep cele 2 ore de salturi, acrobatii si chiote!!!! nu mai pooot de somn...na ca s-a trezit
va pup si spor la parajiturit si alte alea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Salutare fetelor.
Am fost extrem de ocupata si sunt in continuare. Mi-am luat concediu de azi ca sa pot sa randui un pic in casa si sa mai curat dar nu mi-am terminat treaba si mai dau o tura la job cand Serban va dormi...nici nu stiu ce voi gati de Craciun, daca voi gati, nu am nici timp nici putere nici inspiratie...

Din cate vad, copilasii care vor veni la noi sunt:
Elise
Razvan
Darius

Astept cu incredere sa-mi cereti adresa sa puteti veni la noi Miercuri la 18. Am mai ivitat o fetita de aproape 2 ani, Irina, mare prietena cu Serban din parc, mama ei isi doreste demult sa intre si ea pr forumul nostru, poate o convingem atunci.

Va pup si va doresc spor la treaba.

Simo, distractie placuta la Bucuresti
Mariana, astept semnul tau, multumesc pentru tot.
Miha trage tare

pe curand,
Roxa-boxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Salut, fetelor!!!!!

Mariana, aseara m-a troznit un pui de somn, de nu mai vedeam calea spre pat...ca de nu nu abandonam transeele!!!
...i-ai spus lui buni ca-i o scumpa??? O pupam si io si Elise, draga de ea!!!!!

Anca, solidarizez, solidarizez!!!...ma mir ca n-am ajuns ....bafta la gasit cadouri!!!

Roxana, o stim pe Irina, din parculetz...ce fain ca vrea si ammik ei pe Dc.....o asteptam p-aci!!!!
....uite, pt. dulciuri : http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62169

...si mancare + dulciuri : http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62098
.....spor, Roxa.....

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Noi plecam intr-o jumate de ora. Avem programare la ora 4.30. Ce ciuda mi-e ca pierd Maria Mirabela ca-i la 5. O sa dam iama prin magazine dupa cadouri. Trebuie sa mergem si prin Metro; m-as duce si in Selgros.

mami de dani

Daca totul pare sa mearga bine, cu siguranta ai omis ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Sunt pe mare fuga!

Roxana am doua vesti: pe la 3.30 - 4 PM te poti duce dupa CD. Cred ca pe maine ai si caseta . Am descoperit ca videoul nu-i stricat ci doar il butonase Stefan . Asa ca ma apuc sa fac si caseta.

pt toate fetele!
Pove mai tarziu!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Roxana, am estimat gresit . De-acum CD e la firma!

Au plecat bunicii cu Stefan in MM. Eu + Simon + sotu' plecam vineri cu nasii lui Simon.

pove mai tarziu

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Ne-am luat bradut!
L-am luat de la selgros si are cam un metru jumate si e stufos ca unul artificial.Sunt tare incantata de el.

Mariana
imi pare tare rau de Simon.O sa se fac bine repede sper.

Anca azi a intrebat Razvan de voi.A zis Aesia si Anca

Simona
nu iti face probleme ca si eu am uitat.Deocamdat nu mai avem nevoie de el.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steaua spune:

Stanca sau Svety, as avea nevoie si eu de schema de diversificare. Mersi.
Mariana, am primit azi un phone de la scoala ca pana vineri trebe depus u- sh ce dosar la primarie pt indemnizatia pt cresterea copilului. Pt ca banii se vireaza amu din alta parte. Intereseaza- te!

corina
[url=http://community.webshots.com/user/lcorinarghius]pozicile noastre[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

aci' si eu.....
...a venit unul dintre gemeni sa ma ajute la treburi...acum am reusit sa culc si io fata.....

....Stanca, ati luat brad din acela din import, cu 700.000 metrul???
...io-s in continuare fara brad da' azi ter' sa fac cumva sa iau si eu...cred ca merg prin piete in prospectie

va pupam

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

Mergi la inceput

Corina, am auzit si eu de treaba cu dosarele, dar asa...tangential. L-am intrebat pe contabil daca trebuie sa fac eu ceva legat de dosar si mi-a spus ca nu, ca se ocupa el de tot. No. Ce sa mai zic?

Stanca, zi-ne si noua cat ai dat pe brad? Asa cum am auzit? 700.000/m? I-am vazut si eu; sunt super brazii....dar si banii .

Florina, cum a plecat Mihai la drum? Mai era bolnav?
pe noru-mea!

Apropos de nurori! Ina, tu nu mai dai pe la condicuta noastra? Ce mai face Ilinca?

Nonna, chiar ieri ma gandeam la tine si ma intrebam ce mai faci; am fost gand la gand cu bucurie. Tot asa greu la servici?

Anca, ce fain ca mergeti la cumparaturi! Eu as practica sportul asta zilnic! pt Ale, ca sa nu mai fie cu muculeti!

svety, nu am mai ajuns in oras

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput