Cluj rulz (27)!
Raspunsuri - Pagina 4
svety spune:
Am uitat sa va zic "Natza". Ne-am trezit la 10. Adica eu, ca piticu' doarme inca.. dupa ce am scapat de diaree, suntem si asa-i de dulce cum se screme!!
Baby-B. ce face Elise?
Mariana, fain ficior! banuiesc ca esti mandra, mai ales ca-ti seamana.
Ancuzza, sanatate la Alessia.
Ce copii frumosi aveti mai fetelor!!! ce rau imi pare ca nu am un aparat digi. sa va trimit niste poze cu Dani mami ca asa e de dulce si el!!
mami de dani
baby-boom spune:
Salut, dragelor....
...Noi suntem bine, amandoua, dar acum l-a apucat pe Mihai......fiecare ne-am imbolnavit cu 1 zi decalaj....bizar rau...partea proasta e ca trebuie sa mearga in Italia asa in starea asta....tineti pumnii, ca-i urat afar'!!1
Roxa, ma bucur ca te-ai simtit bine, astept sa pove.....venim miercuri, doar sa-mi spui inc-o data etajul!!!!
Svety, nici io n-am luat pastile, io zic sa intrebi un medic....oricum nu-i musai o sarcina, ca doar is o droaie de hormoni la mijloc...suna-l pe medicul tau!!!!! ...sau posteaza o intrebare la generale!!!
....pentru bazar: scrii un mesaj in care spui ca licitezi produsul X de la numarul 1(de ex.)....si pe urma, daca in 24 ore nu mai liciteaza nimeni pe el, al tau e!!!!! Bafta!!!
Anca, o pup dulce pe Ale, sa-i treaca amarata aia de raceala....probabil de la schimbarea mediului!!! Asa mi-e de dor de mutritele voastre.....cand veniti inapoi????.....nici n-ati ajuns bine, si deja pun intrebari incuietoare......da' in club ramaneti inscrise, nu???
Va pupam pe toti!!!!
ps Mariana, dau un tel, sa vaz ce faceti!!!!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
nana_sim spune:
Bine v-am regasit!
da' stiu ca ati avut batai de cap in weekendul asta, imi pare tare rau sa va aud cu puiutii bolnavi, le trimit gandurile mele bune sa se faca bine repede si sa se bucure de Mos.
Roxana eu nu voi veni miercuri, cu putin noroc miercuri dupa-amiaza plecam spre Bucuresti si mai venim ... la anu'!! Uraaaa! Sunt nebuna, imi place Bucurestiul si tanjesc dupa el. De Craciun merg la parintii mei, isi sarbatoresc nunta de aur, iar de revelion la Bucuresti cu prietenii, finii si cumetrii. Apropos de fini uitati aici [ url = "http://community.webshots.com/" ] neamu' de fini si fine [ /url], sper sa va placa.
Mariana, super poza lui Stefan!
pe toata lumea!
roxana1974 spune:
Simo, soro, n-am reusit sa vad finii si finutzele tale ... nem bun oz linkobo Distractie placuta la Bucuresti, asa in vizita si mie mi-ar placea, sa ne vedem atunci cu bine la anul!!!
Mariana, am uitat sa zic ca m-am tavalit pe gios ce tare e poza lui Stefy, musai sa ne dai reteta...
Flo, etajul 1!!!
jozsaerika spune:
SALUT FETELOR!
a iesit super festivitatea organizata de Cristiana.......
mosul a fost super si spiridusii lui la fel...lui Norbert i-a placut fff. mult nu dorea decat sa stea pe scena si ce incantat a fost cand lumea (vreo 200 persoane) l-a aplaudat....si a stat in bratele mosului nici nu s-a uitat dupa mine si dupa ce a primit cadoul....fuga in culise ca vazuse de pe scena ca acolo mai sunt cadouri ....
doresc tuturor "bolnaviorilor" sanatate
mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)
poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/jozsae/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0
ralucames spune:
Mariana, e SUUUUPEER poza lui Stefan, e artistica- nu gluma !! Daca e secret profesional, asa-i ca nu ne dai si noua reteta??? Sa iti traiasca si sa va bucurati de ei!!!!pt. amandoi printzishorii
Imi pare rau sa citesc ca vi-s bolnaviori bebeii, dar treptat trece, nuu???
Florina, oare de la ce ati facut viroza?? ca trebe sa fi mancat toti trei ceva, nuu?? (ca io nu prea stiu ce si cum e cu viroza asta...). Sanatate mai ales si pupici dulci lui Elize.
Am vazut pozele de la intalnirea de la Mariana, sunt ffff frumoase, felicitari!!! cui le-a facut, dar si mamicilor de bebei frumosi si cuminti (ca am inteles ca au fost tare cuminti).
Maine dimineata trebuie sa mergem la Ofta sa ii faca dra desfundare de canale lacrimale Stefaniei, mi o groaazaaa, de imi vine sa moor. (dar trebuie neaparat, ca tot nu-i trece, cu tot masaju' meu, iar afara ii curg lacrimutzele mai tare si ii sunt reci pe obrajiori)
Asa ca Ancuzza, vb. maine dupa ce ne intoarcem , sa stii motivul pt. care nu suntem la datorie (pe mess.) si asteptam vesti ff bune cu privire la raceala Alessiei si la vaccin.
Distractie frumoasa din nou, la urm. intalnire si sa stiti ca va urmarim cu interes
Sa stiti ca avem un album mai "proaspat", dar nu pot face concurenta Marianei, asa ca is mai simple (ce mi-ar placea sa stiu si eu secretele tale-Mariano....tie)
minunea vietii mele
nana_sim spune:
M-a invins tehnica da' nici eu nu ma las, uitati aici pozele promise http://community.webshots.com/album/523895923SXYIRI si sa stiti ca pe fina Ilinca o cheama Ilinca si nu Ilina cum gresit a scris nana ei pe una din poze.
Simona
asi spune:
Ciao gagici si pitici!
Mariana Anca si Florina va doresc sanatate multa la fetite si baietel.
Noi am fost plecati in we la niste prieteni pe care ni i-am facut de pe DC.Ea e aspiranta si a facut un FIv la Cluj.Dupa ce am discutat de ale noastre am ajuns la concluzia ca suntem aproape neamuri.Ei asta-i viata!
Mariana Stefanucu' tau e ca un amoras din picturile renascentine.E tare frumusel.
Familia mea
Razvan
carrie spune:
buna fetelor,si sanatate bebeilor bolnaviori!
eu am avut un we de nu am simtit ca e we.in plus sezonul bolilor mele e fara sfarsit se pare, pe cand sa scap de tuse, sambata, la cheful de la firma sotului meu am simtit ca fac febra-si asta in timp ce dansam.si sa ma simt rau de tot.
ieri n-am putut sa ma ridic din pat decat cu greu ca sa merg la serbarea a carui organizator eram.Erika saru mana de aprecieri, da chiar a fost dragut.insa am fost teleghidata, curgeau apele pe mine si eram varza.
azi dimi am fost la dr si mi-a zis ca am puroi in gat cat un elefant.
deci cam asa sunt eu
Theiutza e bine, a fost ff incantata de Mosi, si la gradi si la serbare, a zis asa mai soptit poezia, da nu s-a lasat atinsa de Mos sub nici o forma.a primit cadouri f frumoase, drept urmare azi dimineata mi-a zis," mami, si azi mergem la Mosu!"
as vrea sa va raspund la toate, dar efectiv nu am timp nici sa suflu, visez la doua saptamani de vacanta, is ff obosita.
Roxana, desi tare as fi vrut nu cred ca reusim sa venim miercuri la tine.am niste interviuri care vor tine pina spre seara
dar sunt cu gandul alturi de voi
va pupam cu drag
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori jumate)
http://photos.yahoo.com/thea_alexia
la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0
nasterea papusii :http://www.desprecopii.com/info.asp?id=531
baby-boom spune:
raluca, cu siguranta nu-i de la mancare!!!
.....deoarece fiecare a luat de la celalalt....si dupa cum am spus mai sus, cand Elise nu mai avea nika m-a luat pe mine.....si Mihai doar azi a inceput sa se simta rau...
....la mine au fost doar varsaturi....daca era intoxicatie alimentara aveam o mama de diaree de nu mai ieseam din baie....
....viroza, asta-i!
....mai pove, fetelor!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi