Cluj rulz (27)!
Raspunsuri - Pagina 3
svety spune:
Hai ca m-am hotarat sa pun ? intrebatoare... Se poate ca dupa prima folie de Exluton sa intarzie "evenimentul"? Sunt la a doua si nimic...Pana cand... O intrebasem pe Mariana, ea zice ca nu a luat, asa ca , ma tem de; prea repede dupa cezariana. Asta am vrut sa te intreb Baby-B..
O disperata
mami de dani
ancuzza spune:
fetelor, mi-s catranita rau:((( de ieri noapte alessia are febra si muci:(((...cred ca a luat de la mine raceala..sau am fost io nebuna si am dezbracat-o ieri..adica mi s-a parut normal sa nu o imbrac ca la cluj, ca doar sunt 14 grade mai mult! adio vaccin maine!
vad ca si voi aveti pe acolo puiuti bolnaviori :((
sanatate la toti!
va las ca nu nimic prea are chef de nimic si maraie de zor ..la fel si io:(
mihaela ema spune:
Ancuzza , multa sanatate lui Alessia , poate e doar o simpla raceala si scapati usor.
Mariana eram curioasa doar asa ....credeam ca e ceva mai simplu , ceva programel care-ti da mura-n gura tot si sa fie si in romana ...si sa fie si pt mintea mea odihnita
Poate pe viitor o sa te rog pe tine sa-i faci asa o poza mai haioasa lui Darius ca sa o pun in rama .....ca am rame ...si nu am poze de pus acolo!Majoritea pozelor cu el sunt pe latime nu pe inaltime ...daca intelegi ce vreu sa zic (sa nu rizi de mine )!
Darius 20.11.2004
mihaela ema spune:
Flavia , Darius este bine, un pic miriit si foooarte dependent de fusta lui mami! Chiar ma gindeam la tine zilelle astea dar tot am uitat sa intreb daca s-a facut bine Sara .Sper ca ati scapat de bubitze.Darius nu avut nici o reactie , oare o fi bine ?
Ea cum sta cu dintisorii/maselutele ?
Darius 20.11.2004
impreuna spune:
Ancuzza imi pare rau de Ale, sper sa fie o raceala din asta de 3 zile si gata. O sa vezi ca ii trece si o sa va puteti bucura de sarbatori. Imi pare rau ca n-m apucat sa iti urez "drum bun" dar am vazut tarziu mesajul si nu te-am mai prins pe mess...
Mihaela la noi e invers, Sara nu e deloc dependenta de mine, cum apare altcineva la orizont, cum se duce (si nu pot sa spun ca sunt prea incantata:)
De bubite am scapat, e bine de voi ca n-ati avut asemenea reactii, am avut noi destul. Si avem 6 dimti, 4 jos si 2 sus. Voi cum stati?
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"
svety spune:
Fetelor, Noapte buna, somn usor, 7 purici p-un picior. Sa ne "vedem" maine.
Sanatate bebeilor si noapte fara febre!
mami de dani
mariana tache spune:
Va spun si eu noapte buna si puricii pe picior
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
roxana1974 spune:
Salutare fetelor!!!
Sunt la job si in mare lipsa de timp, de aceea nu va voi povesti mare lucru, desi oricum nici nu am amanunte picante, doar ca petrecerea a fost ok si am venit tarziu acasa. A cantat Morandi, concertul a fost excelent, gagicile dansacioase au fost delicioase...va mai dau amanunte la mine Miercuri, ok?
Dragele mele, va reamintesc ca va astept la mine acasa Miercuri, la ora 18, va rog sa-mi cereti pe PM adresa!!!
Mariana, soro, pune cartela aia de connex si da-mi un bip sa te sun sa povestim despre casetutza...
Stanca, dezvaluie si tu, la cine esti in vizita? Cand va intoarceti? Veniti la mine, da?
Fetelor, va las aici, povestim mai incolo, acum am multa treaba si de maine sunt in concediu, sa apuc si eu sa mai strang prin casa.
Va pup pe toate si va astept la mine,
Roxa-boxa
svety spune:
Mai fetelor ce tanjesc si eu dupa intalnirile voastre! Eu maine vin in Cluj pentru Dani. Asa as vrea sa va cunosc, ca-mi sunteti tare dragi!
Ma duc sa vad de Dani, ca se trezeste.
mami de dani