Cluj rulz (27)!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Simona, am vazut finutii! Sunt adorabili! Si nu spun doar asa...chiar sunt fff frumosi! Sa-ti traiasca! Ma bucur pt tine ca pleci la Bucale ; stiu ca tanjesti dupa oras. Oare ce-ti place acolo (nu te supara pe mine, ok?)

Raluca, am vazut pozele cele noi; Stefi e o dulceata; iti vine s-o mananci; am tot uitat sa te intreb: voi de ce nu ati venit miercuri la intalneala, iar acum miercuri de ce nu mergeti la Roxana?
Succes maine la medic! Sa fiti barbate!

Cristiana, draga de tine! Tu chiar ca esti in sezon de boli! Clar iti trebuie ceva pt imunitate si ceva odihna!!! Ai grija de tine!
felicitari pt organizarea evenimentului!

Stanca, faina treaba cu DC-ul si legarea de prietenii! (asa suntem eu+Florina )

Mihaela, sa pui poze cu bradul sa-l vedem!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Florina , ne tinem companie?
Din central am luat trenuletul. Si ghici ce am vazut?!?!?!? Calutul despre care mi-ai pomenit azi!!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Sa nut-i imaginezi nu stiu ce tren sofisticat! E un tren de 76.000 lei, dar e lego Mai erau.

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Mareanooo deznodamantul fu rubeola.... las ca trece . Ma tot intrebam ce are... vezi Adevarul e dincolo de noi...
Vorbesc prostii!!! Nu e lunga boala. Sa va faceti sanatosi.
trimit si eu o celor ce nu dorm si celor ce dorm deja
noapte buna fete cucuiete si copilasi dragalasi

mami de dani

Daca totul pare sa mearga bine, cu siguranta ai omis ceva.

Mergi la inceput

trimit la dimineata PM, Mariana, ca mor de somn

mami de dani

Mergi la inceput

Fetelor, care sunteti interesate de prelucrari foto, sa stiti ca eu va arat cu placere ce si cum se face (cat stiu si eu); numai ca, asa cum i-am spus si Mihaelei, nu pot pe DC; trebuie sa fim in fata unui calc, cu programul adecvat si sa invatam.... Pana cand veti fi cunoscatoare in domeniu ma ofer sa va fac eu ce poze vreti (gratis). Veniti cu poza, pretentia si se rezolva, ok?

Florina, m-ai parasit?

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Va zic si eu noapte buna, ca pic cu capul pe taste!

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Simon nu m-a lasat sa dorm aproape toata noaptea; acum e in brate la mine.
(cred ca e spirit de solidaritate cu Alex al Corinei )
Dormiti bine?

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

"neatza" fetelor. M-am trezit si io mai repede azi, ca la meu Mihai are liber si sa pot da cu gura pe bietul om dis de morning .
Sanatate la prunci si la mamici care fac nopti albe.
Doctoresa la care mergem ere cabinetul langa gara, si o cheama Zaharie Gabriela, pediatra si neonatolog . O stiti careva?

mami de dani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

quote:
Originally posted by mariana tache

Simona, am vazut finutii! Sunt adorabili! Si nu spun doar asa...chiar sunt fff frumosi! Sa-ti traiasca! Ma bucur pt tine ca pleci la Bucale ; stiu ca tanjesti dupa oras. Oare ce-ti place acolo (nu te supara pe mine, ok?)

imi place tot! Magazinele, Magheru luminat, restaurantele, Carturestii, Herastraul si mai presus de toate cele 4 familii de prieteni foarte buni si cei 5 copii ai lor.

Ce rau imi pare pt Simon, sper sa-i treaca repede, partea buna e ca face anticorpii si nu mai e nevoie de vaccin (asa cred eu!)

Ma bucur ca v-au placut finii si finele.

Acum ... Stanca, te rog din tot sufletul sa ma ierti, numai si numai in dimineata asta mi-am amintit de siropul de brad pe care ti l-am promis si nu l-am adus miercurea trecuta. Hai sa ne vedem maine undeva, unde ti-e usor ca sa-ti aduc, vaaai ce senila sunt!

Va salut cu drag pe toate si va urez SPOR in tot ce faceti!

Simona

Mergi la inceput